KOCASİNAN ……………………………….. MÜDÜRLÜĞÜNE
KAYSERİ
Okulunuzda Fatih Projesi BT Rehber Öğretmeni olarak, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan hafta sonu kurslarında da …………….. olarak görev yapmaktayım.
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün 30.12.2015 tarih ve 30706984-903.99-E.13507730 sayılı yazısının 11. Maddesinde “Fatih Projesi BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak, her bir devre için (Sabah-Öğle) ayrı öğretmen görevlendirilebilecektir.” ibaresi yer almaktadır.
Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 22.02.2016 tarih ve 34984785-135-E.1985741 sayılı yazısında “Bu kapsamda ek ders ücretinden yararlanan personele ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez” ibaresi yer almaktadır. Okulunuzda yürütmüş olduğum hafta sonu kurslarını BT Rehber Öğretmenliği görev saatlerimin dışında yapmaktayım ve bunun asli bir görev olmadığını düşünmekteyim.
Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgili yazısında bahsi geçen “asli görev”den kastın ne olduğunun ve bu görevin neleri kapsadığının tarafıma bildirilmesini saygılarımla arz ederim.
23.02.2016
………………
Adres: ………………… Lisesi
Kocasinan/ KAYSERİ
Tel: ………………..