Şuan zekada uçmuş. Drama yabancı lehçe Arapça gibi seçmeliler duruyor bilişim ve zeka yok.akif_van' Alıntı:Arkadaslar az önce kamil beyle görüştüm. Zeka oyunlari bile var neden bilişim yok dedim. Zeka oyunlari yok dedi. Verdim baktı okulun şifresiyle. A varmış dedi.iyiki hatırlattiniz dedi. Ve bu donem sizin ders olmayacak dedi.
Ben vazgectim kurs açmaktan.profnanis' Alıntı:Bizim okulda dersim görünüyor.Öğrencilerde seçti.Dersi ilk başta okul seçiyor,sizin dersi okul seçmemiştir arkadaşlar.
denizlerb' Alıntı:Ben vazgectim kurs açmaktan.profnanis' Alıntı:Bizim okulda dersim görünüyor.Öğrencilerde seçti.Dersi ilk başta okul seçiyor,sizin dersi okul seçmemiştir arkadaşlar.
murat_erg' Alıntı:denizlerb' Alıntı:Ben vazgectim kurs açmaktan.profnanis' Alıntı:Bizim okulda dersim görünüyor.Öğrencilerde seçti.Dersi ilk başta okul seçiyor,sizin dersi okul seçmemiştir arkadaşlar.
uhaha: uhaha: uhaha: şaka gibiler
aynen.benim okulda ders seçilmişti.şimdi öğrencilerin seçiminden sonrra iptal mi olacak.mantıklı gelmedi asparagas haber bence.genelgede yok açıklmada yok.herkes sene başında idaresiyle kavgasını yapsın.idare bt seçmiyorsa bile öğrenci seçerse napacaksınız diye sorgulayın bakalım.sonrada yanıp tutuşmanın anlamı yok_MurAy_' Alıntı:az önce müdür bey tek olduğu için bizden yardım istedi ve öğrencilerin şifreleri ile kurslar için derslerini seçmede yardımcı olduk çocuklara.
örneğin 5. sınıflarda bilişim dersi gözüküyor,öğretmen de gözüküyor..üstelik ben de kurs başvurusu yapabildim.İlçemizde yaklaşık 10 okul var 3-4 kadarı bilişim kursunu açmak için eklemiş örneğin
onun için arkadaşlar anlamadan dinlemeden lütfen ankarayı arayıp durmayın,sonra o Aydın ilindeki işgüzarların yaptığı gibi tekrar bir mağduriyet açmayalım kendi kendimize
Bir bakın,belki ilçede seçilmemiştir,belki okulunuzda,birşeyler olmuştur yani,kendi ilçenizde araştırın lütfen :!:
saçma olmamış şeyin 1-2 işgüzarın lafıyla gerçekleşmesi. zor.nedemek öğrencilere söyleyin seçmesin böyle mantıksız işmi olur.aspagarasaynenbadi' Alıntı:sınıf oluştururken iptal olacak_MurAy_' Alıntı:Buyrun arkadaşlar çocukların dersi seçtiği ekranın görüntüsü
xxltc' Alıntı:arkadaşlar yine söylüyorum
bunlar kesin geçen seneki btr olayına inat yapıyorlar. btr kurs veremez dediler. millet istifa edince verebilir dediler. baktılar ki btr ile kurs arasında millet kursu tercih ediyor bu tercihi ortadan kaldırmak için bilişimden kurs seçimini kaldırdılar. bu olay bu kadar basittir. ama bende seneye btr olmam ek ders alırım destek eğitim alırım btr den fazla ücreti alırım böylece btr yide gelsin kendileri yapsın.
şimdi yapmamız gerekn ve elimizde olan tek şey twitter gibi müsteşarın sesimizi hemen duyabileceği ve direk cevap vereceği bir ortamdan birlikte bilişimden neden kurs açılmıyor sizin kararınızmış diye yüklenmek bu iş ancak ve ancak twitterden direk müsteşara yüklenmekle olur. yoksa telefonda biri çıkar kaldır deidler kaldırdık bilmiyorum derler başvurular falan geçer bizde ortada kalırız. bu olayda böylece kapanır gider. birlik olma zamanı açalım twitterden bir tag yusuf tekine yazalım özellikle geresi pasa piso
profnanis' Alıntı:Kac gundur tum okulun kurs isiyle ugrasiyoruz.Sonra bi bakiyorsun senin dersini kadiriyorlar boyle sacmalik olamaz yaa :verymad:
.