Ben dersimi beğeniyorum sıkıntı yok , ben bizim branşta DyK kalksın da demiyorum... Ben herkes dersine girsin orda verimli olsun kafi diyorum, DyK adı altında devleti daha fazla soymasin kimse diyorum. Devletin malı deniz yemeyen keriz mantığından artık uzaklassin diyorum herkes.. ben tüm bunlari deyince, ben robot yapıyordum diyerek kimseyi salak yerine koymasinlar diyorum.
Yoksa sen de mi havadan gelen parayı kaybettin dostum , bu kadar ateslisin.
Anlamayanlar icin kocaman yazayım TUM DERSLERDE DYK KALDİRİLSİN.
Robot yapan dersinde yapsın. Ha robot yapmadan önce çocuklara bilgisayar açıp kapamayi da öğretin de sonrasında biz lisede uğraşıyoruz o robot yapan çocuklarla, bilgisayar power tuşundan kapatılmaz diye..
Ben onca BT öğretmeni ile tanıştım, Fatih Projesi İl Koordinatörlüğü yaptım. Koca ilde tanımadığım düşüncesini bilmediğim öğretmen arkadaşım kalmadı.
Ama senin kadar zümresine AYKIRI ve zümresini aşağılayan birini hiç görmedim.
Bir İngilizce öğretmeni gördün mü hiç ilkokuldan itibaren gösterilen derstte hello demeyi öğretin diyen,
Bir matematik öğretmeni gördün mü hiç liseye gelip 2 ile 2yi toplamayı bilmeyen var, öğretin diyen,
Bir Türkçe öğretmeni gördün mü hiç cümle kurmayı öğretin diyen,
Bir Sosyal öğretmeni gördün mü hiç başkenti bile öğretemiyorsunuz diyen....
vs
vs
Bu ne düşmanlıktır kendi zümrene...
Kim bu kadar kuyruğuna bastı.
Tekrar söylüyorum. DYK TÜM DERSLERDEN KALDIRILMALI eğer kaldırılacaksa...
Ha birde ATEŞLİ olan sensin bence, madem DYK ile işin yok, bu konuda yazmaya neden bu kadar heveslisin. Yoksa zümrene olan düşmanlığın mı senin yakıt kaynağın...
Dostun da değilim...