DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
Re: DYK için toplan!!DERSİNE SAHİP ÇIK

Becerebilsek 1000 kişi btr den istifa etse samimiyetle adamlar bizi aramaya başlar ama samimiyetle yapmak lazım

loading' Alıntı:
dijireis79' Alıntı:
ARKADAŞLAR DERS SAATİNİZ YETİYORSA FP BTR GÖREVİNDEN İSTİFA EDEREK TEPKİMİZİ ORTAYA KOYALIM.

Forumdakilerden bunu istemek kışın denize girmekten daha akıllıca değil.

keske girecek dersim olsada sirf tepki olmasi icin birakabilsem btr yi :( parasini gectim saga sola surulebilecek durumda degilim malesef...

Arkadaslar ben dune kadar dersimi görebiliyordum bugün ise karşısında red yazıyor. Bu mağduriyetimize neden olan her kimse ve hangi kurumsa sendikamizla goruserek maddi ve manevi tazminat davası açılması bence en doğrusu bu kim bizim canımızi yakmissa onunda canı yansın. Sürekli mağdur olan biziz birde buna sebeb olanlar bedelini odesinler ve dersi tekrar eklesinler. Birilerini arayıp bilgi alarak bir şeyler taleb ederek olmaz bu işler. Bence en güzeli dava açmak ve açılacak olan dava da maddi ve manevi tazminat istenmesi ve dersin diğer derslere gösterilen aynı şartlarda değerlendirilmesini istemek. Yok teog muş yok bu sınavda cikiyormus bu cikmiyormus benim dersimden de soru sorun o zaman sınavlarda her dersten soru sorun bizim sorunumuz deil sınavda soru sorulmamasi

Muz Cumhuriyetinde ayağı kayan yine biz bilisimciler olduk. . Bizim pabuç ucuz herhâlde. . :sleep: twitter açtım. . Eylem mod on!

Sendikalar görüşmelerin devam ettiğini söylüyor,okulda duyan herkes böyle haksızlık olamaz diyor,idare de benden öğrendi daha..ama bizim bakanlığımız bilişime kodlamaya verdiği önemi kurs kapatarak gösteriyor..çocuklar duyunca çok üzüldü kaç sınıfa girsem gelmeyiz artık kursa diyorlar (tabi gelirler de :) )Allah kerim...

dilekçe yazmamiz gerekiyor herkes okuluna dilekçe versin gelecek olan olumsuz cevapla dava açılacak türk eitim sen açacak eitim birsenliler bir yazi yayinlatamadi mi ? bari dilekçe yazin dava açilsin bunu da yapmayacaksaniz gelip buraya aglamayin

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi İlköğretim 5. ve 6. Sınıflarda zorunlu ders kapsamında olmasına karşın E-Kurs Modülünden neden kaldırılmıştır ?
Öğrenci tercihlerine göre kurs düzenleniyor ve birçok öğrenci bilişim teknolojileri dersini seçiyorken bu dersi kaldırmak 15 temmuzda mücadelesini verdiğimiz demokrasi anlayışına uyuyormu?bu dersin kaldırılması hangi birim tarafından sağlandı?
mahkeme yolunu seçeceğimiz zaman kimi dava edeceğiz?

bunları sordum bakalım ne cevap gelecek

bütçe masalına inanmayın bizim dersimiz yerine seçtikleri dersi bedavayamı verecekler sanki.kursları ben ve diğer bilişimci arkadaş düzenledik.kaldırılan dersimiz yerine başka ders koymadık koymayacağız

Benim okulumda gereksizin biri öğrenip hemen atlamış çocuklara Bilişimi silin benim dersi yazın demiş. Ne iyi dostlar var mübarek.

Arkadaşlar aile bireylerim adına bile bimere başvurdum, lütfen siz de yapın. Bu iş bu kadar kolay olmamalı, en gereksiz ders bizim dersimiz değil. Öğrenciler bile isterken, bu şekilde davranılamamalı.

Şunu bari yazma dimi. İnsanın canını sıkıyorlar. 2.dönem BTR olmayabilirim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    44.5 KB · Görüntüleme: 351

equilibriumerror1' Alıntı:
Arkadaşlar aile bireylerim adına bile bimere başvurdum, lütfen siz de yapın. Bu iş bu kadar kolay olmamalı, en gereksiz ders bizim dersimiz değil. Öğrenciler bile isterken, bu şekilde davranılamamalı.
Bende aynısıını yapıyorum hocam.

bende bimer başvurusu yaptım. sendika genel merkezine mail gönderdim.

Ben FP BTR Görevli listesi onay için valiliğe gönderilmediği için dilekçe verip fpbtr görevinden ayrıldım. Darısı başınıza.

dijireis79' Alıntı:
Ben FP BTR Görevli listesi onay için valiliğe gönderilmediği için dilekçe verip fpbtr görevinden ayrıldım. Darısı başınıza.

Su an uykum kaçtığı için bu konulardan bende aynı işi düşünüyorum. görevlendirme yapıldı ama bırakmak için dilekçe vermeyi düşünüyorum

değerli arkadaşlar, memurlar.nete haber yapılmasını istiyoruz ancak yetkili sendikanın sitesinde, bizim haklılığımıza, mağduriyetimize dair neden herhangi bir haber yok bu sendikada üye olan arkadaşların bilgisi var mı?

Bu ne dünya kardeşim red eden edene!
Bu ne Dünya kardeşim böyle.

dijireis79' Alıntı:
Hangi il hocam? İstanbuldayım okullara resmi yazı gelmedi hala görevlendirmeye dair onaya gidip gitmediğini bilmiyorum açıkcası dilekçe örneğinizi paylaşırmısınız ben de iptalini için yarın başvuracağım

Etkileşimli tahta memurluğunu (BTR) bırakan arkadaşları tebrik ediyorum.

Emrah_87' Alıntı:
dijireis79' Alıntı:
Hangi il hocam? İstanbuldayım okullara resmi yazı gelmedi hala görevlendirmeye dair onaya gidip gitmediğini bilmiyorum açıkcası dilekçe örneğinizi paylaşırmısınız ben de iptalini için yarın başvuracağım

arkadaşlar kararınız çok yerinde ve zor.tebrik ederim.ben zaten btr olmamıştım.ama olsaydım bende istifa kararı alırdım heralde.2. dönemde btr olmayacağım isterse ekdersim olmasın.çok aşağılandık çok.

13. yılım, başıma gelmeyen kalmadı. Başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiyor.

Geçen yıl Btr iken kurs açtım.
Bu yıl da kurs açacağım diye düşünüyordum.
Ne değişti, anlayamadım!

her gün kursu soran öğrenciler oluyor,cevap veremiyoruz,

"147 yi arayıp sormalarını söylüyorum ben de"

bimere bende yazdım. yusuf tekine mesaj attım, 147 yi aradım. Dyk ile ilgili fikrim bence btr yapacak kişi azalınca böyle bir yola girdiler sanırım.

o kadar tepki gösterdik.bakalım ne olacak ama her halükarda bu dönem gitti bu karar kimden çıktıysa onun ceza almsı için de uğraşmak gerek

Sendikamın MEB den aldığı cevabı aynen aktarıyorum.
"Ölçme Değerlendirme Genel müdürüyle yaptığımız görüşmede Teknoloji Tasarım, Bilişim Derslerinden Kurs açılmamasinin gerekçesi mali kısıntıdan kaynaklanıyor. Şu ana kadar yapılan başvuruların tahmini bütçeyi açtığı belirtildi. Hatta İHL'lerdeki bazı derslerden de açılmayacagi ifade ettiler."
BT dersi ek yük getiriyormuşmuşmuş, yersen tabi.

Geri