BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

aynenbadi' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
bugun müdür baya konustu yok okul magdur olmasın vs. dik durdum istifamı gerı cekmedim diğer arkadaslar neyı beklıyorsunuz anlamıyorum
14 saat dersim var hocam. BTR'den istifa edersem bir saat bile ek dersim kalmıyor.
seneye görev almayalım hocam kurs açsak aynı ek dersi alırız, milletin enayisi yok,her branş çatır çatır ek dersini alıyor
doğru dıyosun hocam sen de haklısın biz önden suvariler kendımızı feda ettik :)

ogretmen006' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
bugun müdür baya konustu yok okul magdur olmasın vs. dik durdum istifamı gerı cekmedim diğer arkadaslar neyı beklıyorsunuz anlamıyorum
14 saat dersim var hocam. BTR'den istifa edersem bir saat bile ek dersim kalmıyor.
seneye görev almayalım hocam kurs açsak aynı ek dersi alırız, milletin enayisi yok,her branş çatır çatır ek dersini alıyor
sizin özel durumunuzu bilemem hocam,herkesi kendine göre planı var, benim dilekçem sonuçlanmamış sonuçlanmadan istifa etmem anlamsız geldi.bu dönem öyle ya da böyle geçecek, resmi olarak sonuçlanınca mahkemeye verecem seneye de btr olmayıp kurs açacam..madem istifanızı erken verdiniz buyurun fedayi bey mahkemeye veriniz haklarınız gasp edilmiş sonuçta

MEB Bilgi Edinme Birimi'ne başvurmuştum, lütfedip cevap vermişler. Cevap aşağıda.

Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 16’ncı maddesinin ikinci fıkrası kapsamında haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırılan bilişim teknolojileri rehber öğretmenlerinin, söz konusu geçici görev süresince destekleme ve yetiştirme kurslarında ders okutarak karşılığında ayrıca ek ders ücretinden yararlandırılmasının mümkün bulunmadığı değerlendirilmektedir.

fatihinfedaisi' Alıntı:
MEB Bilgi Edinme Birimi'ne başvurmuştum, lütfedip cevap vermişler. Cevap aşağıda.

Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 16’ncı maddesinin ikinci fıkrası kapsamında haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırılan bilişim teknolojileri rehber öğretmenlerinin, söz konusu geçici görev süresince destekleme ve yetiştirme kurslarında ders okutarak karşılığında ayrıca ek ders ücretinden yararlandırılmasının mümkün bulunmadığı değerlendirilmektedir.
hep aynı cevap

Hep ayni cevap, bizde gorevlendirmemizi yapan yegitek'e guvendik ondanda ses yok sagolsunlar

Arkadaşlar ilçelerimize emsal sunabilmemiz için hem btr olan hemde kurs ücretini alabilen arkadaşlar görev yaptıkları ili ve ilçeyi yazabilirler mi?

islif' Alıntı:
Arkadaşlar ilçelerimize emsal sunabilmemiz için hem btr olan hemde kurs ücretini alabilen arkadaşlar görev yaptıkları ili ve ilçeyi yazabilirler mi?

Benim cok yakin arkadaşlarım var bizim ilde ucret alan, ama onlarinda işi bozulur diye kimseye soylemedim hocam karpuz kabugu meselesi emsalle olmaz ya yegitek ya mahkeme başka yol yok

tomreader2010' Alıntı:
islif' Alıntı:

Benim cok yakin arkadaşlarım var bizim ilde ucret alan, ama onlarinda işi bozulur diye kimseye soylemedim hocam karpuz kabugu meselesi emsalle olmaz ya yegitek ya mahkeme başka yol yok

bence de kimse söylemez..

alemd@r' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
islif' Alıntı:

bence de kimse söylemez..
hocam eninde sonunda genel bir yazı cıkacak çıkmak zorunda zaten böyle giderse 1 aya tüm illerde kurslar kapanır cunku dalga dalga yayılıyor bu aydın yazısı

aynenbadi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
sizin özel durumunuzu bilemem hocam,herkesi kendine göre planı var, benim dilekçem sonuçlanmamış sonuçlanmadan istifa etmem anlamsız geldi.bu dönem öyle ya da böyle geçecek, resmi olarak sonuçlanınca mahkemeye verecem seneye de btr olmayıp kurs açacam..madem istifanızı erken verdiniz buyurun fedayi bey mahkemeye veriniz haklarınız gasp edilmiş sonuçta
hocam ben kötü bişey demedim senın sevıyene de inemem (fedayi bey vs.) adamın ek dersi yoksa tabıkı ıstıfa etmesın senin gibi tipler burda millete ancak gaz verir dilekçenize cevap geldiğinde umarım mahkemeye verirsiniz

ben şu an ekdersimi alıyorum, ama şurada arkadaşlar alıyormuş derseniz siz bu durumu düzeltemeyeceğiniz gibi bizim işimizide bozarsınız, eğer bu konu olumsuz olurda yeni çıkacak yazı ekders ödenmez diye çıkarsa seneye bende btr istemem.

Perşembe oldu. Güya bu hafta çıkıyordu yazı. Hikaye !

hastasıyız dede' Alıntı:
ben şu an ekdersimi alıyorum, ama şurada arkadaşlar alıyormuş derseniz siz bu durumu düzeltemeyeceğiniz gibi bizim işimizide bozarsınız, eğer bu konu olumsuz olurda yeni çıkacak yazı ekders ödenmez diye çıkarsa seneye bende btr istemem.
bu nasıl mantık, bana dokunmayan yılan bin yaşasın öylemi
yazık, zümreme bak düşünceye bak :-1:

ogretmen006
ben de kötü bir şey demedim niye alındın ki?seviyem de olamayacağn kesin onu anladım zaten! kaç sayfalık bir konu burada ki 3-5 arkadaş sayesinde ayakta kalıyor , biz arada girip yazanlardan uğraşanlardan değiliz. sana kim istifa et dedi? biz mi dedik? Alaycı bir ifadeyle kendini feda ettiğini ima ediyorsun. Kardeşim ben bu dönem istifa felan etmem benim hakkım hem BTR hem Kurs bunun mücadelesini veriyorum, her gün biryeleri arıyorum görüştüğüm avukatlar var her şeyin zamanı var mecbur bekliyoruz. Bazı tipitipler de nasılsa isifa ettim ya da nasılsa ben kursumu veriyorum bana dokunmasınlar diye köşeye saklanır ve hakkını aramaz..Neyse gölge etme yeter

eemree' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
hocam önceden bu kursa devam edip parasını alanları dillendirmiyordum, şimdi her aradığım da bunu söyleyeceğim madem öyle biz alamıyorsak kimse almasın!! adam da ki mantığa bakar mısın

eemree' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
hay senin matığını yiyim ben.
egolar tavan yapmış birileri kendini diğer insanların üstüne koymuşta aşağılamaya başlamış.
al kardeş mantık senin olsun sen ağasın sen paşasın.
şak şak şak :alkis:

aynenbadi' Alıntı:
ogretmen006
ben de kötü bir şey demedim niye alındın ki?seviyem de olamayacağn kesin onu anladım zaten! kaç sayfalık bir konu burada ki 3-5 arkadaş sayesinde ayakta kalıyor , biz arada girip yazanlardan uğraşanlardan değiliz. sana kim istifa et dedi? biz mi dedik? Alaycı bir ifadeyle kendini feda ettiğini ima ediyorsun. Kardeşim ben bu dönem istifa felan etmem benim hakkım hem BTR hem Kurs bunun mücadelesini veriyorum, her gün biryeleri arıyorum görüştüğüm avukatlar var her şeyin zamanı var mecbur bekliyoruz. Bazı tipitipler de nasılsa isifa ettim ya da nasılsa ben kursumu veriyorum bana dokunmasınlar diye köşeye saklanır ve hakkını aramaz..Neyse gölge etme yeter

arkadaşım sallama nasılsa istifa ettim kursumu veriyorum diyen kim benim kursum da kapatıldı hakkımı aramadığımı nerden biliyosun
neyse hocam yeterince sorun var bir de biz laf dalaşına girmeyelim

hastasıyız dede' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
hay senin matığını yiyim ben.
egolar tavan yapmış birileri kendini diğer insanların üstüne koymuşta aşağılamaya başlamış.
al kardeş mantık senin olsun sen ağasın sen paşasın.
şak şak şak :alkis:
tabi yiyebilirsiniz
ağalık paşalık vs komik şeyler bunlar
burdan ego çıkarmak,başkasının üstünde görmek gibi birşeyi çıkarmak ??
sizin cümleniz direkt ortada ben o cümleyi eleştirdim
neyse hocam size dokunmayan yılan bin on bin yaşasın
umarım kesilmez ekdersiniz, zaten kesilmemesi lazım bizde onun için uğraşıyoruz

sen benim sözlerimden nasıl bana dokunmayan yılan bin yaşasına anlamı çıkardıysan bende senin sözlerinden o anlamı çıkardım.
ben öyle bir cümle yazmadım, şu an bakanlığın görüşü belli olumsuz, siz gidip bak bu ilde bu ilçede bunlar ekders alıyor diye örnek verirseniz bizim kurslarda kapatıır. hava bu şekilde devam ederse gelecek dönem zaten bizde olumsuzluk yaşayacağız günü kurtarmanın derdindeyim sadece, benim kursum da kapatılırsa mutlu mu olacaksın eline birşey mi geçecek te hemen saldırıyorsun.

zaten bu iş bir dengesiz idarecinin görüş istemesi ile patlak vermedimi?
hepimizde bundan etkilendik kimimiz az kimimiz çok, eni sonu etkileneceğiz, biz aynı gemideyiz, ağrılık yapıyor diye birbirimizi denize atıyoruz, bu şekilde hak elde edemezsiniz.

hastasıyız dede' Alıntı:
sen benim sözlerimden nasıl bana dokunmayan yılan bin yaşasına anlamı çıkardıysan bende senin sözlerinden o anlamı çıkardım.
ben öyle bir cümle yazmadım, şu an bakanlığın görüşü belli olumsuz, siz gidip bak bu ilde bu ilçede bunlar ekders alıyor diye örnek verirseniz bizim kurslarda kapatıır. hava bu şekilde devam ederse gelecek dönem zaten bizde olumsuzluk yaşayacağız günü kurtarmanın derdindeyim sadece, benim kursum da kapatılırsa mutlu mu olacaksın eline birşey mi geçecek te hemen saldırıyorsun.
sizi örnek verirsek belki kapatılmaz bizim ki de açılır hocam:) niye olayı sizin pencerenizden bakıyorsunuz? sizi örnek gösterirsek (Adana) "bakın bu il doğru olanı yapıyor" diye gösteririz ..çünkü bi hak varsa hakkın yanında olmak lazım.. Bu yazı muz cumhuriyetinden çıkmadı? doğrusula eğrisiyle herkese çıktı. Ve emin ol herkesi etkileyecek düzelmezse..
Neyse birbrimizi kırmanın anlamı yok mücadeleye devam

arkadaşım bakanlığın görüşü belli olumsuz, bu konuda illere yazı gönderiyorlar, sen baka adana mem senin sözünü dinlemiyorda doğru yapıyor dersen adana meminde başını yakarsın, hak aramanın yolu belli, bu şekilde hak aranmaz.
Nokta.

hastasıyız dede' Alıntı:
arkadaşım bakanlığın görüşü belli olumsuz, bu konuda illere yazı gönderiyorlar, sen baka adana mem senin sözünü dinlemiyorda doğru yapıyor dersen adana meminde başını yakarsın, hak aramanın yolu belli, bu şekilde hak aranmaz.
Nokta.
Adana hangi bakanlığa bağlı?

uzay ana bilim dalı, güneş sistemi, dünya gezegeni, ruh ve sinir hastalıkları bakanlığı. :)
yakında uzaya direk bağlanacak. :)

baska bransdaslarimi ornek gostermenin etik oldugunu dusunmuyorum kaldiki alanlarda hakkini aradini dusunuyorum aramayanlar saten hic bizden degildir burada onlarin almasi degil alamayanlarin almalari saglanmali asil haksizlik burda biz alamiyrz kimse almasin demek yerine herkesin bu hakki ki sonuna kadar yanlis bir uygulama demek daha dogru bugun arayalim artik yeter yaziyi ogrenelim nedir ne degildir kendi icimizde savasmak yerine herkesin bu konuda ustune duseni yapmasi gerekiyor bugun durmadan arayalim sonuclari yazalim

En sonunda birbirimize dusurecekler alanlar alsin dogru olan almalari zaten

Aramaya devam, açan yok ama mutlaka birimiz düşürecegiz

hastasıyız dede' Alıntı:
günü kurtarmak hata değil mi hocam
seneye de kurs açacaksınız belki yazı düzelmezse Adana da
ekders vermiycek o zaman ne yapıcaksınız btr olmayacaksınız, bu bi çare ama
neden hem btr olup hem kurs açmayalım
ayrıca sizin kursunuzun kapanması beni neden mutlu etsin keşke tüm bt ciler verse
ben mi geçindiriyorum sizi maaşınızı ben mi veriyorum Allah daha çok versin
benim kursta kapanmadı ekders alamadan devam ediyorum, yazıyı bekliyorum
saldırmak olarak düşünmenize gerek yok yazınız ortada
uğraşmayın "bizim işimizide bozarsınız diyorsunuz"
neyse ben yeğitek i aramaya devam ediyim
belki sizde bize katılırsınız
sizinde ekdersinizi keseler, kesilmemesi için uğraşmaya devam
iyi günler hocam

Dede den de yeğitek i aramasıní ve konuşursa sonucu burada paylaşmasını bekliyoruz :+1:

şu an tekrar görüştüm yine en geç haftaya kesinlikle göndercez dendi bende söyledim sürekli haftaya deniyor diye hocam geçen hafta yazıyı yazmışlardı ama elimize bir hafta oldu ulaşalı yazıyı yazıyoruz bizim tarafımızıdan görevlendirilen yani bt rehber öğretmenlerinin dyk kurslarını açabilecekleri hepsinin yazıyı okullara kesinlikle haftaya göndercez dedi yeğiteke yazılan yazıda ise siz kendiniz yazın denmiş yani yeğitek işi çözmüş kesin ve nettir arkadaşlar ücretini alamayan arkadaşlar kesinlikle haftaya almaaya başlıcaktır geçmiş olsun mebi bizi böle bir sıkıntıya soktuğu için aylarca ek derslerinde sıkıntılar yarattığı için hakkı geçenlerin hakkını helal etmediğini geriye dönük alma konusunda girişimde bulunmasını umarım verirler ve en önemliside YEĞİTEKİ gerçekten tebrik ettiğimi bu işte uğraşan kim varsa hepsine tek tek teşekkür ettiğimi bildiriyorum

Geri