diyarbakır formatörlük yapıldı...........................

Kodla Büyü
bahhele' Alıntı:
Görevlendirmelerde Fatih Projesi kapsamında donanım kurulumu tamamlanan okullara öncelik verilecek, bu okullarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılmayacaktır.

demişler görevlendirmede..labratuar olan okullardan bahsetmiyorlar.fatih projesi kapsamına alınan okul sayısı 5-6 tane değilmi diyarbakırda? bunlar bizle dalgamı geçiyo lan? :verymad: :verymad:

Hocam yazıyı okumadan kendi kendinize cevap veriyorsunuz. Yazıda laboratuar var. Bakanlıktan çıkan yazıda var. Eskisi gibi işler vaziyette laboratuarı olan okullara görevlendirme yapılabiliyor.

turkuazsky' Alıntı:
Okul ders saatleerınden sonra gıtmemıze ızın verdıklerıne gore kalktı galıba ınsallah oyledır ya
hocam forumda bu açıklandı. Normal bir öğretmen gibi ders programı hazırlanacak buda en fazla 30 saat demek. Bt dersi ve BTR diye ders programı hazırlanacak toplam 30 saati geçmeyecek şekilde.

berserk' Alıntı:
bahhele' Alıntı:
Görevlendirmelerde Fatih Projesi kapsamında donanım kurulumu tamamlanan okullara öncelik verilecek, bu okullarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılmayacaktır.

demişler görevlendirmede..labratuar olan okullardan bahsetmiyorlar.fatih projesi kapsamına alınan okul sayısı 5-6 tane değilmi diyarbakırda? bunlar bizle dalgamı geçiyo lan? :verymad: :verymad:

Hocam yazıyı okumadan kendi kendinize cevap veriyorsunuz. Yazıda laboratuar var. Bakanlıktan çıkan yazıda var. Eskisi gibi işler vaziyette laboratuarı olan okullara görevlendirme yapılabiliyor.

yazıyı okuduğum için ve görevlendirmelerde buna değinilmediği için yazıyorum ben.asıl sen kendi kafana göre yorumlayıp sallıyon.yazının aslında tabiki labratuar var.bende ondan rahatsız olduğum için yazdım zaten.Bu neden vurgulanmıyorda sadece fatih projesi kapsamından bahsediliyor dedim. Zıplamaya gerek yok yerli yersiz.dikkatli okuyun biraz!

Allah aşkına şu yazıyı güzelce okuyalım ve ona göre yorum yapalım bakanlık yazısı dün çıktı bizi bağlayan bakanlık yazısı il mem in demek istediği fatih projesi tamamlanan okullarda bilgisayar öğretmeni yoksa ilk olarak bilişim teknolojileri rehber öğretmenlerini oraya görevlendir sonra diğerlerini kendi okullarına görevlendir yani fatih projesi tamamlanan okulları boş bırakmayın orda mutlaka bt rehber öğretmeni olsun diyo arkadaşım benden kardeş tavsiyesi biraz sakin olalımki yazıları daha güzel yorumlayabilelim

bizim bu ay ki ek ders yalan oldu anlaşılan, okula 5 gün gittim, bütün işleri yaptım HAYRINA :mrgreen:

Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak; Görev yaptığım ilçede önce liselere Bt rehber öğretmeni görevlendirmesi yapmak istiyorlar. Bundan dolayı ilköğretimde görev yapan arkadaşlara Liseler öneriliyor. Sizde böyle bir durum var mı?

İkinci sorum diyelim lise de görevlendirildim. Ders sayım nasıl olacak?

ilkolkulda 14 saat dersim var diyelim BTR liseye çıktı . ben kendi okulumda 14 saat ders verip geri kalan 16 saat lisede btr mi olacam? yoksa kendi okulumda 14 saat ders + kendi okulumda bir kısım btr+ lisede de bir kısım btr olabilir mi? kısacca öle olabilirimi?
14 saat ders+ kendi okulumda (arada kalan boş zaman) BTR+lisede BTR= 30 saat ??????????

bote0621 hocam bağlar ilçesindemisnz hocam? bugün ben formu vermeye gittiğimde ilçe formatörü liselere görevlendirme yapmadan diğer okullara yapmıcam dedi liselerde bi tane bile boşluk olursa yapmıcam dedi ama bana baya saçma geldi çünkü benm okulumda 20 saat dersim var labım var benm okulum bana ihtiyacı var hem bağlarda toplasan 10 tane lise var zaten bazılarında bilgisayar sınıfı yok bilgisayar sınıfı olanlardada bilgisayar öğretmeni var zaten bakanlık yazısı açık bilgisayar sınıfı olan okullara görevlendirme yapılacak diyo bunlar hala neyin peşinde anlamış değilim

taatoo hocam ben bismildeyim aynı uygulamayı bugün bana da yaptılar. Ben başka okul istemiyorum u seçtim bakalım ne olacak.

aynen hocam bekleyi görmek lazım zaten fazla lise yok olan liselerdede bilgisayar sınıfı yok yada bilgisayar öğretmeni var bakanlık yazısında fatih projesi tamamlanan okullar öncelik dedi ama ilçeler liselere öncelik veriyo anlamak mümkün değil ben sana olacağı söyliyeyimm hocam bilgisayar sınıfı olmayan ortaokul ve ilkoluldaki zümrelerimizi liselere görevlendircekler hem zümrelerimiz ortada kalmıcak hemde liselerde birer sorumlu olmuş olcak aman hocam artık olsunda nasıl olursa olsun modundayız takmayalım kafaya bi şekilde olucak

hocam benimde 18 saat dersim var. okulumda görevlendirilmek istiyorum. zaten üç gün okulda olucam. Eğer istediğimiz dışında bir yere görevlendirileceksek ders saati az olandan başlanmalı bana göre. bakalım neye göre belirleyecekler.

arkadaş tekrardan başvurduk hala ses seda yok yapacaksan yap yapmıcaksanızda söleyinde bizde başımızın çaresine bakalım bi çok ilde liselerde görevlendirme olmassa ortaokullarda yapmıcaz dedik bizim ilçe formatörüde böle dedi ama bakanlık yazısı açık bilgisayar sınıfı olan örgün eğitim kurumlarına görevlendirme yapılacaktır diyor bukadar açık bi cümleyi nasıl kendilerine göre anlıyolar anlamıyorum bu yaptıkları büyük marifet

buarada bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarınıda bekliyoruz

taatoo' Alıntı:
arkadaş tekrardan başvurduk hala ses seda yok yapacaksan yap yapmıcaksanızda söleyinde bizde başımızın çaresine bakalım bi çok ilde liselerde görevlendirme olmassa ortaokullarda yapmıcaz dedik bizim ilçe formatörüde böle dedi ama bakanlık yazısı açık bilgisayar sınıfı olan örgün eğitim kurumlarına görevlendirme yapılacaktır diyor bukadar açık bi cümleyi nasıl kendilerine göre anlıyolar anlamıyorum bu yaptıkları büyük marifet
hocam başvuru yaptıysanız başvurular onay için il milli eğitime dün gönderildi, oradan valiliğe(tam emin değilim) gönderilip onay çıkartılacak tahminen pazartesi onaylar çıkmış olur.

yaptım hocamda bu konunun artık böle muallakta kalması biraz geriyor bizi artık onaylansında bitsin bu stres bizde rahatça işimize bakalım

İstemediğim halde beni başka okula gönderdiler. 2 gün kendi okulumda 3 gün başka okula görevlendirildim. Ben başka okul istememiştim dediğimde hocam sizi görevlendirmezsek diğer arkadaşların da görevlendirmeleri olmuyor diye insanı zor durumda bırakıyorlar. Bir şeyi yaparken bir şeyi yıkan Meb!

Bote0621' Alıntı:
İstemediğim halde beni başka okula gönderdiler. 2 gün kendi okulumda 3 gün başka okula görevlendirildim. Ben başka okul istememiştim dediğimde hocam sizi görevlendirmezsek diğer arkadaşların da görevlendirmeleri olmuyor diye insanı zor durumda bırakıyorlar. Bir şeyi yaparken bir şeyi yıkan Meb!

Bu ne görevlendirmesi. BTR için mi yoksa ders için mi?

Hocam Btr açıklanmadı da işte ilçe memden beni aradılar. Sizin yerinize burayı tercih ettik diye. Fatih projesi kapsamındaki bir liseye görevlendirmişler.

Bu arada bir sorum olacak: şimdi benim okulda 8 saat dersim (2 gün) var. Diğer okula 3 gün görevlendirildim toplamda 26 saat dersim oluyor. Kendi okulumda 4 saatlik boşluğa müdürüm idari görev verebilir mi?

Veremez sizin görevlendirildiğiniz okulla alakası yok ve hocam öyle birşeyde niye istiyesiniz ki. Bir kez 30 saat full dersi doldurmak zorundalar. Sizin programı düzgün hazırlarlarsa eğer 2.gün kalan boş saatlerinizi görevlendirildiğiniz okulda doldurmak zorundalar. Anladığım ulaşım yüzünden o gün okula gidemiyeceksiniz.

berserk' Alıntı:
Veremez sizin görevlendirildiğiniz okulla alakası yok ve hocam öyle birşeyde niye istiyesiniz ki. Bir kez 30 saat full dersi doldurmak zorundalar. Sizin programı düzgün hazırlarlarsa eğer 2.gün kalan boş saatlerinizi görevlendirildiğiniz okulda doldurmak zorundalar. Anladığım ulaşım yüzünden o gün okula gidemiyeceksiniz.

Evet hocam ulaşım yüzünden ikinci gün kendi okulumda kalacağım. Ondan dolayı 4 saat boş kalacak diye düşünüyorum dediğiniz gibi idari görev veremezlerse..

Ayın 15' inden sonra belli olur demişlerdi de saçma bir şekilde uzadı.

bekle bekle kuruduk, birinci dönem bitecek neredese, bunlar hala açıklamadılar... :verymad: böğrüme öküz oturdu yani...

okula boşu boşuna gelip gidiyoruz, okul açıldığından beri ek ders kaybımız var arkadaşlar...

Bote0621' Alıntı:
berserk' Alıntı:

Evet hocam ulaşım yüzünden ikinci gün kendi okulumda kalacağım. Ondan dolayı 4 saat boş kalacak diye düşünüyorum dediğiniz gibi idari görev veremezlerse..

Hocam o 4 saati sizi için BTR görevi yazmaları gerek. Onların yapabileceği bir şey yok. O 4 saatlik BTR görevinde görevlendirildiğiniz okulun web sitesini yapmakla uğraşacağınızı söylersiniz. Sakın kendinizi kadronuzun olduğu okulun işleriyle meşgul etmeyin. Üzerinize yapışır sonra bu işler ve hatta ileri dahi gidebilir.

Geri