DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
Re: DYK için toplan!!DERSİNE SAHİP ÇIK

şimdiden konunun başlığıni değiştirsin arkadaşımız

cumartesi 20:00 denemeye baslayalim fazla vakit geçirmemek lazim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk3r' Alıntı:
şimdiden konunun başlığıni değiştirsin arkadaşımız

cumartesi 20:00 denemeye baslayalim fazla vakit geçirmemek lazim

Bence de. Şimdi şu günler sessiz kalırsak sonrasında çığlık atmanın bi anlamı yok. Şimdiden duyuralım herkes ayarlasın kendini ctesi 20.00a

Tamam o zaman herkese duyuralim arkadaşlar cumartesi pazar ve pazartesi. Saat 20 den sonra yukleniyoruz sadece Yusuf tekine yüklemektir yeter zaten.

bu konunun başlığında etkinlikten bahsedilmeli

ilk3r' Alıntı:
cumartesi saat 20:00
pazar 20:00
pazartesi 20:00

bu 3 gün boyunca tt olalım. haftaya güçlü başlarız.

Tamam arkadaslar Ben Böp (bilgisayar ögretmenleri platormu , face grubu) nu da dahil ederim, atanan atanama bekleyen zumrelerimiz var orada da c.tesi 20 de baslayalm...

gkhankz' Alıntı:
Başvuruma "MEB Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi gereğince modülde kapatılan derslerden kurs açılması mümkün bulunmamaktadır. İyi günler dileriz..." cevabı verilmiştir. Bahsedilen Bilişim Teknolojileri dersi modülde açık durumda olup kurumumda 130 öğrenci tarafında seçilmiş ve e kurs modülü raporlar bölümünden çıktısı alınmıştır. Ancak 29 Eylül tarihinde kurs modülü üzerinden Bilişim Teknolojileri dersi ve seçen öğrenci listeleri kaldırılmıştır. Bu yapılan uygulamanın sebebine dair hiçbir bilgiye ulaşılamamıştır ki "KURSLAR, ÖĞRENCİ-KURSİYER VE VELİLERDEN GELEN İSTEK ÜZERİNE KURS MERKEZLERİNDE BELİRLENEN DERSLER İÇİN AÇILIR.” denilmektedir. Burada MEB Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi gereğince kursların devam etmesi gerekmektedir. Gereğini arz ederim.

diye başvuru yaptım ama papağan gibi aynı cevabı vermişler yine
"MEB Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi gereğince modülde kapatılan derslerden kurs açılması mümkün bulunmamaktadır. İyi günler dileriz..."

Gelen bu mesaja binaen tekrardan bir mesaj gönderdim. "Her mesaja verdiğiniz bu otomatik cevap hiç bir konuyu aydınlatmıyor. Kursların neden kapatıldığını öğrenmek ve tekrar açılmasını talep ediyorum. Bu mesaja yine otomatik mesajla cevap verilirse Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık iletişim merkezlerine biriminizin işine gereken özeni göstermediğini ve şikayet edeceğimi " bildirdim. Bu sefer de cevap vermediler :)

Re: Cumartesi 20:00 da Twitter etkinliği olacak DYK için

Kurslar açıkken ekran görüntülerini almış olanlar dilekçe ve başvurularına eklesin bunları.

Cumartesi pazar maçlar olduğu için gündeme girebilmek zor olur pazartrsi ya da salı yüklensek bence daha mantıklı hem hafta içi daha etkili olur diye düşünüyorum

Bugun başlayalım arkadaşlar etkinliğe haftaiçini beklersek arası soğumuş olur gerekirse h.içi de devam ederiz bir sonuç alıncaya kadar bu konuyu gündemde tutmalıyız

Arkadaşlar twit etkinliğini bir gün olarak düşünmeyelim.

Cumartesi pazar pazartesi günlerimizi ayırıp biraz ses getirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Mobilden Tapatalk kullanılmıştır.

dersimize, dolayısıyla birbirimize sahip çıkma zamanı.. hep destek , tam destek :+1: :+1: :+1:

Twit başlığımızda bence her gün değişmeli . Bugün için ise bence ilk gün listeye giremedigimiz #desteklemekursundabilisimolmali hastag ini zorlayalim derim.

Twitterin politikasını bilmiyorum bu hastag spam olarak algılanmismidir. Yada böyle bir şey uygulanmamakta midir bilmiyorum.

Mobilden Tapatalk kullanılmıştır.

Tamam.c.tesi 20 de.ben twiter kullanmadim.desem yeridir.neden saat onemli.simdi baslasak ne olur.bide eski sayfalardaki #tag lere mi yazacaz yoksa yenimi olusacak

Mesleki onur ve saygınlık adına ;
Destekleme ve yetiştirme kursunda Bilişim Teknolojileri dersini kaldırılmasını,dersin önemini anlatmak için;
/bilişim çağında kodlama, robitik çalışmalarla dersin içeriğini geliştirmek genç beyinleri Bellek olrak değilde sorgulayan ve düşünen insanlar olması için;
Bu akşam (CUMARTESİ) SAAT 20.00 #desteklemekursundabilisimolmali hastg ile TT olmaya davet ediyorum.

Arkadaşlar dersimize sahip çıkalım yoksa bu gidişle tekrardan seçmeli olur dersimiz.

Bence bu durumdan haberi olmayan siteyi takip etme firsati bulunmayan arkadaslarimiz olabilir. Aksamki etkinligimize universiteden arkadaslarimiza durumu ozetleyen bir yaziyla destek olmalarina cagrida bulunabiliriz.

Degerli arkadaslarim bilmiyorum haberiniz var mi ama destekleme ve yetistirme kurslarindan muzik beden resim drama gibi derslere ogrenciler hala kurs basvurusu yaparken bakanligin dun aldigi kararla bilisim tekn. Kurs listesinden kaldirilmis ve artik acilmayacakmis bu cifte standarta tepki gostermek icin ve bransimiza hakettigi degeri vermeleri icin tanidigimiz bilisim ogretmenlerine, sendikalara haber verelim bilgisayarbilisim.net ve bu aksam saat 20.00 daki twitter etkingine destek olalim. Bransina sahip cik. Gibi

change.org dan kampanya başlatıldı mı arkadaşlar?

okullarınıza üniversitelerden gelen stajyer öğretmen adaylarını da bilgilendirin arkadaşlar. facebook hesaplarımızdan etkinliği duyuralım. öğrenci ve velileriyle iletişimi iyi olan arkadaşlar etkinliği paylaşsın.. organize olalım. ortaokullarda ders saatleri azalacak, zorunlu derslerimizi de kaybetmeyelim...

by-enes' Alıntı:
Destekleme ve yetiştirme kursunda Bilişim Teknolojileri dersini kaldırılmasını,dersin önemini anlatmak için;
/bilişim çağında kodlama, robitik çalışmalarla dersin içeriğini geliştirmek genç beyinleri Bellek olrak değilde sorgulayan ve düşünen insanlar olması için;
Bu akşam (CUMARTESİ) SAAT 20.00 #desteklemekursundabilisimolmali hastg ile TT olmaya davet ediyorum.
:alkis:

yazısını Facebook öğretmen sayfalarına mesaj olarak gönderdim kısa süreli bi haber bile etkili olacaktır..memurlar net ile de bi görüşme sağlansa..

memurlar net hiç bir zaman bilişimcilere destek olmadı ki şimdi olsun..

Geri