DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
Re: Cumartesi 20:00 da Twitter etkinliği olacak DYK için

Sesimizi duyurmak için uğradığımiz haksızlığı dile getirmek için kurs geri gelene yada mantıklı bir adım atiluncaya kadar Derslere girmeyelim. Ne dersiniz.

Çok fazla uzun olmayan güzel bir tag belirleyelim

#desteklemekursundabilisimolmali

ilk gün bu hastag ı tt listesine çıkaralım.

Yarın farklı, kursla ve bilişim ile alakalı bir hastag bulalım.

Mobilden Tapatalk kullanılmıştır.

evet arkadaşlar tag belirlensin şimdiden.

Arkadaşlarıma da haber veriyorum twitter etkinliğimizi.

Aynen herkes ustune duseni yapsin arkadaslar.

Arkadaşlar idarenin yaptığı yanlış ve haksız uygulamaların denetlenmesini sağlayan kamu denetçiliği kurumunu da aktif olarak kullanmamız lazım.

Aklımıza ilk BİMER ve sendikalar geliyor ama bu tur idareyle alakalı çıkmazlara, kamu denetçiliği kurumu yani ombudsmanlık şikayetleri alıyor.

www.ombudsman.gov.tr

Bu adresten girip, idarenin yaptığı haksız uygulamayı e-dilekce ile bildirmeliyiz.

Adminden bu konuyu da başlara koymasını istiyorum.

Kamu denetçiliği kurumuna

Hangi Konular Şikayet Edilebilir?

Kurumumuz;

- Merkezi yönetim kapsamındaki kamu idareleri ile sosyal güvenlik kurumlarının, mahallî idarelerin, mahallî idarelerin bağlı idarelerinin, mahallî idare birliklerinin, döner sermayeli kuruluşların, kanunlarla kurulan fonların, kamu tüzel kişiliğini haiz kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüslerinin, sermayesinin yüzde ellisinden fazlası kamuya ait kuruluşlar ile bunlara bağlı ortaklıklar ve müesseselerin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının,

- Kamunun ortak, sürekli ve kamusal bir ihtiyacını karşılayan ve idarî düzenleme, denetim ve gözetim altında kamu hizmeti yürüten özel hukuk tüzel kişilerinin, her türlü eylem ve işlemleri ile tutum ve davranışlarına ilişkin şikâyetleri inceler, araştırır ve önerilerde bulunur.

Ancak,
- Cumhurbaşkanının tek başına yaptığı işlemler ile re’sen imzaladığı kararlar ve emirler,
- Yasama yetkisinin kullanılmasına ilişkin işlemler,
- Yargı yetkisinin kullanılmasına ilişkin kararlar,
- Türk Silahlı Kuvvetlerinin sırf askerî nitelikteki faaliyetleri, hakkında yapılan şikâyetler Kurumun görev alanı dışındadır.
Yargı organlarında görülmekte olan veya yargı organlarınca karara bağlanmış uyuşmazlıklar hakkında Kuruma yapılan şikâyetler incelenmez.
Sebepleri, konusu ve tarafları aynı olup incelenmekte olan veya daha önce sonuçlandırılan şikâyetler hakkında Kuruma yeniden yapılan şikâyetler incelenmez.

Ayrıca, belirli bir konuyu içermeyen şikâyetler de incelenmez.

NOT: MAHALLÎ İDARELERİN, BAĞLI İDARELERİNİN VE BİRLİKLERİNİN EYLEM VE İŞLEMLERİ İLE TUTUM VE DAVRANIŞLARINA KARŞI YAPILACAK ŞİKÂYETLER 29/3/2014 TARİHİNDEN İTİBAREN ALINACAKTIR.

alemd@r' Alıntı:
Mesleki onur ve saygınlık adına ;
Destekleme ve yetiştirme kursunda Bilişim Teknolojileri dersini kaldırılmasını,dersin önemini anlatmak için;
/bilişim çağında kodlama, robitik çalışmalarla dersin içeriğini geliştirmek genç beyinleri Bellek olrak değilde sorgulayan ve düşünen insanlar olması için;
Bu akşam (CUMARTESİ) SAAT 20.00 #desteklemekursundabilisimolmali hastg ile TT olmaya davet ediyorum.

yazısını Facebook öğretmen sayfalarına mesaj olarak gönderdim kısa süreli bi haber bile etkili olacaktır..memurlar net ile de bi görüşme sağlansa..

Sayın hocam sadece destekleme kursu için olmamalı daha genel kodlama dersi, kurslar, robotik uygulama dersleri için olmalı sadece kurs için olursa yanlış anlaşılırız sadece kurs için böyle bir algı oluşturana kadar derslerimize sahip çıkalım kursda dahil olmalı kesinlikle ona bişey demiyorum ancak twitter da sağlam bi hastag bulunmalı

e.kurt' Alıntı:
Sesimizi duyurmak için uğradığımiz haksızlığı dile getirmek için kurs geri gelene yada mantıklı bir adım atiluncaya kadar Derslere girmeyelim. Ne dersiniz.
hocam abartma derse girmemek fazla olmuş :))

snn44' Alıntı:
e.kurt' Alıntı:
hocam abartma derse girmemek fazla olmuş :))

Kaç seneden beri uğradığımiz haksızlıklara karşı derse girmemek az bile bence....

Tag i biran once belirleyelim. Ilk gunki tag i kullanalim derim. Enes hocamin yazdigi davet de cok anlamli olmus.

snn44' Alıntı:
alemd@r' Alıntı:
Mesleki onur ve saygınlık adına ;
Destekleme ve yetiştirme kursunda Bilişim Teknolojileri dersini kaldırılmasını,dersin önemini anlatmak için;
/bilişim çağında kodlama, robitik çalışmalarla dersin içeriğini geliştirmek genç beyinleri Bellek olrak değilde sorgulayan ve düşünen insanlar olması için;
Bu akşam (CUMARTESİ) SAAT 20.00 #desteklemekursundabilisimolmali hastg ile TT olmaya davet ediyorum.

yazısını Facebook öğretmen sayfalarına mesaj olarak gönderdim kısa süreli bi haber bile etkili olacaktır..memurlar net ile de bi görüşme sağlansa..

Sayın hocam sadece destekleme kursu için olmamalı daha genel kodlama dersi, kurslar, robotik uygulama dersleri için olmalı sadece kurs için olursa yanlış anlaşılırız sadece kurs için böyle bir algı oluşturana kadar derslerimize sahip çıkalım kursda dahil olmalı kesinlikle ona bişey demiyorum ancak twitter da sağlam bi hastag bulunmalı

Hocam şu anki sorunumuz bilişimi değersizleştirip destekleme kursundan çıkarmaları . Yetkililere verdigimiz dilekçelerimiz ve sendikalarin verdiği dilekçelerden haberleri var. Bu yüzden destekleme kursunu ve bilişimi konu alacak bir tag olmali. Bu tag kullanarakta hem kodlamanın onemini hem de Bilişimin onemini anlatan tweetler atmalıyız.

cumartesinin tagi daha tt listesine girmediği için : #desteklemekursundabilisimolmali

pazarın, pazartesinin tağını değiştirerek gündem olusturmaliyiz.

korayekmekcioglu' Alıntı:
Tag i biran once belirleyelim. Ilk gunki tag i kullanalim derim. Enes hocamin yazdigi davet de cok anlamli olmus.
Teşekkür ederim dersimiz ve öğrencilerin geleceği için umarım değeri anlaşılır.

yeni bir tag mı kullanılacak yoksa eski tagdan devam mı acaba ?
twitter TT olmak için yeni tag belirleyip onu mu hashtag yapmalı ?
eski tagların TT olması daha zor diye bir yazı aklımda kalmış ama ,
twitter a hakim olanlar varsa daha net söyleyecejtir.

1 saat kaldı, konu başlığı belirlensin artık...
Olabilecek başlıkları yazalım da biri seçilsin.ben aklıma gelenleri yazdım

#gelecekicinbilisimdykursuolmali
#teknolojicagibilisimdykursuileolur
#bilisimdenkorkmadykursumuzugeriistiyoruz
#desteklemekursubilisimleolur
#nedendesteklemekursundabilisimyok

Degerli hocalarim ben enes hocamin yazdigi daveti facebooktan paylastim tabi baska paylasanlar olmustur. Yazida twitter daki etkinligimizin basligi eski basligimiz oldugundan bence bu tag dan devam edilmesi mantikli olur kanaatindeyim

Son anda kafa karışıklığı yapmadan #desteklemekursundabilisimolmali tagını bir kez daha zorlayalım bence dar vakitte değiştirmekle ve haber göndermekle uğraşmayalım.

son 25 dakika artık karar verelim şu başlığa

şuan forumda 60-70 kayıtlı kullanıcı varmış bu kadar kişi ile bu zor olacak...

Konu sahibi arkadaşım başlıkta bu tagı belirtsin. Bu konuda artık netlessin.

Geldik etkinliğe bakalım başarabilecek miyiz? Bizim zümreye fazla güvenmemekle birlikte üzerimize düşeni yapalım bakalım.

vira bismillah

Hadi hayırlısı...

#desteklemekursundabilisimolmali durmadan..

neden sayı hala çok az..bakıyorum yazan az.

Bütün bilisimciler tag'a destek versinler lütfen. Simdi hakkımızı aramazsak ilerki zamanlarda hakkıni savunacağımiz bir dersimiz bile kalmayabilir. DYK kursuna başvuru yapmayan bir öğretmen olarak yazıyorum. Bu bizim bransa yapilan kaçıncı adaletsiz uygulama ve devamında bizleri neler bekliyor?

Geri