ben biraz chz aldım ytdAn itibariyle BTC 34.000, ETH 2.200,
alım fırsatı geldi mi arkadaşlar, ne dersiniz?
yarın öbür gün uçarsa yaşadınız ama sıfırlarsa üzülmeyceğiniz paranızı yatırın. ytd.An itibariyle BTC 34.000, ETH 2.200,
alım fırsatı geldi mi arkadaşlar, ne dersiniz?
Yatırım mı? Kumar mı?
Kripto paralar birer yazılım ve şu an geleceği inşa ediyorlar. devletler yakın zamanda bu teknolojileri kullanmak isteyecekler tabi tam tersi bu teknolojilerde devletin kendilerini kullanmasını istiyor, yani bu teknolojiler ileride çok daha büyüyecekler.
Bu bilgiler ışığında birkaç gün önce bende yatırım yapayım dedim, adamlar sanki beni bekliyormuş gibi hissettim, düşüş bir başladı, benim para mum gibi eriyor, binance ı açarken ellerim titremeye başladı, tabi şimdi kaybetmeyi göze aldığın kadar yatır diyeceksiniz öyle yaptım zaten, ama yinede kaybetme korkusu geliyor, neyse bu kaybetme korkusu ile en dipte, daha düşecek korkusuyla satış yaptım, sonra biraz yükselir gibi oldu hemen aldım dedim zararı çıkaralım, biraz daha düştü, sonra yükselir gibi oldu dedim bu sefer bekleyeyim, bi baktım tren gibi çıkmaya başladı bekle bekle düşmüyor, lan tren gidiyor atlayayım trene dedim baktım tren gitmez oldu, içimden diyorumki yıllardır at yarışı iddaa vs. Oynarım, kendime kumarbaz derdim ama bu coini oynamadan kimse gerçek kumarbaz olamaz.
Her bundan sonra böyle yapacam dediğimde farklı bişey oluyor ve ben kaybeden tarafta oluyor sinir oluyorum
Bu 4,5 gün iyi bir tokat yedim, ne öğrendim!
Sabır
Daha yeni girdim ve öğrenecek çok şeyim var galiba.
Alış yada satış değerleri konusunda gördüğünüz fırsatları yazarsanız sevinirim, şimdilik ben tutturamıyorum.
@impartial 4-5 gündür takip ediyorum, çok yordu beni, alıp beklemek en iyisi, al sat çok yıpratıyor. zar olayına gelince kimi çıkıyor ayı piyasası diyor kimi çıkıyor baştan beri boğa var diyor, kimi dip yapacak diyor kimi rekor kıracak, kimi devletler blok zincirleri öldürecek diyor kimi önüne geçemez diyor, kimi etheryum ölecek diyor kimi bitcoini de geçecek diyor. bitcoin fed açıklamalarına odaklanmış diğer coinler bitcoin ne yaparsa aynen devam ediyor.
benim düşüncem blok zincir teknolojisi ileride daha büyük bir güç olacak ve büyük güçler hiçbir zaman yok edilmezler daha büyükleri tarafından boyunduruk altına alınırlar yani devletler bu teknolojileri egemenlikleri altına alacaklar.
yani sabredilebilinirse evet iyi bir yatırım ama günümüz ekonomik koşullarında birçok insan sabredemiyor, sabredemeyenlerde işte artışı düşüşü kestirmeye çalışıyor, ben henüz artışı düşüşü kestiremiyorum, fed le bitcoinin işi olmaması gerekiyor mesela, teknolojik yatırımlarla fiyat artması gerekiyor ama ne hikmetse fed nasdaq takip ediyor coinler.
belki değildir ama şu an bana kumar gibi geliyor neye göre çıkıyor neye göre düşüyor kestiremedim.
siz yükseleceğini düşeceğini biliyorsanız bize tiyo verirseniz bizde sebeplenelim.
Nfp araştır hocam yapayzeka coini. Hafif bir geri çekilmede tüm paranla değil ama kademeli alabilirsin. Ytd ?Bir tane bebek coin soyleyin arkadaşlar. Parayı kaybetmeyi göze aldık arkadaşla alacağız. Lütfen işi bilen yazsın
Vay canına kendim satmış gibi üzüldümBu "sıfırlanırsa görürsünüz" cü tayfa yüzüne 2013 yılında elimde bulunan 17 BTC'yi sadece %10 karla sattım.
Sene 2012 yeni evlendim gırtlağa kadar borçtayım. İnternette ara ara btc reklamlarını görüyordum. O aralar ufak tepek borsada da param vardı. İçimden 500 btc kadar almayı ve biraz kar yapınca satmayı da düşünmüştüm ama kredi sarmalına girince borsa dahil ne var ne yok satıp çıkmıştım. 2017'de tosuncuk olayından sonra tekrar düşündüm alıp kenara atmayı ama o arada ev aldım borçlandım para ayıramadım. Taki 2021 pandemisine kadar. Evde boş kalınca biraz para aktarmıştım ama 1000 dolar kadar cüzi bir miktar. Hala zengin olamadım ama epey işimi gördü. 2030'dan sonra total marketin 10 t doları geçeceği tahmin ediliyor. 2040'dan sonra özellikle btc, eth ve bazı majör coinlerin para piyasasına tamamen hakim olduğu bir dünya görmemiz muhtemel gibi.Bu "sıfırlanırsa görürsünüz" cü tayfa yüzüne 2013 yılında elimde bulunan 17 BTC'yi sadece %10 karla sattım.