gezegen10' Alıntı:hocam ellerine sağlık bide karışık girebileceğimiz kodu paylaşsan tam süper olacak
volkankey' Alıntı:gezegen10' Alıntı:hocam ellerine sağlık bide karışık girebileceğimiz kodu paylaşsan tam süper olacak
nasıl karışık hocam bir örnek verir misin?
3 4 kalmadı ki hocamagd85' Alıntı:3 4 girilecekte yapsanız süper olur hocam
güle güle kullanınbt_volkanhoca' Alıntı:teşekkürler hocam, tam ihtiyaca yönelik bir çalışma yapmışsınız elinize sağlık.
yeni kodları chrome da denedim gayet güzel çalışıyormustikonya' Alıntı:Hocam yeni kodları çalıştıramadım. İE ve chrome de denedim olmadı. Acaba bende mi problem var
volkankey' Alıntı:yeni kodları chrome da denedim gayet güzel çalışıyormustikonya' Alıntı:Hocam yeni kodları çalıştıramadım. İE ve chrome de denedim olmadı. Acaba bende mi problem var
sadece son kodlarda mevcut sayısı ayarlanmazsa hata verebiliyor (iyi-çok iyi karışık, ve geliştirilebilir-iyi karışık kodları)
mustikonya' Alıntı:javascript: yazıyorum hocam ne denediysem olmadı. O zaman benim bilgisayarda bir problem var. İlginiz için teşekkürler.
Bu sorun mevcut degiskenini sınıfa göre ayarlamazsaniz oluyor sinif mevcudu 32 ise mevcudu 32 diye değiştirme lisinizbilişim21' Alıntı:hocam sadece tek bir sütunu(davranışı) yapıyor. Diğerlerine hiçdokunmuyor :?:
Ya sistemden kapatmayı unuttular ya da bu sene böyle ben de anlamadımoguz42' Alıntı:Davranış notlarını sadece sınıf rehber öğretmeni girmeyecek miydi yeni yönetmeliğe göre. Bana girdiğim 14 şubenin hepsi açık. Yönetmelikte "Ders yılının her döneminde öğrencilerin davranışları, Davranış Puanı Ölçütleri EK-4’de verilen ölçütler kullanılarak ilkokullarda sınıf öğretmeni, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise şube rehber öğretmeni tarafından aynı sınıfta ders okutan diğer öğretmenlerin de görüşleri alınarak "(1) Geliştirilmeli", "(2) İyi", "(3) Çok iyi"; şeklinde değerlendirilir. böyle yazıyor. Siz ne yaptınız arkadaşlar hepsini doldurdunuz mu.