diyarbakır formatörlük yapıldı...........................

Kodla Büyü
Diyarbakirda norm var mi arkadaslar suan yaa?
Ben TEF liyim. Ozellikle eml istiyorum.
Gelmisken ilkokula gelmiyim diyorum

Meslekte misin hocam?
Ben ozellikle meslekleri istiyorum ilkogretim acik oldugu muddetce gelmeyi dusunmuyorum
Mesleklerde norm var mi?

Bi de hangi ilcedesin hocam?

Biraz önce diyarbakır mem i aradım. Bize ilçeden yazı gelmedi dedi görevli. Diyarbakır mem i devamlıarayalım arkadaşlar. Biz peşine düşelim...

bende bugün aradım bakanlık yazısı daha gelmedi onu bekliyoruz dediler bir ay önce göndercez demişler hala göndermemişler ama şöle bi saçmalık var perşembe aradım il milli eğitim müdürüyle görüşcez sonra yapacaz dedi cuma aradım vali beyle görüşcez sonra yapacaz dediler şimdide bu resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyolar bizde malesef bu oyunun piyonu oluyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım

Ben bugün ilçeyi aradım.Kesin yapılacak diyor ama gün veremiyor. Bugün umud ediyorlarmış. Ama geçen haftaların ekdersini alamazsınız diyor. Ancak forumda Siirtte görevlendirmeler onaylanmış ve 17 eylül itibari ile ekderslerini alacaklarmış. Acaba bu ülkede birden fazla milli eğitim bakanlığı ya da yönetmelik mi var....

formatörlüğü bennce bilinçli beklettiriyorlar sırf fazla para vermemek için neymiş full ek ders:(:(: ........ 2,5 aylık formatörlük için bizi ne hale koyuyorlar.

diyarbakır sevkten ek ders kesilmesini ilk uygulayan illerden.öğretmenin aleyhine bu kadar çalışan başka yer varmı

Mesai bitimine doğru tekrar il mem i aradım. Bilişim sistemleri bölümüne gidiyormuş bu ilçe memlere verdiğimiz dilekçeler. Görevli kendisine bilişim sistemleri bölümünden ilgili dosyanın ulaşmadığını bazı ilçe memlerin belgeleri teslim etmemesinden kaynaklanabileceğini söyledi. Yani anlaşılan bu cumaya kadar zor görünüyor. En erken cumaya yetişir diye düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa...

yalan söylüyorlar hepsi ulaşmış .... herkese farklı farklı cevaplar veriyorlar: birine valiyle görüşülecek, başka birine meb müdürü ilegörüşülecek, başkasına bazı ilçeler göndermemiş bi başkasına ise ankaradan yazı bekliyoruz diye hazır cevaplar vererek bizimle dalga geçiyorlar....

Amaçları nedir anlamadım. Milli eğitimin gizli amaçları doğrultusunda ek derslerden kesinti yapmak mı? Bak şu gün olmuş bismilde halâ eğitim öğretim ödeneği yatmamış. Sabah okuldaki hademe hocam şöför ol dedi. Allah böyle sistemin!

oh bu haftada ek ders olmadan formator vgıbı çalısırız bırakmıyorlarda eve gıdıyım 5 gun gelıyorum okula yaa

Yeni çıkan BT Rehber Öğretmenliği yazısında başvuru formu var ve görevlendirmemiz henüz yapılmadı diye böyle düşünüyorum berserk hocam

Bugün il mem i aradım (dahili 169). Yazıların tamam olduğunu sadece bakanlıktan onay beklediklerini söyledi. Sonra valinin oluru alınacakmış. Neden bekletiyorlar sizce dedim. Görev değişikliği olabileceğini söyledi. Sanırım bu yıl BT rehber öğretmen olarak görevlendirileceğiz. Ama daimi kadro değil o kötü. En azından ne olduğumuzu anlardık daimi kadro olsaydı.

Bote0621' Alıntı:
Bugün il mem i aradım (dahili 169). Yazıların tamam olduğunu sadece bakanlıktan onay beklediklerini söyledi. Sonra valinin onuru alınacakmış. Neden bekletiyorlar sizce dedim. Görev değişikliği olabileceğini söyledi. Sanırım bu yıl BT rehber öğretmen olarak görevlendirileceğiz. Ama daimi kadro değil o kötü. En azından ne olduğumuzu anlardık daimi kadro olsaydı.

Bugün yayınlanan BT Rehber Öğretmenliği yazısı, görev tanımı vs. Bundan dolayı bekletiyorlar sanırım.
Ama çelişkili ifadeler kullanıyor İl MEM'ler.. kimi bakanlık yazısı bekliyoruz diyor, kimi görevlendirme yapıyor..

Bu ne yaman Çelişki :)

Saygılar..

Başlık: diyarbakır formatörlük başvuraları alındı diye değişmeli, formatörlük henüz yapılmadı...

Arkadaşlar BT REHBER öğretmenin görevlerine baktıgımda 5'e kadar durma zorunlulugumz kalkıyor ve araştırma için bilgisayar lab. açık tutmak gibi bir görevden bahsetmiyor... Formatör görevlerinde bunlar vardı şimdi yok.Artık bu tip görevleri yapmak zorunda değil miyiz? Sanki bunda görev ve sorumluluklarımız daha kesin çizgilerle belirlenmiş gibi?

Evet hocam birebir denilmemiş ama bt sınıfının kullanıma hazır ve işler durumda tutulması konusunda düzenleme yapmak gibi bir madde var. Bu işler 30 saatlik zaman dilimi içerisinde yapılacak diye anladım ben

Görevlendirmelerde Fatih Projesi kapsamında donanım kurulumu tamamlanan okullara öncelik verilecek, bu okullarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılmayacaktır.

demişler görevlendirmede..labratuar olan okullardan bahsetmiyorlar.fatih projesi kapsamına alınan okul sayısı 5-6 tane değilmi diyarbakırda? bunlar bizle dalgamı geçiyo lan? :verymad: :verymad:

Geri