pinaraytas
Aktif Üye
paylaşım için sağolun hocam..
çok iyi oldu :+1:
çok iyi oldu :+1:
Kodlar da öyle zaten hocamneverjealous' Alıntı:Not olarak değil de
Geliştirilmeli (G)
İyi (İ)
Çok İyi (Ç)
şeklinde değil miydi?
volkankey' Alıntı:Kodlar da öyle zaten hocamneverjealous' Alıntı:Not olarak değil de
Geliştirilmeli (G)
İyi (İ)
Çok İyi (Ç)
şeklinde değil miydi?
Eski olana baktınız sanırım ilk olarak hocamneverjealous' Alıntı:volkankey' Alıntı:Kodlar da öyle zaten hocamneverjealous' Alıntı:Not olarak değil de
Geliştirilmeli (G)
İyi (İ)
Çok İyi (Ç)
şeklinde değil miydi?
Sitenizde hala 4-5 görünüyor da. Saygılar.
E okul davranış notlarıdurs' Alıntı:Yeni kodları bulamıyorum hocam
Öncelikle teşekkürler hocam... :+1:volkankey' Alıntı:E okul davranış notlarıdurs' Alıntı:Yeni kodları bulamıyorum hocam
Guncelledim hocam sağol*Vendetta*' Alıntı:Öncelikle teşekkürler hocam... :+1:volkankey' Alıntı:E okul davranış notlarıdurs' Alıntı:Yeni kodları bulamıyorum hocam
Hocam ilk mesajı da güncellersen arkadaşlar ilk mesajdaki eski kodla karıştırmasın...
Mevcut degiskenini 40 olan yertusuba' Alıntı:hocam kodu yapıştırıp çalışırıyrm fakat bazı öğrencilerin bazı alanları boş kalıyor. örneğin a öğrencisi için okulu tanıma bölümü boş hiç bir şey işaretlenmemiş ama diğer bölümler işaretlemiş geliyor yani bazı alanlarda hiç birşey işaretlenmemiş geliyor.acil cevap yazabileck var mı acaba
Hocam sizin dediginiz de biraz ugrastirici gibi geldi banaherkul' Alıntı:Volkanbey öğretmenim öncelikle teşekkür ederim.Davranış notlarını girmek çok zahmetli malum. Scriptler iyi ancak rastgele dağıtım yaptığı için iyi ve zayıf öğrenciyi ayırt edemiyor.Yani iyi bir öğrenciye ondan daha kötü davranış sergileyen öğrenciye göre daha kötü sonuçlar girebiliyor ya da en azından aynı sonuçlar.Dolayısı ile kullanımı amaca pek uygun değil.Aslında işaretlememiz istenen davranış durumları derslere göre değişen yapıda değil.Her sınıf rehber öğretmeni kendi sınıfına ait değerlendirmeyi yapsa en doğru değerlendirme o olur.Ancak tüm sınıfların değerlemesi istendiği için yapmak durumundayız.Hani şöyle tüm öğretmenlerin kendi sınıfına gireceği değerlendirmeleri alıp e okulda diğer derslere kopyalayabileceği bir program olsa her öğretmen kendi sınıfına ait değerlendirmeyi programa girse ve kaydetse sonra o programın olduğu bilgisayardan e okula transfer edilse ne iyi olurdu.Her şeye rağmen en kolayı e okulun geliştirilmesinden sorumlu kişilerin sistemi her öğretmenin sadece kendi sınıfını değerlendireceği formata ayarlamak olurdu.
volkankey' Alıntı:Hocam sizin dediginiz de biraz ugrastirici gibi geldi banaherkul' Alıntı:Volkanbey öğretmenim öncelikle teşekkür ederim.Davranış notlarını girmek çok zahmetli malum. Scriptler iyi ancak rastgele dağıtım yaptığı için iyi ve zayıf öğrenciyi ayırt edemiyor.Yani iyi bir öğrenciye ondan daha kötü davranış sergileyen öğrenciye göre daha kötü sonuçlar girebiliyor ya da en azından aynı sonuçlar.Dolayısı ile kullanımı amaca pek uygun değil.Aslında işaretlememiz istenen davranış durumları derslere göre değişen yapıda değil.Her sınıf rehber öğretmeni kendi sınıfına ait değerlendirmeyi yapsa en doğru değerlendirme o olur.Ancak tüm sınıfların değerlemesi istendiği için yapmak durumundayız.Hani şöyle tüm öğretmenlerin kendi sınıfına gireceği değerlendirmeleri alıp e okulda diğer derslere kopyalayabileceği bir program olsa her öğretmen kendi sınıfına ait değerlendirmeyi programa girse ve kaydetse sonra o programın olduğu bilgisayardan e okula transfer edilse ne iyi olurdu.Her şeye rağmen en kolayı e okulun geliştirilmesinden sorumlu kişilerin sistemi her öğretmenin sadece kendi sınıfını değerlendireceği formata ayarlamak olurdu.
Sene sonuna doğru bir prg hazırlayacağım.
Öğretmenler sene sonu islerini 5 dk da yapacaklar