diyarbakır formatörlük yapıldı...........................

Kodla Büyü
Hayırlı olsun, benim anlamadığım şu var bakanlık görevlendirme yok diyorsa 1-2 il bunu nasıl yapabiliyor, eğer yapılabiliyorsa her ilin yapması lazım. İl il değişecek bir durum olmamalı.

bizim il niye önce yapıp sonra iptal etti ozaman.Ve sadece formatörlükleri iptal etti görevlendirme müdür yardımcıları şube müdürleri yerinde kaldı.Nasıl bir iş anlamadım.

Görevlendirmeler ne zaman onaylanacak haberi olan var mı? Meb'i aradığımda telefonlara cevap vermiyorlar.

karinca_52' Alıntı:
başlangıç tarihini ne zaman gösterdiler hocam ? hangi tarih

başlangıç tariihini 24 eylülden itibaren diyor ama valilik onaylamadığı için onay tarihi itibaren geçerli olur artık vali nee zman onaylarsa .............. :):):)

fatih projesi kurulu olan okullar dışındaki (ilkokul ve ortaokular) okullara görevlendirme olmayacak mi?

Görevlendirmemi başka okula istediğim için sürekli takip etmekteyim. 3 günlük rapor alıp bu hafta okula gitmemeyi ve haftaya da formatör olacağım okula gitmeyi düşünüyorum. Tabii haftaya kadar çıkarsa şu görevlendirmeler. Şu mem 'i arayıpta cevap alan kimse yok mu? ben aradım cevap vermiyorlar.

Başka okula istediğine göre dersin yok. yarın bir uğra sonraki günler de gitme. Hiç raporla uğraşma. Hiç kimse birşey diyemez...

Okulumun lab 99 yılından kalma olduğu için orada formatör olamıyorum. Bilgisayarlar ölü durumda. 13 bt + 4 saat din dersim var fakat bu şekil de çekilmez bu yıl. bu yüzden başka okula istiyorum.

bugün diyarbakır il memi aradım valilikten onay geldimi die sordum daha valiliğe göndermedik diyor.... neden göndermiyorsunuz die sorduğumda müdürle konuşmamız gerekiyor diyor bu ne biçim iş anlamadım gitti.............

Başvurular alınacak mı diye yeterince beklemedik sanki, bir de onaylanmasını bu kadar bekliyoruz. :verymad:

Valiyle yapılacak olan bu görüşme ne zormuş yahu bu kadar beklettiler bizi. Altı üstü geçen seneki gibi görevlendirme. Pekçok ilde ilçede zaten yapılmış. Niye heryerde keyfi uygulama var.

Okulda formatör olarak biliniyoruz. Sitenin, bilgisayarların, labın sorumlusu olarak görülüyoruz. Ama görevlendirme yapılıp yapılmayacağı belli bile değil.

Ya şimdi başvuru onayını valilikten alıp yapmadılar mı? Şimdide kabul için ayrı bir onay mı gerekiyor anlamadım vallahi. Orada vali adına yazdığına eminim. Velhasıl bekleyeceğiz. Mem dekiler çalışyorlar bu konu hakkında eminim. Üsttekiler naz yapıyor anlaşılan.

bu ne biçim iş yaa. validen görüş alınacakmış la bu adamlar bir kuruş fazla vermemk için cümle üretiyorlar biz de yedik... neyin görüşü zaten başvuru için validen onay çıkmış. lanet olsun bunlara

ya bu nasıl sacma iş ne ek ders alabılıyoruz nede baska bırsey boşu boşuna okula gıdıyoruz formatormus gıbı butun ıslerıde yapıyoruz karsılıgında bırsey aldıgımız yok barı yok desınler ona gore plan yapalım herkesın elını kolunu baglı bırakıyorlar :verymad:

Geri