aynen öyle hocam daha öncede söyledim sendika böyle zamanda kendini belli etmeli.gokhan_keskin55' Alıntı:ben dün aradım bu nasıl sendikacılık dedim diğer sendikalar bize sahip çıkarken siz bir haber bile yapmıyorsunuz dedim istifa edeceğimi söyledim...wake__up' Alıntı:değerli arkadaşlar, memurlar.nete haber yapılmasını istiyoruz ancak yetkili sendikanın sitesinde, bizim haklılığımıza, mağduriyetimize dair neden herhangi bir haber yok bu sendikada üye olan arkadaşların bilgisi var mı?
radicalbrain' Alıntı:yeni duyuru yayinlamislar ama bilisim icin bir acikalma HALA yok.
"SINIF OLUŞTURMA İŞLEMELERİ DERS BAZLI (TÜRKÇE KURSU,MATEMATİK KURSU V.B.) ŞEKLİNDE YAPILACAKTIR. "
gecen senenin ilk donemi boyle yapmistik, ikinci donem de aynisi yapacakken oyle secim mi olur demislerdi. ben de aksi olursa her ogrenciye toplu olarak uc ders vermek gerektigini soylemistim. olsun oyle yapin dediler simdi bile dedigimize geliyorlar.
gercekten vasat yoneticiler isinin hakkini vermeyen insanlarla biz hakkimiz olan seyi zor geri alacagiz anlasilan.
keske su guzel ulkeme liyakat denilen sey ugrasaymis... hala ayiklanamayan fetöcüler mi var yoksa bazilari yine fetönün izinden mi gidiyor anlamis degilim.
sefatetik' Alıntı:Üye olduğun sendika dersinize sahip çıkmıyorsa , bir basın açıklaması dahi yapmıyorsa istifa edin. En güzel tepki budur. Zaten çoğu siyasi ve ideolojik sendikalar . Bir iki ay sendikasız olun ne olacak ....
Ben kendi sesimi duyurmak için zaten geçen sene sendika kurdum bilişim öğretmeni olarak . Tepkimde gereken yere ilettim. Resmi cevap bekliyorum. Dava ise dava ne gerekiyorsa yapacağım bir hakkı almak veya vermek birilerinin keyfine kalmamalı . herkes kanunlara göre hareket etmeli Bu ülkede...
Sayımız çok güçlüyüz bilmem neyiz diyen sendikalar şuan bizi yine görmezden geliyorlar bunu herkes kavramıştır umarım.
senolak' Alıntı:Bu haksızlıktan haberi olmayan bilişimciler var desem
Umursamayan tipler var zaten kurs vermiyordum diyenler var desem
Ne dersiniz?
tomreader2010' Alıntı:Geçen sene BTR iken kurs açtırmamışlardı koca forumda 5-6 kişi mücadele verdik kurs açan zümrelerim kafasını kuma gömdü aman kursumuz iptal olur dedi hiç birşeye karışmadı ve her geçen gün "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" dedikçe dersimiz daha kötü duruma düşüyor. eğer kurs açan açmayan atama bekleyen öğrenci herkes üzerine düşeni yapmazsa en kısa zamanda dersimizde gider elimizden.
Sıranın bize dokunmasını beklemeden birşeyler yapmalı yarın dersimizi kaldıracakların da en azından bu adamlar tepkisini koyar desinler.
wake__up' Alıntı:147 den gelen cevaba bak kopyala yapıştır yapıyorlar " modülde olmayan derslerden seçim yapılamaz " demişler ben o kadar anlattım ettim haksızlık yok mağduriyet kuralsızlık diye cevap bu
equilibriumerror1' Alıntı:14151222 numaralı başvurum sonuçlanmış, henüz sonucuna bakamadım ama hakkımızı alana kadar mücadele etmeliyiz. Veriyorsan herkese ver, vermiyorsan kimseye verme, adalet istiyoruz, o kadar...
denizci' Alıntı:equilibriumerror1' Alıntı:14151222 numaralı başvurum sonuçlanmış, henüz sonucuna bakamadım ama hakkımızı alana kadar mücadele etmeliyiz. Veriyorsan herkese ver, vermiyorsan kimseye verme, adalet istiyoruz, o kadar...
bimer başvurusumu hocam.
hocam onaysız kurs açamazsınız , iyi niyetli olsanızda MEB resmiyete bakar, geçen sene bizim burada onaysız kurstan ceza verildi.61>34' Alıntı:samsun EBS'yi aradım bu gün. bakanlığa yazımızı yazdık, gelince sayfamızdan yayınlayacağız dediler. bekleyelim görelim bakalım.
bu arada bu gün öğrenciler sürekli kursumuz olcakmı diye sorup durdukça içim sızlıyor. bi kısmına ücret almadan da yapıcam yine inat olsun diye ama ilgisizlikten kapattık diyenleri Allah bildiği gibi etsin ne diyeyim.
delphe01' Alıntı:benim dün yazdığım dilekçeme seyhan ilçe mem saçma bir cevap vermiş.sinirden yazıyı almadan çıktım okuldan.2016 ocak ayında gününü hatırlayamadım şimdi bir genelgeye göre bakanlık istediği derslerden açarmış kursu.genelgenin tüm maddeleriyle çıktısını eklemişler göndermişler.peki arkadaşlar veli öğrenci isterse haftalık ders çizelgesinde bulunan tüm derslerden açılabileceği genelgesi hangi tarihe ait.genelgeyi paylaşırmısınız
ama bu dönem başı ama dönem ortası düzeltecekler hissediyorum
MEB Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi gereğince modülde kapatılan derslerden kurs açılması mümkün bulunmamaktadır. İyi günler dileriz...