serkanozen1' Alıntı:Yaa işin garip tarafı bir açıklamada yapılmıyor..
Biz bile web sayfamızda bir çalışma yapıyorsak belirtiyoruz sayfa yapım aşamasında diye
Bu ne sorumsuzluk yaaa
İnsan bir bilgi verir şu saattte açılacak diye.
Şundan şundan dolayı sitemizde ağrıza olmuştur bilgi güncellemesi verdır özür dilriz filannn
ÇOK BÜYÜK BİR AYPTIR BU BİZE KARŞI
kisnorbo' Alıntı:akşam saatlerinde e-okul daha hızlı olduğu için ben dün gece bütün karne ve başarı belgelerini .pdf olarak kaydettim. bu sabahta okulda hemen çıkarttım. size de tavsiye ederim. okulda açılıyo açılmıyo derdi yaşamamak için bir çözüm...
senin bilgisayaraDemise' Alıntı:Bu arada benim okulda bilgisayarbilisim dışında hiçbir site açılmıyor. modeme ping atıyorum fakat modemin arayüzüne ulaşamıyorum vesaire vesaire
bilgisayarmax' Alıntı:kisnorbo' Alıntı:akşam saatlerinde e-okul daha hızlı olduğu için ben dün gece bütün karne ve başarı belgelerini .pdf olarak kaydettim. bu sabahta okulda hemen çıkarttım. size de tavsiye ederim. okulda açılıyo açılmıyo derdi yaşamamak için bir çözüm...
hocam merhaba bu pdf olarak kaydetme işi gerçekten iyi bir çözüm.biraz daha ayrıntılı nasıl yaptığınızı anlatabilirseniz çok sevinirim.biraz araştırdım xps olarak kaydetme seçeneği de var gibi yazılar okudum forumlarda .pdf olarak hem belgeleri hem karneleri raporlar sekmesinden mi kaydettiniz biraz daha açıklayacı bilgi verirseni bu gece sabahlamayız okulda![]()
Ali2009' Alıntı:Gözümüz aydın
E-OKUL AÇILDI
HEPBERABER GİRELİM DE KİTLENSİN E-OKUL
uhaha:
uhaha:
uhaha: