Win8 olan makineye shadow defender kurdum. 1 haftadır test ediyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Shadow defender Drive vaccine ile aynı işi yapan bir program. Torrent sitelerinde bulunuyor.cat33' Alıntı:Evet, bana da Windows 8 için lazım. Bilgisayar resetlenip duruyor. Öğrenci bilgisayarının birine Windows 8 kurmuştum. Drive reset atıp duruyor. Ben de kaldırmak zorunda kaldım...
yataylimit' Alıntı:Son iki gündür Drive Vaccine programının pisliğini temizlemeye çalışıyorum!!! Okuldaki tahtalara kurdum ama ne hikmetse burada kimse bu programın klonlamayla kurulan sistemlerde çalışmadığını söylememiş. Herkes programın reklamını yapmış adeta ama program tam bir fiyasko bence.
12GB imajı tüm makinelere tek tek attım ama Drive Vaccine sistemler açılır açılmaz kendini uninstall ediyor. Bence yine ne varsa Deep Freeze'de var. Hele bir de enterprise olanını kurarsanız süper oluyor. NetSupport'un Wake on Lan özelliği tahtaların bir kısmını açıp bir kısmını açmaz iken Deep Freeze Enterprise konsol hepsini açıyor. Tavsiyemdir
egunay' Alıntı:yataylimit' Alıntı:Son iki gündür Drive Vaccine programının pisliğini temizlemeye çalışıyorum!!! Okuldaki tahtalara kurdum ama ne hikmetse burada kimse bu programın klonlamayla kurulan sistemlerde çalışmadığını söylememiş. Herkes programın reklamını yapmış adeta ama program tam bir fiyasko bence.
12GB imajı tüm makinelere tek tek attım ama Drive Vaccine sistemler açılır açılmaz kendini uninstall ediyor. Bence yine ne varsa Deep Freeze'de var. Hele bir de enterprise olanını kurarsanız süper oluyor. NetSupport'un Wake on Lan özelliği tahtaların bir kısmını açıp bir kısmını açmaz iken Deep Freeze Enterprise konsol hepsini açıyor. Tavsiyemdir
Bende böyle bir sorun olmadı. Sistemi ve programlarını kur, ancak drive vaccine kurma, imajı oluştur, tek tek bütün sistemlere at. Sonra hepsine tek tek drive vaccine kur. No problem.