the_korsan' Alıntı:
bamteli86' Alıntı:
Bende işin bu saçmalığına değiniyorum. 5-6 larda en fazla oluşacak norm 1 dir. Zaten her durumda her okulda bir tane görevlendirme olacaktı. Ki bu da herkesin kendi olduğu okulda görevlendirilmesi oluyordu.
Şimdi bana göre ders sayımız 30 SAATİ bulmayacağı için mecburen BTR olacağız.
Yani Tamir+Ders+Labaratuar.
gelin çıkın işin içinden
Diğer tüm branşların 30 saat dersleri garanti mi? diğer branş öğretmenleri ekders almak için başka okullara gitmiyorlar mıydı? Kimseden farkımız yok artık. Ekdersim full olsun isteyen ister BTR yapsın ister başka okuldan ders alsın.
Hala tamiri de yine biz yapacaz, yeni herşey bizi bulacak derdinde olan varsa kendisine çeki düzen versin.. Sorun kişinini kendisindedir. Ya şikayet etmeyeksin ya da tavrını koyacaksın. Ağlayarak kimse bir yere varamaz.
Artık hiç kimse, hiç bir idare dediğimi yapmadın sana yokuş yaparım havasında olamayacak...
Kimseye eyvallah etmiyorduk ama çatışa çatışa şimdi bunlara gerek kalmayacak...
Resen nereye gideceğim bu sene diye düşünüp durmayacak kimse...
Tayinlerde açık yerler olacak artık çakılı kalmayacak kimse...
yetmez mi ..
:alkis:
BTR olsun ama iş olmasın,
ders olsun ama az olsun,
az olsun ama norm fazlası olmayayım,
ek ders 18 olsun ama birde egzersiz açabileyim,
müdürler etrafımda dönsün ama iş verirken önünü iliklesin,
Torba yasa çıksın ama norm fazlalarını sağa sola göndermesinler,
2 kere 6 aylık görevlendirme olsun da 3. de kurum değiştirtmesinler,
tatil olsun ama ekdersimi de yazsınlar,
btr olayım da şubat tatilinde çalışmayayım.
heee oldu canım, başka altın kaplama ............... da verelim mi?
ne ibretliksiniz yahu, isteyen btr olur dersleri seçtirir isteyen olmaz, çok çalışmak istemiyorsan iki şubeli bir okula tayin iste, btr ol istediğin kadar yat, zaten karpuzda yata yata büyür, bu sayfa olmuş sabır sabır buraya kadar.
ne kadar çok boş gezmek isteyen adam varmış, ama bir arkadaş vardı ondan biliyorum bazı modelleri, ilçe mem'e uğrayacağım deyip 9 da çıkar akşam 3'e kadar sağda solda gezer sonra okula giderdi(yersen) bıktım artık bu modellerden, Öğretmenli okuduysam Öğretmen olmak istiyorum, tamirse bu devlet için, iş se haketmek veya çocuklar için, amelelikse Hayır için, ama bunları yapacaksam saygı duyduğum için. başka okullara gidip hizmetli gibi ortalıkta dolaşmak bazı öğrencilerin tamirci abi, teknik eleman bakışlarına ve sözlerine maruz kalmak ancak bunun sonunda günün sağda solda dedikodu ile geçirmek isteyenler, köylerde tek şubeli okullar var, taş çatlasa 10 saat, ama orası da olmaz, kapı önü değil.