loading' Alıntı:dijireis79' Alıntı:ARKADAŞLAR DERS SAATİNİZ YETİYORSA FP BTR GÖREVİNDEN İSTİFA EDEREK TEPKİMİZİ ORTAYA KOYALIM.
Forumdakilerden bunu istemek kışın denize girmekten daha akıllıca değil.
Bende aynısıını yapıyorum hocam.equilibriumerror1' Alıntı:Arkadaşlar aile bireylerim adına bile bimere başvurdum, lütfen siz de yapın. Bu iş bu kadar kolay olmamalı, en gereksiz ders bizim dersimiz değil. Öğrenciler bile isterken, bu şekilde davranılamamalı.
profnanis' Alıntı:"İsmetYılmaz İstifa" trend topic olmuş.
delphe01' Alıntı:MEMURLAR NETE EN SON GÖNDERDİĞİM MSJ
dijireis79' Alıntı:Ben FP BTR Görevli listesi onay için valiliğe gönderilmediği için dilekçe verip fpbtr görevinden ayrıldım. Darısı başınıza.
Hangi il hocam? İstanbuldayım okullara resmi yazı gelmedi hala görevlendirmeye dair onaya gidip gitmediğini bilmiyorum açıkcası dilekçe örneğinizi paylaşırmısınız ben de iptalini için yarın başvuracağımdijireis79' Alıntı:Ben FP BTR Görevli listesi onay için valiliğe gönderilmediği için dilekçe verip fpbtr görevinden ayrıldım. Darısı başınıza.
Emrah_87' Alıntı:Hangi il hocam? İstanbuldayım okullara resmi yazı gelmedi hala görevlendirmeye dair onaya gidip gitmediğini bilmiyorum açıkcası dilekçe örneğinizi paylaşırmısınız ben de iptalini için yarın başvuracağımdijireis79' Alıntı:Ben FP BTR Görevli listesi onay için valiliğe gönderilmediği için dilekçe verip fpbtr görevinden ayrıldım. Darısı başınıza.