Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları
takip
takip
Muhterem Hanım Değil Günay Hanım(Mali Haklar Şubesi Sorumlusu) Yazıyla ilgilenen.ebfo45' Alıntı:Bu işin çözümü okullara zorunlu KODLAMA dersi konup BT öğretmenlerin asli görevlerini yapmalarıdır. Yoksa Muhterem Hanım emekli olana kadar uğraşırsınız
hocam hangi kurumu, nereyi aradınız. Açıklayabilir misiniz?murat_erg' Alıntı:Simdi tekrar gorustum btr calisma sartlari bellidir ders saati kavrami yktur biz yaziyi yazdik bir kac gune cevaplicaklar ve olumlu olacaktir baskanin mustesarin hepsinin haberi var olay ust yonetimde ve olumlu sonuc cikacak dedi bu kadar bakacaz gorcez
keyloger' Alıntı:btr olup okulda 10 saat dersimiz varken 6 saat kurs açınca önce maaş karşılığı doldurulması gerek deniyor. Bu konuda varmı bir yorum?
Hocam yazıdğın yazıyı bimer nereye havale ediyor biliyormusun? Ben sana söylim; tekrardan bu görüş yazısını yazan kişiye yönlendiriyor. Ben defalarca gönderdim, gelen cevap yazdıkları resmi yazı. Senin yazdıklarını okumujyorlar bile.exelsior' Alıntı:Bimer'e bu konuda yazalım, gerekirse BTR den vazgeçeceğimizi belirtelim. Bu iş topluca bir vizyonumuz olmadıkça olmaz.
m_esen' Alıntı:arkadaşlar bende yeğitek i aradım insan kaynaklarının verdiği karar üzerine görüş belirtemiyoruz dedi. onlar ne derse o olur dedi. sendikaya söyledim genel merkeze iletecekler.
DYK konusundaki en son gelismeler bu şekilldeyse bu iş bir yere varamayacak. Bir dahada ben btr nin yanina yaklaşmam.dijireis79' Alıntı:ARKADAŞLAR AZ ÖNCE SİVASTAN BİLGİ ALDIM. SİVAS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI YEĞİTEK DAİRE BAŞKANI YUNUS YAĞMUR İLE GÖRÜŞMÜŞ. İNSAN KAYNAKLARI BİR TÜRLÜ RAZI OLMAMIŞ. YA FORMATÖR OLSUNLAR YADA DERSE GİRİP KURS AÇSINLAR DEMİŞ. YUNUS BEYDE BU DOĞRULTUDA KURS AÇAMAYACAĞIMIZI BELİRTMİŞ.
BUNLARI YILDIRMAK İÇİN TÜRKİYE GENELİNDE BTR GÖREVİNDEN İSTİFA EDİP HAKKIMIZ BÖYLE ARAMAKTAN BAŞKA ÇARE KALMADI. YADA DAVA AÇTIRACAĞIZ SENDİKALAR ARACILIĞI İLE.
Bizden hicbir cacık olmaz hocamm_esen' Alıntı:Arkadaşlar sendikalar harekete geçirilmeli ve yoğun katılımlı bi tweet etkinliği yapmalıyız