mfk' Alıntı:bu arada siz tanımıyor olabilirsiniz ama adam zaten çok ünlü. Azıcık twitter felan takip etmeye başlasın artık şu BT öğretmenleri.
Cemal TANER' Alıntı:mfk' Alıntı:bu arada siz tanımıyor olabilirsiniz ama adam zaten çok ünlü. Azıcık twitter felan takip etmeye başlasın artık şu BT öğretmenleri.
Hakket ya hadi beni tanımıyorsunuz Serdarı nasıl tanımazsınız.
:alkis:hakansia' Alıntı:http://www.memurlar.biz/haber/ogretmenlere-trt-de-hakaret-239704.html
:+1:mu_korkmaz' Alıntı:Maalesef böyle yavşakça konuşan birinin trt gibi bir kurumda çalışmasına üzülüyorum.
hocam sen kimden yanasınsevdalimhayat' Alıntı:Benimde her hafta izlediğim bir programdı.Programın konsepti çok güzel..Öğretmenlerin tepkisini çeken sözleri:
"Bu durum kadro doldurmaktan ibaret.Benim hayatımda öğretmen dediğim insanlarla şu an hakkını arayan öğretmenler farklı profiller.Çok daha farklı bir öğretmen profili var karşımızda.Bunun da ben gelecek kuşaklara nasıl yansıyacağı konusunda çok endişeliyim."
Bu kadar tepki çekmesinin sebebi aynı zamanda bunları söylerkenki mimikleri.
Son olarak twitterda gelen tepkilerden sonra geri adım atmak yerine"Ben beni yetiştiren öğretmenlere bakıyorum bir de şimdi karşıma çıkanlara bakıyorum.İşte bu insanlar çocuk yetiştirecekler."demesi.
masturbasyon kelimesini kullanmasının bizimle ilgisi yok.Sadece TRT de bu kelimenin kullanılması ilginç.Öğretmenlerin de küfürlerle cevap vermesi ayrı bir facia.Haklıyken haksız duruma düşmüşüz.
Cemal Hocam, siz görmüş geçirmiş bir büyüğümüzsünüz siz bari bunları demeyin.Cemal TANER' Alıntı:Mesele Fatih Hocamın dediği gibi tivıtır filan değil . Bilişim basınının en önde gelen kişilerinden biridir. Programı arşivden seyrettim. Diyor ki ben burada sosyal medya diye bir program yapıyorum ama habire atanamayan öğretmenlerden tivit geliyor, burada Milli Eğitim bakanlığından kimse yok ki? Sonra Cem davran ben buraya çıktım diye atoyorlar ben onların sesini duyuruyorum diyor. Serdar da diyor ki ee atsınlar ama burada muhatap olmadığı için kendi kendimizi tatminden başka bir şey olmaz bu mesajlar diyor. Burada kendi kendini tatmin olarak farklı bir kelime kullanıyor ki tartışılabilir sonrası programın bir yerinde benim öğretmenlerim şimdiki öğretmenlerden daha iyi ve yeterliydi diyor ki haklı da olabilir objektif değildir vs. Ama gelen tepkiler ki bloğunda görebilirsiniz öğretmenlere yakışmıyacak ifadeler. Yok o.ç miş yok o kendi kendine tatmini ananda yaparım bilmem ne ?
Adamı savunmuyorum ki kişilik olarak hiç sevmem.
Bazıla aklı evveller yok TRT haber demiş yok kadrolaşma demiş, Serdar sapına kadar anti AKp bir adamdır çarpıtmayalım
Cemal TANER' Alıntı:@kazuo Sn Hocam Serdarı gıyaben uzun yıllardır tanırım ki benim de bilişim basınına girmişliğim çıkmışlığım vardır o sektörden çok arkadaşım oldu ama Serdar arkadaşım değil Adamı savunduğum filan yok. Sadece gösterilen tepki yanlış olmuş adamı haksızken haklı duruma getirmiş bazı kendini öğretmen sanan dangalaklar. Olay bu. Olayı bilmeden videoyu izlemeden insanlar oradan buradan duydukları ile laf söylüyor ki bizim milletimizin huyudur bu dedikodudan beslenmek.
ay bu ne hakkaten, vidyonun sonunu zor getirdim, bu ne gıcık, sinir, ilginç bi tip. Nasıl sunucu yapmışlar bunu, dikkat çekmeye çalışan ergenler gibiblume2004' Alıntı:öğretmenlerin bir suçu varsa oda bu ağzını yayarak konusan gevşek adama nasıl konusması gerektiğini öğretememeleridir