Re: Benden söylemesi kadro çok yakında.
:mrgreen:DotCom' Alıntı:Kadro satılmıştır.
konu kilitlenebelir
:mrgreen:DotCom' Alıntı:Kadro satılmıştır.
konu kilitlenebelir
:+1:converter46' Alıntı:kaynak söylemediğiniz takdirde bu haber balondur.
Ben de resmi yazıyı 5 kere görmeden ve bütün illerde aynı şekilde yorumlanıp aynı şekilde uygulandığını görmeden inanmamcelikumit' Alıntı:resmi yazıyı 3 kere görüp üzerinden 1 hafta geçmeden inanmamhasari' Alıntı:Forumdan ne haberler geldi geçti. Resmi yazı önümüze gelmeden artık hiç bir şeye inanmayız.
tenten' Alıntı:bende kadro resmi ekliyeyiyim
uhaha: uhaha: zekice şimdi olduuysalhalil33' Alıntı:kaynak ta kaynak alın size
uhaha: uhaha:aliantep27' Alıntı:
deniz1903' Alıntı:bana gelen müfettiş de her okula 2 rehber kadrosu verilecek demişti. tek tas çılarla bt ciler birleşip tek branş olacak demişti
deniz1903' Alıntı:bana gelen müfettiş de her okula 2 rehber kadrosu verilecek demişti. tek tas çılarla bt ciler birleşip tek branş olacak demişti
yadigartbaykal' Alıntı:tek tas ile bizi nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz ki.
ayrıca yine mış miş
ayrıca yine rehbercilere yattığı yerden demeler.
bunlardan kaçınalım lütfen. rehber öğretmenlerin yattığını düşünmüyorum.
hocam ben burda kimseye kızmıyorumdeniz1903' Alıntı:mış mişler dediğiniz iki gün önce gelen müfettişin söylediği sözler. sadece size aktardım. kimseyle aynı kefeye koymadım. çünkü tek tas öğretmenlerinin mazileri belli. yarısı ev ekonomisi öğretmeni ve wordde yazı bile yazamıyor. yarısı da resim öğretmeni. ders saati çok diye tek tas a geçmiş. isteyen okur istemeyen okumaz. ayrıca bunca öğretmen alan değiştirdikten sonra da bu ülkede herkes her branşa geçebilir. çünkü 2 ay önce bi çok örneğini gördük.
hocam koca bir yalan geçen hafta Ankara da eğitimdeydik. Bize bakanlıkta bizimle ilgili şuanda herhangi bir birimde bir çalışma olmadığını söylediler. bbnete arada baktıklarını ve burda çok yalan haber dolaştığını söylediler. yıllardır sürdürülen çalışma diye bir şeyde yok o ekrana çıkan kişinin o an durumu kurtarmak için söylediği bir laf dediler. bt rehberliği konusuda 1haftalık bir çalışma dediler. bunu söyleyende bt rehberlik çalışmasını yapan bilgi edinnmeden sorduğumuz sorulara cevap veren hocalarımız. sizin olayı yukarı iletmeniz lazım dediler yani direk bakanın bu talimatı vermesi lazım dediler yada başbakan. ozaman 1 hafta içinde tüm sorunlarınız çözülür yıllara gerek yok denildi.**melike**' Alıntı:Arkadaşlar dün teknoloji tasarımcı bir arkadaşla konuşurken bizim BT öğretmenlerinin durumundan konu açıldı..
Söylediğine göre bakanlıkta bir arkadaşı varmış ve tek. tas öğretmenlerinin durumunu sormak için onu aramış
o da "şu an BT öğretmenleri sizden çok daha zor durumda, önce onlarla ilgili çalışma yapılacak, en azından maaş karşılığı rehber öğretmenlik gibi bir kadro verilmesi söz konusu" demiş.. :roll:
celikumit' Alıntı:hocam ben burda kimseye kızmıyorumdeniz1903' Alıntı:mış mişler dediğiniz iki gün önce gelen müfettişin söylediği sözler. sadece size aktardım. kimseyle aynı kefeye koymadım. çünkü tek tas öğretmenlerinin mazileri belli. yarısı ev ekonomisi öğretmeni ve wordde yazı bile yazamıyor. yarısı da resim öğretmeni. ders saati çok diye tek tas a geçmiş. isteyen okur istemeyen okumaz. ayrıca bunca öğretmen alan değiştirdikten sonra da bu ülkede herkes her branşa geçebilir. çünkü 2 ay önce bi çok örneğini gördük.
siz sıkılmadınızmı mışlardan bilgi kirliliği var
hocam boşverin diyorum bunları bişeye tutunun,
geçebiliyorsanız idareci olun ama bt öğretmeni olarak geleceğinizi planlamayın,
ben size diyorumki kendim gittim bakanlıkta görüştüm,
inşallah ben yanılırım sizin dediğiniz gibidir am yok öyle bişey hesap ortada MEB in politikası ortada
kendimizi kandırmayalım bir alanda yoğunlaşalım
hocam bizzat rehber öğretmen bana bunu dedi ben yatıyom dedi. o yüzden yazdımyadigartbaykal' Alıntı:tek tas ile bizi nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz ki.
ayrıca yine mış miş
ayrıca yine rehbercilere yattığı yerden demeler.
bunlardan kaçınalım lütfen. rehber öğretmenlerin yattığını düşünmüyorum.