hocam bence cok uzulme. onemli olan katılmaktısellda' Alıntı:çok utanıyorum ama 36,97 Bu kdarda düşük not beklemiyordum ama ...Çokta umrumda değil...
hocam bence cok uzulme. onemli olan katılmaktısellda' Alıntı:çok utanıyorum ama 36,97 Bu kdarda düşük not beklemiyordum ama ...Çokta umrumda değil...
sellda' Alıntı:çok utanıyorum ama 36,97 Bu kdarda düşük not beklemiyordum ama ...Çokta umrumda değil...
alpaygunes' Alıntı:sellda' Alıntı:çok utanıyorum ama 36,97 Bu kdarda düşük not beklemiyordum ama ...Çokta umrumda değil...
Utanılacak neyi var allah aşkına
Öğretmenin işimi teknisyen bilgisi. Kitabın belli konun belli. Hedefin davaarnışın belli bunun dışındaki hava civa.
Takma
Çok doğru bir tespit hocam..alpaygunes' Alıntı:Alpay 61.5
Kayseri
Bu işten soğutuyorlar bizi 100 alsam nolacak.
Öğretmen derste kullanma ihtimali çok azyıf bir "Yabancı Dil" bilsin tazminat alsın (Hakkıdır alcak gözümük yok ).
Biz çağın icadının ustası olalım, tazminatımız kesilsin. Üç milyon Memurun %0.01 lik dilimine girelim kimin umrunda.
Türkiye min büyükleri kaç fırın ekmek yiceksiniz anlamak için.
turgutterzi' Alıntı:arkadaşlar hem çalışmıyorsunuz hemde düşük gelince eğiteki mebi suçluyorsunuz...ben aylardır çalışıyorum ve 82.243 aldım.dahada iyi olabilirdi.seviyeli olalım lütfen.....
tebrik ederiz. ne diyelimthebolat' Alıntı:62.319
İyiler Daima Kazanır!
:+1:
K.Maraş / Elbistan
exemcli' Alıntı:turgutterzi' Alıntı:arkadaşlar hem çalışmıyorsunuz hemde düşük gelince eğiteki mebi suçluyorsunuz...ben aylardır çalışıyorum ve 82.243 aldım.dahada iyi olabilirdi.seviyeli olalım lütfen.....
haklısın hocam olalım demi....( 8 ocak sınav belli oldu - 24 şubat yapıldı 1,5 ay yaklaşık istediğiniz puanı alın bu forumda seviye puanı önemli )
Sayın hocam sınav umrumda değil . İnsanları sorgulama haknız yok . Onların diplomasını ve atama kararnamesini siz vermediniz. Meselenin özü budur.turgutterzi' Alıntı:exemcli' Alıntı:turgutterzi' Alıntı:arkadaşlar hem çalışmıyorsunuz hemde düşük gelince eğiteki mebi suçluyorsunuz...ben aylardır çalışıyorum ve 82.243 aldım.dahada iyi olabilirdi.seviyeli olalım lütfen.....
haklısın hocam olalım demi....( 8 ocak sınav belli oldu - 24 şubat yapıldı 1,5 ay yaklaşık istediğiniz puanı alın bu forumda seviye puanı önemli )
bilader bu sene yapılacağı zaten belliydi.
sayın hocam öncelikle sizi tebrik ediyorumturgutterzi' Alıntı:arkadaşlar hem çalışmıyorsunuz hemde düşük gelince eğiteki mebi suçluyorsunuz...ben aylardır çalışıyorum ve 82.243 aldım.dahada iyi olabilirdi.seviyeli olalım lütfen.....
turgutterzi' Alıntı:arkadaşlar hem çalışmıyorsunuz hemde düşük gelince eğiteki mebi suçluyorsunuz...ben aylardır çalışıyorum ve 82.243 aldım.dahada iyi olabilirdi.seviyeli olalım lütfen.....