61>34' Alıntı:DYK kilavuzunda haftalik ders cizelgesinde olan tüm derslerden kurs açılabileceği belirtiliyor. Yeni bi kılavuz yayinlamadan yaptiklari bu işlem hukuka aykırı diye düşünüyorum. Bu nokta üzerinden bastirilabilir. Tabi bunu da 2satırlık bi düzeltmeyle halledebilirler ama en azindan ortalığı biraz karıştırıp farkindalığı artirabiliriz diye düşünüyorum.
Olaya sadece kurs ücreti gözüyle bakmiyorum, yaptığım planlamayi her şeye rağmen uygulayacagim ve 10 saatlik kursumu ücret almadan 1dönem boyunca yapacağım. Yeterki ogrencilerimde olan istek kaybolmasın.
paradox99' Alıntı:Ben okula dilekçe veriyorum, elimizden geleni yapmamız lazım, telefonla bizden tırsıp geri alınacağına inanamıyorum....
drama kaldırılmadı, devam ediyor.demircan21' Alıntı:Kapatılan ersler benim gözlemdiğim Bilişim, zeka oyunları, drama , teknolji ve tasarım
neden sabitlenmiyor acaba?aynenbadi' Alıntı:Arkadaşlar kendi sitemiz de bile başlığımız sabitlenmedi!
pes etmeyelim vallahi parasını hiç düşünmüyorum bildiğiniz küçük düşürüldük, dersimiz bir Beden bir Müzik kadar değeri yokmuş, bir şeyler yapmazsak olan derslerde gidecek.
bilgisayarbilişiminde umrunda değiliz ondanbilisimcil' Alıntı:neden sabitlenmiyor acaba?aynenbadi' Alıntı:Arkadaşlar kendi sitemiz de bile başlığımız sabitlenmedi!
pes etmeyelim vallahi parasını hiç düşünmüyorum bildiğiniz küçük düşürüldük, dersimiz bir Beden bir Müzik kadar değeri yokmuş, bir şeyler yapmazsak olan derslerde gidecek.
+1delphe01' Alıntı:bilgisayarbilişiminde umrunda değiliz ondan
Aynen günlerdir kurs işiyle uğraş alacağım kurs saatini bütçe yok diye kaldır sonra benim saatimi okuldaki diğer hocalara kaydır böyle bir mantık olamaz yazıklar olsun.....alibaly' Alıntı:iyi de bütçe için kısıtlandıysa dersimiz, şuanda dersimden boşalan saatlere hemen atladı görsel, beden öğretmenleri onların kursları 2 katına çıktı ne değişti bütçeden ? nasıl bir saçmalık bu :verymad: :verymad: :verymad:
delphe01' Alıntı:147 yi aradım.
okula dilekçe verdim.
twitter da tweetledim.
il mem deki bilişimcilere okulda artık ekstra iş yapmadığımı müdürüm aracılığıyla söylettim ve duydum.okulda öğretmenleri geri çevirdim.
türk eğitimsene ilk tepki gösterdikleri için üye olma kararı aldığımı ilettim.