diyarbakır formatörlük yapıldı...........................

Kodla Büyü
berserk' Alıntı:
Bote0621' Alıntı:
berserk' Alıntı:
Veremez sizin görevlendirildiğiniz okulla alakası yok ve hocam öyle birşeyde niye istiyesiniz ki. Bir kez 30 saat full dersi doldurmak zorundalar. Sizin programı düzgün hazırlarlarsa eğer 2.gün kalan boş saatlerinizi görevlendirildiğiniz okulda doldurmak zorundalar. Anladığım ulaşım yüzünden o gün okula gidemiyeceksiniz.

Evet hocam ulaşım yüzünden ikinci gün kendi okulumda kalacağım. Ondan dolayı 4 saat boş kalacak diye düşünüyorum dediğiniz gibi idari görev veremezlerse..

Hocam o 4 saati sizi için BTR görevi yazmaları gerek. Onların yapabileceği bir şey yok. O 4 saatlik BTR görevinde görevlendirildiğiniz okulun web sitesini yapmakla uğraşacağınızı söylersiniz. Sakın kendinizi kadronuzun olduğu okulun işleriyle meşgul etmeyin. Üzerinize yapışır sonra bu işler ve hatta ileri dahi gidebilir.

Hocam teşekkür ediyorum. Okulun web sitesiyle uğraşmak fikri güzeldi. :++: :idea:

Bote0621' Alıntı:
berserk' Alıntı:
Bote0621' Alıntı:
berserk' Alıntı:
Veremez sizin görevlendirildiğiniz okulla alakası yok ve hocam öyle birşeyde niye istiyesiniz ki. Bir kez 30 saat full dersi doldurmak zorundalar. Sizin programı düzgün hazırlarlarsa eğer 2.gün kalan boş saatlerinizi görevlendirildiğiniz okulda doldurmak zorundalar. Anladığım ulaşım yüzünden o gün okula gidemiyeceksiniz.

Evet hocam ulaşım yüzünden ikinci gün kendi okulumda kalacağım. Ondan dolayı 4 saat boş kalacak diye düşünüyorum dediğiniz gibi idari görev veremezlerse..

Hocam o 4 saati sizi için BTR görevi yazmaları gerek. Onların yapabileceği bir şey yok. O 4 saatlik BTR görevinde görevlendirildiğiniz okulun web sitesini yapmakla uğraşacağınızı söylersiniz. Sakın kendinizi kadronuzun olduğu okulun işleriyle meşgul etmeyin. Üzerinize yapışır sonra bu işler ve hatta ileri dahi gidebilir.

Hocam teşekkür ediyorum. Okulun web sitesiyle uğraşmak fikri güzeldi. :++: :idea:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Bir sorun tek kaldı o da görevlendirme.

Bende öğrenilmiş çaresizlik başladı arkadaşlar. Tam bir ay oluyor bu görevlendirmenin yapılmasını beklememiz..

benim artık umudum kalmadı ya ne saçmalıktır bu ne zaman baslıycak bu gorevlendırme cokmu zor anlamadımkııı

bütün türkiye genelinde başlatılmadıysa beklenilen bişey var demektir.. sürprizlere açık olun bence :mrgreen:

Arkadaşlar ben de iki gün önce aradığımda 15 ekim - 25 ocak arası diye yazdık dediler ama valilik onayındaysa neden hala çıkmıyor bu yazı :verymad: :verymad: :verymad:

cesaretli biri arasın nemiş ne değilmiş mesele :mrgreen: görevi istemeyen ben bile meraklandıysam görevi isteyenleri düşünemiyorum.. bugün ses çıkar diye düşünüyorum ama bakalım

d.bakır en gevşek illerin başında geliyor.bunların amacı ilk dönemi katakulliye getirmek galiba.sanki ekders paraları ceplerinden çıkıyor.

Geri