Sendikamız BT öğretmenlerinin sorunlarını tekrar gündeme almıştır..
Ayrıntılı bilgi için...
www.egitimsozsen.org ziyaret ediniz..
Ayrıntılı bilgi için...
www.egitimsozsen.org ziyaret ediniz..
sefatetik' Alıntı:Vallah biraz bilişimcileri kendi hallerine bırakayım dedim. Ama gördüm ki tık yok
Herkes başka şeyler peşinde ...
Olan ise bize olacak bir kaç duyarlı kişi var geleceği gören bu iyi senelerimiz
bakın ilerde daha da kötü olacak durum eyer düzeltemesek
önümüzdeki hafta ankaraya gidiyorum bir aksilik olmasa ...
bizlerin ne istediği belli aslında hepimiz önce derslerimizi geri istiyoruz. ancak bt sınıflarının kurulumu yenilenmesi ve güncellenmesi yapılmadığından, yapılamadığından ve masraflı olmasından dolayı hükümetin buna yanaşmayacağını düşünerek rehber öğretmenlere tanınan özlük hakları gibi haklara sahip olacağımız bt rehber öğretmenliği istiyoruz. ben hepimizin bunları istediğinin altına imzamı çakarım. maddi konulardan dolayı farklı düşünüyoruz gibi görünüyor ama işin özeti yukarıda yazdıklarımdan ibarettir.sefatetik' Alıntı:Bakın arkadaşlar form düzenlemiş bence güzel olmuş...
bakalım kim ne istiyor...
sadece susarak' Alıntı:bizlerin ne istediği belli aslında hepimiz önce derslerimizi geri istiyoruz. ancak bt sınıflarının kurulumu yenilenmesi ve güncellenmesi yapılmadığından, yapılamadığından ve masraflı olmasından dolayı hükümetin buna yanaşmayacağını düşünerek rehber öğretmenlere tanınan özlük hakları gibi haklara sahip olacağımız bt rehber öğretmenliği istiyoruz. ben hepimizin bunları istediğinin altına imzamı çakarım. maddi konulardan dolayı farklı düşünüyoruz gibi görünüyor ama işin özeti yukarıda yazdıklarımdan ibarettir.sefatetik' Alıntı:Bakın arkadaşlar form düzenlemiş bence güzel olmuş...
bakalım kim ne istiyor...
tüm arkadaşlar adına konuşma çünkü anasını babasını terkedebilecek ama sendikasını terketmeyecek derecede sendika sevdalısı çok arkadaş var aramızda.achillus' Alıntı:sefa hocam sizden ricam sendika olarak özlük haklarımızı ve mesai saatlerimizi düşünerek istekte bulunmanız.Bunu genel adı bt rehber öğretmenliği olabilir .5.sınıflarda dersimiz zorunlu olur 10 saat civarı derse girer kalan zamanlarda öğretmen ve öğrencilerin teknolojileri kullanmaları konusunda yardımcı oluruz .ama kesinlikle görev tanımı belli olan ve mesai saatleri 6 saati gecmeyecek sekilde...
bütün bt öğretmenlerini sendikanıza gecse veye tek sendika altında toplansa böyle bir düzenlemeye geçirebilcek gücü olurmu ,derneğimizle birlikte düşünmüyor değilim.çünkü tüm arkadaşlar sıkıldı belirsizlikten ...
sadece susarak' Alıntı:tüm arkadaşlar adına konuşma çünkü anasını babasını terkedebilecek ama sendikasını terketmeyecek derecede sendika sevdalısı çok arkadaş var aramızda.achillus' Alıntı:sefa hocam sizden ricam sendika olarak özlük haklarımızı ve mesai saatlerimizi düşünerek istekte bulunmanız.Bunu genel adı bt rehber öğretmenliği olabilir .5.sınıflarda dersimiz zorunlu olur 10 saat civarı derse girer kalan zamanlarda öğretmen ve öğrencilerin teknolojileri kullanmaları konusunda yardımcı oluruz .ama kesinlikle görev tanımı belli olan ve mesai saatleri 6 saati gecmeyecek sekilde...
bütün bt öğretmenlerini sendikanıza gecse veye tek sendika altında toplansa böyle bir düzenlemeye geçirebilcek gücü olurmu ,derneğimizle birlikte düşünmüyor değilim.çünkü tüm arkadaşlar sıkıldı belirsizlikten ...
ben kendi adıma dernek ne karar alırsa ona uyarım.
sanalomer' Alıntı:Sayın sefatetik;
MEB'in bt öğretmenlerine istedikleri herhangi bir alana geçmeleri için imkân sağlayarak, bt öğretmenliği alanına son vermesi gerekmektedir.
Bunun haricinde hangi branştan olursa olsun isteyen tüm öğretmenlere de formatörlük imkânı vermeli böylece bu alandaki ihtiyacı da karşılama yoluna gitmesi gerekmektedir. Bunun başkaca bir çözüm yolunu ben göremiyorum.
sefatetik' Alıntı:Şimdi arkadaşlar ben haftaya ankaraya gideceiğim . inanın herkes değişik çözümler istiyor. bu konuda
ortak bir karar alamadık 3 senden beri biz ankara da dersimizi istiyoruz pankartı açarken birileri
illada formatörlük olsun diyor du baktılar bu işin sonuda kötü şimdi başka branşa gecelim fikri doğdu
Vallah bende Din. Kült. mi geçsem diyorum ama kabul etmezler ki
Nede olsa haca gitmiş adamım...
sefatetik' Alıntı:İşin doğrusu ben hep bu konuda kendimi yanlız hissettim BT öğretmenleri yerine ÜNİV. BT öğretmenleri daha çok yanımda bulundular ...
sefatetik' Alıntı:MEB arayıp randevu talep edeceğim çünkü...
katılıyorum.................biltek2007' Alıntı:sefatetik' Alıntı:MEB arayıp randevu talep edeceğim çünkü...
Hocam, Bilişim eğitimi ve LABların durumu belli. Bilişim eğitimi zorunlu olması konusunda Bakanlığın bir isteği yoksa, Ben artık bıranş değiştirmek istiyorum. Hepimiz İlk MAt veya Fen ve Tekolojiye geçebilecek öğretmenleriz. Sonra da not düşsünler, esas bırnaşı Bilişim olup bıranş değiştirenler aynı zamanda seçmeli Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersini verebilir diye. Oldu da bitti maşallah.