Hocam,radicalbrain' Alıntı:bir de bu kurslar 3 haftalık acabiliyor muyuz.
istenilen baslangic ve bitis suresi diyor ya.
Hocam,adadeniz' Alıntı:Meslek lisesi bilişim bolumu dersleri açılabiliyor mu bu yaz döneminde?
hocam tam anlamadım şimdi yaz kursunun olduğu güncel saatlerde seminer için ilcenin programina katılmak şart mı yoksa kursum var deyip katılmama hakkımız varmı resmi olarakEnterprise' Alıntı:Bizim Tüekçeci yaz kursu açtı 2 haftasını seminerde 2 haftasını temmuzda 2 haftasınıda eylül seminerinde verecekmiş haftada3er gün şeklinde
güncelxxltc' Alıntı:hocam tam anlamadım şimdi yaz kursunun olduğu güncel saatlerde seminer için ilcenin programina katılmak şart mı yoksa kursum var deyip katılmama hakkımız varmı resmi olarakEnterprise' Alıntı:Bizim Tüekçeci yaz kursu açtı 2 haftasını seminerde 2 haftasını temmuzda 2 haftasınıda eylül seminerinde verecekmiş haftada3er gün şeklinde
guncelxxltc' Alıntı:güncelxxltc' Alıntı:hocam tam anlamadım şimdi yaz kursunun olduğu güncel saatlerde seminer için ilcenin programina katılmak şart mı yoksa kursum var deyip katılmama hakkımız varmı resmi olarakEnterprise' Alıntı:Bizim Tüekçeci yaz kursu açtı 2 haftasını seminerde 2 haftasını temmuzda 2 haftasınıda eylül seminerinde verecekmiş haftada3er gün şeklinde
ark lar bilen biri yokmuxxltc' Alıntı:guncelxxltc' Alıntı:güncelxxltc' Alıntı:hocam tam anlamadım şimdi yaz kursunun olduğu güncel saatlerde seminer için ilcenin programina katılmak şart mı yoksa kursum var deyip katılmama hakkımız varmı resmi olarakEnterprise' Alıntı:Bizim Tüekçeci yaz kursu açtı 2 haftasını seminerde 2 haftasını temmuzda 2 haftasınıda eylül seminerinde verecekmiş haftada3er gün şeklinde
Hocam,xxltc' Alıntı:habib hocadan cevap bekliyorum
Hocam,xxltc' Alıntı:habib hocam onu sormuyorum ben. ben kursu 20 haziranda başlattım ve seminer doneminde kurs yapıyorum. seminerin 2. haftasinda ilçe program yapmış şu gün şu okulda şu saatte program var diye. ilçenin dedigine uyarsam kurs saatleri ile çakıştığı için kurs yapamiyorum. benim sorduğum kurs yaptığım gün ve saatlerde ilçenin programına gitme gibi bir zorunluluğum var mı yada kursum olduğu için gitmezsem mazereti mi sayılırım bu konuda resmi bir yazı gorus varmı bunu soruyorum
xxltc' Alıntı:bizde açıyorlar hocam bu tamamen mudurle alakalı bazıları sıkıntılı oluyor ama bizim mudur bu yıl açtı. a ayrıca yaz kursunda bilisimden başka da isteyen yok tek ben açtım
Öğrenciler ve idare istiyorsa açın hocam, dersten saymıyorlar ne demek,gerekli yerlere şikayetinizi yazın, bakanlık açabilirsiniz diyor.karçiçeği' Alıntı:xxltc' Alıntı:bizde açıyorlar hocam bu tamamen mudurle alakalı bazıları sıkıntılı oluyor ama bizim mudur bu yıl açtı. a ayrıca yaz kursunda bilisimden başka da isteyen yok tek ben açtım
hocam bizde teog haricindeki dersleri saymıyorlar varsa yoksa teog. yok sistem böyleymişte yok veliler böye istiyor muş da. hatta din kültürünü bile dersten saymıyorlar neredeyse çünkü ortalşması 18-19 olduğu içinb. varsa yoksa teog dersleri diğer dersler yok hükmünde....bundan dolayı da biz de sıcak bakmıyorlar....teog tan sadce kurs açıldı....
hakand' Alıntı:merhaba, şu an 6.sınıf önümüzdeki eğitim-öğretim yılında 7.sınıf olan öğrencilere bilişimden yaz kursu açabiliyor muyuz..? teşekkürler...
benimde öğrencim var açabiliriz değil mihakand' Alıntı:merhaba, şu an 6.sınıf önümüzdeki eğitim-öğretim yılında 7.sınıf olan öğrencilere bilişimden yaz kursu açabiliyor muyuz..? teşekkürler...