DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
Re: DYK için toplan!!DERSİNE SAHİP ÇIK

Yılmak yok arkadaşlar, ulaşabildiğimiz yerlere kesinlikle ulaşalım, şu durum asla kabul edilemez, en değersiz dersi bizimki görüyorlar, keşke hiç birimiz btrehberlik almasak ( ki ben almadım) da görseler günlerini.

Bakanlıkta bilgisayar öğretmenlerine düşman olan bir kesim olduğunu düşünmeye başladım bu olaydan sonra.

Arkadaslar Turkegitimsenin sitesinde ve tweetter adresinde bize yer verilmis retweet yapmaya calisalim

arkadaşlar şu aşamada evet sendikaları zorlayalım dilekçemizi verelim ve arayalım ama en önemlisi twitterden uygun tag ile yusuf tekine sesimizi duyurmak geri kalan tüm kişiler bize yardımcı olmaz sadece yusuf tekin bu işi çözer direk beklemeden. zira engelleme müsteşarlıktan geldi deniliyor. bu nedenle yusuf tekin bundan haberdar olur ve bizlerin bütçeden dolayı kapatılıyor deniliyor ama neden drama yazarlık ve yazma becerileri beden resim müzik gibi dersler var da bilişim yok teog dersleri dışında 10 a yakın başka seçmeli derslerle beraber ders vardı neden bilişim kalktı. kaldıki bilişim kalkınca nasıl kısıtlama olacak bilişim kurs saatleri diğer derslere dağıtılıyor. bizler bunu twitterde yusuf tekine duyurabilirsek müdür yardımcıları gibi hakkımızı alırız diye düşünüyorum. oda sosyal ortamda meb rezil olmasın diye cevap verecektir. bu nedenle twitter önemli lütfen birlik olalım ve bu gece twitterden bastıralım tt olalım.

Branşın için sende yap...

Ekli dosyalar

• 29.09.png
    29.09.png
    41.1 KB · Görüntüleme: 298

yusuf tekin mebde duyarlılık derecesi yüksek biri.bencede ona seslenelim ama haberi vardır büyük ihtimal.bakalım iyi polis kim olacak bu işin sonunda.bence sorun çözülecek hemde bu dönemde.belli anlık bir kararla oldu bu olay.mantıklı düşünüp olayın sonucunu değişterecek bir cengaver çıkar koca MEBDE

maviakdenizim' Alıntı:
Arkadaşlar malesef bütçede para yokmuş.bu yüzden kaldırılmış

Arkadasim birde buna inanmis gibi yaziyorsn madem butce yk teog harici hepsi vikartilsin neden bilisim yada bilisim cikinca azaliyomu sanki digerleri daha fazla aciyor lutfen inanmayjn bole seylere

maviakdenizim' Alıntı:
Konunun bütçe ile hiçbir alakası olamaz hocam, tamamen bahane. Bütçe ile alakası olsa 5-6-7. sınıflar için geçen senelerde 3 ders seçme hakkı varken bu sene 5 derse çıkarılmazdı.

Para yok safsatasına inanmamızı mı bekliyorlar? Para istemiyorum arkadaş ama dersimiz yine seçilebilir olsun, bir dersin gururuyla bu kadar oynanmaz.

Alo 147 tekrar arandi.
Sendikaya baskan vekili dikkatine diye fax cekildi.
Istanbul kartal sendika temsilcisine sondurum ne diye soruldu.

KöfteHoRr' Alıntı:
maviakdenizim' Alıntı:
Konunun bütçe ile hiçbir alakası olamaz hocam, tamamen bahane. Bütçe ile alakası olsa 5-6-7. sınıflar için geçen senelerde 3 ders seçme hakkı varken bu sene 5 derse çıkarılmazdı.
+1
Öyle olsa DYK Anasayfa'da "Modülden kapatılan derslerden tercih yapmış öğrencilerimiz, açık olan diğer derslerden tercih yapabileceklerdir." demezlerdi Bakanlıktaki muhteremler...

Sendikamızla görüştük ve bize DYK kapsamında ilerde diğer derslerinde kaldırılacağı sadece teog dersleri kalacağı bilgisini aldık.

Okulda diğer resim beden müzik v.s öğretmenleriyle paylaştık ve tüm hocalar hep birlikte bimer e yazıyoruz.

exelsior' Alıntı:
Sendikamızla görüştük ve bize DYK kapsamında ilerde diğer derslerinde kaldırılacağı sadece teog dersleri kalacağı bilgisini aldık.

Okulda diğer resim beden müzik v.s öğretmenleriyle paylaştık ve tüm hocalar hep birlikte bimer e yazıyoruz.

biz beden müzik kalksın demiyoruz, her ders açılsın öğrenci seçsin, her öğretmen kurs açabilsin diyoruz

ALO 147'DEN CEVAP
Bilişim kursları, DYK Yönergesi kapsamında kapatılmıştır ... ( Listede bizim dersimiz yokmuş )

Cevap bu kadar arkadaşlar

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi Edinme Sistemi
Başvuru yapan kişinin adı soyadı
----------------

Başvurunuza ilişkin cevap :

Sayın İlgili, Bilişim Teknolojileri dersi Destekleme ve Yetiştirme Kurs Modülünde yer almadığından kurs açamazsınız.İyi çalışmalar.
BANA GELEN BİLGİ EDİNME CEVABI.

dijireis79' Alıntı:
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi Edinme Sistemi
Başvuru yapan kişinin adı soyadı
----------------

Başvurunuza ilişkin cevap :

Sayın İlgili, Bilişim Teknolojileri dersi Destekleme ve Yetiştirme Kurs Modülünde yer almadığından kurs açamazsınız.İyi çalışmalar.
BANA GELEN BİLGİ EDİNME CEVABI.
Ne saçma bir cevap ya hey Allahım.

28.09.2016 tarihinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesinde yer alan Bilişim ve Teknolojileri Dersi E-Kurs Modülünden kaldırılmış ve bu dersi seçen öğrencilerin listesinden silinmiştir.Bu konu ile ilgili hiçbir açıklama tarafımıza yapılmamıştır .
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi İlköğretim 5. ve 6. Sınıflarda zorunlu ders kapsamında olmasına karşın E-Kurs Modülünden neden kaldırılmıştır ?

Bimere Bu şekilde Sordum bakalım ne cevap vericekler???

Çok zor değil arkadaşlar herkes bi defa sorsa en azından ufakta olsa branşınız için bişey yapmış olursunuz ....

Ailede istenmeyen kılıbık eniste gibi olduk.Herkesin gücü bize yetiyor :puhaha:

ARKADAŞLAR DERS SAATİNİZ YETİYORSA FP BTR GÖREVİNDEN İSTİFA EDEREK TEPKİMİZİ ORTAYA KOYALIM.

Ben de okuluma dilekçe vererek gerekçeli iptal sebeplerini istedim ve maduriyetin giderilmesini arz etttim.... :x

Başbakanlık bimere de yazdım heryere yazıyoruz ama benim pek umudum yok arkadaşlar. Haksızlık yapıyorlar ve bunun giderilmesi için hiçbirşeyinde yapamıyoruz. Çok acı bir durum.

Geri