http://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2016_08/23110302_20162017dykkilavuzu.pdf
şu anki haliyle evet.mcclane' Alıntı:yani bu seneki 6. sınıflara da yazın kurs açabiliyoruz değil mi?
maalesef. Görünen o.aynenbadi' Alıntı:peki yazın müdür yrd. ları illa hafta içi 5 den sonramı açmalı![]()
aynenbadi' Alıntı:Öğrenciler ve idare istiyorsa açın hocam, dersten saymıyorlar ne demek,gerekli yerlere şikayetinizi yazın, bakanlık açabilirsiniz diyor.karçiçeği' Alıntı:xxltc' Alıntı:bizde açıyorlar hocam bu tamamen mudurle alakalı bazıları sıkıntılı oluyor ama bizim mudur bu yıl açtı. a ayrıca yaz kursunda bilisimden başka da isteyen yok tek ben açtım
hocam bizde teog haricindeki dersleri saymıyorlar varsa yoksa teog. yok sistem böyleymişte yok veliler böye istiyor muş da. hatta din kültürünü bile dersten saymıyorlar neredeyse çünkü ortalşması 18-19 olduğu içinb. varsa yoksa teog dersleri diğer dersler yok hükmünde....bundan dolayı da biz de sıcak bakmıyorlar....teog tan sadce kurs açıldı....
7. ve 8. sınıfta BTY Seçmeli Derstir. Açarsınız.haruneser' Alıntı:Arkadaşlar aklıma takılan bir soru:
4.Sınıflar bu yıl sonunda 5.Sınıf olacak fakat ortaokula henüz kayıtları alınmadığından kurslara başvuramaz mantıken...
8.Sınıflar mezun oldu bir sonraki yıla hazırlık olduğundan onlara da kurs açamıyoruz.
7.Sınıflar ,8. sınıfa hazırlık yapacak fakat 8. sınıfta Bilişim dersi yok.
Aynı şekilde 6.Sınıflar,7. Sınıfa hazırlık yapacak fakat 7. Sınıfta Bilişim dersi yok.
Geriye tek 5. Sınıflar kalıyor elimizde.Yani sadece 5. Sınıflara mı açabiliyoruz kurs.
6. Sınıf öğrencilerim talep ediyorlar kurs,ben de talep ediyorum fakat kafam karışık.Açabilecek miyiz , açamayacak mıyız ?
7.ve 8. sınıfta Seçmeli Bilişim seçildiyse açılabilir mantıken.Fakat bunu sistem görebilecek mi ? Yani hangi okulların Bilişim seçtiğini süzebilecek mi ? Aklım epey karıştı.
Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Gerçi bu hafta bir kılavuz yayınlayacaklarını tahmin ediyorum fakat öğrencilerimi bilgilendirmem gerekiyor...
evet ihtimaldir.gölova' Alıntı:öncelikle sistemin açılmasını beklemeliyiz. Çünkü yaz kurslarında bilişim teknolojileri sisteme eklenmeyebilir.
geçen yıl 5 dersten yaz kurs açtık.mcclane' Alıntı:okulda kurs açmak isteyen tek öğretmen benim. tek öğretmen olarak kurs açmanın önünde engel var mı yani eskiden okulda enaz 6 dersten kurs açılması gerekiyormuş dediler idarecilerim...
can61' Alıntı:arkadaşlar sonuç olarak buna net bir cevabı olan var mı? Yazın Bir sınıfa ve toplamda en fazla kaç saat kus açılabilir.
eyvallah hocam :+1:aakcakaza' Alıntı:http://hbogm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2015_02/02051301_desteklemeveyetitirmekurslarvaliliklere.pdf