DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
Re: DYK için toplan!!DERSİNE SAHİP ÇIK

xefsanex' Alıntı:
Sendikamın MEB den aldığı cevabı aynen aktarıyorum.
"Ölçme Değerlendirme Genel müdürüyle yaptığımız görüşmede Teknoloji Tasarım, Bilişim Derslerinden Kurs açılmamasinin gerekçesi mali kısıntıdan kaynaklanıyor. Şu ana kadar yapılan başvuruların tahmini bütçeyi açtığı belirtildi. Hatta İHL'lerdeki bazı derslerden de açılmayacagi ifade ettiler."
BT dersi ek yük getiriyormuşmuşmuş, yersen tabi.

sendika da diyememiş mi bilişim teknolojileri dersinin yerine koyduğunuz derse para vermiyormusunuz.para limiti aşıldıysa ders saatleri azaltılmalı bir dersi kaldırıp başka ders konulmamalı

kurs geri geldi mi arkadaşlar ilçe onayı yazıyor sistemde ...

Geçen sene BTR iken kurs açtırmamışlardı koca forumda 5-6 kişi mücadele verdik kurs açan zümrelerim kafasını kuma gömdü aman kursumuz iptal olur dedi hiç birşeye karışmadı ve her geçen gün "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" dedikçe dersimiz daha kötü duruma düşüyor. eğer kurs açan açmayan atama bekleyen öğrenci herkes üzerine düşeni yapmazsa en kısa zamanda dersimizde gider elimizden.
Sıranın bize dokunmasını beklemeden birşeyler yapmalı yarın dersimizi kaldıracakların da en azından bu adamlar tepkisini koyar desinler.

mcclane' Alıntı:
kurs geri geldi mi arkadaşlar ilçe onayı yazıyor sistemde ...
Dalga geciyorsunuz herhalde bende hala red gozukuyor su sistemin bir fotosunu atinda yuregimize su serpilsin

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

idare girişi arkadaşlar

Ekli dosyalar

• kurss.jpg
    kurss.jpg
    128.1 KB · Görüntüleme: 335

xefsanex' Alıntı:
"Ölçme Değerlendirme Genel müdürüyle yaptığımız görüşmede Teknoloji Tasarım, Bilişim Derslerinden Kurs açılmamasinin gerekçesi mali kısıntıdan kaynaklanıyor. Şu ana kadar yapılan başvuruların tahmini bütçeyi açtığı belirtildi. Hatta İHL'lerdeki bazı derslerden de açılmayacagi ifade ettiler."
çok mantıksız bahane, bizim kurs açılmazsa diğer dersler bizim kursa düşen ders saatini paylaşacaktır.
eğer sebep gerçekten mali ise, bu genel anlamda tedbir alınabilir,
5,6,7 lerden toplam 10 saat
8 lerden toplam 15 saat gibi azalmaya gidilebilir.

bu nasıl oluyor bizimde red acaba bizdmei sıkıntı var hangi ilçe hocam ? nezamn farkketiniz düzeldiğini

Eğer mali yük getiriyorsa geçen yıl 3 ders seçilirken bu yıl neden 5 derse çıkarıyorsun diye adama sorarlar.Çok alakasız bir bahane.

xefsanex' Alıntı:

Bunun tek açıklaması özrü kabahatinden büyük.
2010 yılında Bitlis te formatörlük görevlendirmesini yapmamıştı. Mebbis te çalışacak bilgisayarcı bulamadıkları için bizde bimere şikayet etmiştik bitlis mem keyfi bir uygulamayla formatörlük görevlendirmesini yapmıyor diye. Şimdi aynısını bakanlık düzeyinde yaşıyoruz. Bilişimci BTR bulamadıkları için baskı uyguluyorlar.Madem öyle ver kadroyu BTR ye olmak isteyen muhakkak çıkacaktır.Zorla zorbalıkla bu iş olmaz.

ben de atabildiğim yerlere mail atıyorum. İl koordinatörü durumu değerlendirdiklerini söyledi. Bu bütçe kısıtlaması çok saçma 3 saat kurs açıyordum dün itibariyle benden alınarak başka öğretmene verildi. Benim cebime girecek para başka birine geçti burda bütçenin ne karı var? müzik, beden ve görsel sanatlar 4 saat kurs açtı. Çocuklar kodlama yerine şarkı söylesin ne olacak sınıf içinde deve cüce oynasın daha makbul demekki...

Sendikami tekrar tekrar aradim hukuk mevzuat-basin bolumune fircayi bastim valla. Butun sendikalardan tepki gelirken boyle bi adaletsizlige nasil sessiz kalirsiniz dedim. Arkadaslar lutfen durmayalim devam edelim.

bimere yazdım, yusuf tekine yazdım, senika merkezini aradım dersimize sahip çıkın diye....

korayekmekcioglu' Alıntı:
Sendikami tekrar tekrar aradim hukuk mevzuat-basin bolumune fircayi bastim valla. Butun sendikalardan tepki gelirken boyle bi adaletsizlige nasil sessiz kalirsiniz dedim. Arkadaslar lutfen durmayalim devam edelim.

:alkis:
sendikanız böyle zamanda yanınızda olmayacaksa ne zaman olacak. ben falanca sendikalıyım demek için sendikalı olmuyoruz ya ..

Arkadaşlar bizde neden RED yazıyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    65.1 KB · Görüntüleme: 397

Arkadaşlar yukarıda ekran görüntüsü vardı bir arkadaşın , ilçe onayı yazıyor.
ilçeleriniz arayın, bakanlıktan yazılı açıklama olmadığı halde onayları neden kaldırdınız diye. tekrar onaylatmaya çalışın.

Meb'e KAYYUM atansın arkadaş. Yada Meb'in yaptıklarını bilimsel olarak araştıracak ikinci bir bakanlık kurulsun.

3 yıldır çocuklara okulda yaptırmadığım etkinlik kalmadı. Bu sene Appinvertor ile android programlama yapacaktık. Son durum ortada .

Artik red de yazmiyor dersi silmisler. Sizde de oyle mi? Yoksa bizim mudur iptal mi dedi?

bunca tepkiye ragmen bakanligin olu taklidi yapmasini da anlamis degilim. muhattabimiz yok!

Ekli dosyalar

• dykders.jpg
    dykders.jpg
    90.4 KB · Görüntüleme: 363
  • duyuru.jpg
    duyuru.jpg
    22.7 KB · Görüntüleme: 363

147 den gelen cevaba bak kopyala yapıştır yapıyorlar " modülde olmayan derslerden seçim yapılamaz " demişler ben o kadar anlattım ettim haksızlık yok mağduriyet kuralsızlık diye cevap bu :)

wake__up' Alıntı:
değerli arkadaşlar, memurlar.nete haber yapılmasını istiyoruz ancak yetkili sendikanın sitesinde, bizim haklılığımıza, mağduriyetimize dair neden herhangi bir haber yok bu sendikada üye olan arkadaşların bilgisi var mı?
ben dün aradım bu nasıl sendikacılık dedim diğer sendikalar bize sahip çıkarken siz bir haber bile yapmıyorsunuz dedim istifa edeceğimi söyledim...

tercih eden öğrencilerin mağdur olmaması için eski listelerin geri yüklenmesi gerekir sendikalar tepki gösterirse listeler yüklenir arkadaşlar bu kadar dersin içinden bilişimin seçilip ayırılması hem bizim branşa hem tercih eden öğrencilere haksızlık...

Geri