melekcevikoz
Aktif Üye
gncll
Teşekkürler.sawash' Alıntı:http://www.4shared.com/file/wK3xVu4f/DriveVaccinePCRestorePlus.html
Çok güzel bir özellik.Öğrenciler çalışma yaparken bilgisayarı yeniden başlatabilecekler.alpozturk2002' Alıntı:5. Sistemi her gün ilk açılışta yükle. Bundan sonraki açılışta yükleme yapılmayacak(Not: Bu kısımı hiç kullanmadım… Emin değilim.)
Bu seçenek uygulama sınavlarında bilgisayarın bir şekilde kilitlenip öğrencinin mağdur olmaması için iyi bir seçenek.
melekcevikoz' Alıntı:Lab daki bilgisayarlara win 7 kurdum tek bir bilgisayarda deniyorum sonra imaj alıp hepsine kuracam. şimdi iki sorum var:
1. Bütün makineleri kurup bu programı en son tek tek kurmam gerekiyor galiba
2. programı kurduktan sonra sağ alt köşede internet erişimi simgesinin üzerinde sarı ünlem işareti çıktı ama internete bağlanıyor. Programı kaldırdım ama sınırlı bağlantı işareti gitmedi böyle bir sorunla karşılışın oldu mu?
sawash' Alıntı:http://www.4shared.com/file/wK3xVu4f/DriveVaccinePCRestorePlus.html
Deneyecek seçenek yok ki hocam. şu kadar gün sonra diye bir seçenek yok. saat olarak var o da 24 saate kadar. En alttaki seçenek biraz işini görebilir. Haftada bir o da. Salıdan salıya kadar gibi.xapex' Alıntı:Kimse merak edip denemedi mi arkadaşlar?
alpozturk2002' Alıntı:Arkadaşlar. bu programı kurduktan sonra korumaya alınan sürücüyü değiştirme şansımız yok mu? Kurulurken seçiyoruz ama sonradan değiştirme şansımız var mı bilen var mı?
seferzafer' Alıntı:alpozturk2002' Alıntı:Arkadaşlar. bu programı kurduktan sonra korumaya alınan sürücüyü değiştirme şansımız yok mu? Kurulurken seçiyoruz ama sonradan değiştirme şansımız var mı bilen var mı?
Aynı olayı ben de merak ediyorum. C korumalıydı şimdi ben D yi de korumalı yapmak istiyorum. Programı kaldırmadan nasıl yapılır bilen var mı? :?:
Program Files>Shield klasörü içinden UNINSTALL komutunu çalıştırın. Biraz beklemeniz gerekecek sanki hiçbir işlem yapmıyormuş gibi oluyor. Sonra RESET atın pc ye.umaykut' Alıntı:sanırım drive vaccine ile ilgili ciddi bir problemim var..
makinada drive vaccine yüklüydü..
ancak şu an yüklenmemiş gözüküyor, ama açılışta hep ilk konuma geri dönüyor..
şırınga simgesi yok, home tuşu da işe yaramıyor..
programı kaldıramıyorum da..
shield klasörü de gözükmüyor..
yeniden yüklemeye çalıştığımda "update mbr failed" yazıyor..
format atmadan kurtarabilir miyiz?