Kesin bilgimi hocam 7 ler cok istiyor bizde secmeli dersi secmemistik ancakortaokulda 5-6
Kesin bilgimi hocam 7 ler cok istiyor bizde secmeli dersi secmemistik ancakortaokulda 5-6
Sadece bir kere yaz açtım. Onda da okul idaresi Eba kurs modülünde (seçilemediğini) açılmadığını söylemişlerdi. Yani 6'dan 7'ye geçenlere kurs açamamıştım.Kesin bilgimi hocam 7 ler cok istiyor bizde secmeli dersi secmemistik ancak
Sadece bir kere yaz açtım. Onda da okul idaresi Eba kurs modülünde (seçilemediğini) açılmadığını söylemişlerdi. Yani 6'dan 7'ye geçenlere kurs açamamıştım.
Tam olarak değil,O zaman sadece bu senenin 5leri kalıyor hocam
Tam olarak değil,
2017-2018 ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YAZ DÖNEMİ İŞ TAKVİMİ 'ne göre (sayfa2) 04-11 Haziran 2018 arasındaki "Kurs merkezi başvurularının alınması ve il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması" sürecinde okul ekranında Bilişim Teknolojileri hangi sınıflar için seçilebiliyor. Ona bakın. Eğer 7. sınıfa geçen öğrenciler için BT, Eba Kurs Okul ekranında varsa öğrenci tercihi girilebilir ve Yaz için BT DYK kursu açılır. Öğrenci seçim yapamazsa açılmaz.
http://meb.gov.tr/sinavlar/dokumanlar/2017/2017_2018_DYK.pdf