sefatetik' Alıntı:Herkese iyi geceler....
sanalomer' Alıntı:Şu an şöyle bir gerçek var arkadaşlar,
formasyon yönü olmasa da bir doktor çok güzel bilgisayar bilgilerini de rahatlıkla öğrenebilir ve yaşamına uygulayabilir. Diğer tüm meslekler için de durum böyledir. Fakat bilişim alanındaki bir mesleğe sahip kişi, doktorluğu ya da diş hekimliğini öğrenerek, hayatında rahatça uygulayamaz.
Yani bize seçim yaptırılırken daha işin başında yanlış meslek edindirildik. Bu branşı okurken zaten 1-0 malup başladık. Anlatabiliyor muyum? Meseleye bu cihetten bakınca branşımızın gerçekte somut anlamda, "mesleki ünvan" anlamında bir geleceğinin olduğunu ben düşünmüyorum. Bu yüzden branşımızın değiştirilmesi ve bilişim öğretmeni ünvanına son verilmesi gerekiyor.
Bütün herkesin fene, ya da matematiğe geçmesi de yanlış olur. Alanda bir norm sorunu oluşturur. Bunun yerine tüm branşlara seçenek açılmalı ve o alanlara isteyenleringeçmesi sağlanmalıdır.
Okulun bilişim alt yapısı için de branş farkı gözetmeksizin, isteyen tüm diğer öğretmenlerden okulun formaör öğretmeni olması sağlanmalı bu yolla da okulların bu alandaki ihtiyaçları karşılanmalıdır. Bu yöntemle bu konuda her hangi bir problemin kalacağını zannetmiyorum.
hocam kabul edilebilir seçenek nedir ben onu anlayamadım. onların kabul edeceği seçeneği onlara sunacaksak hiç görüşmeye falan gerek yok ne biliyorlarsa yapsınlar ki zaten öyle yapıyorlar.sefatetik' Alıntı:aRKADAŞLAR çok geniş aktarıyorsunuz lütfen sade ve kabul edilebilir seçenekler üzerinde
yoğunlaşalım basit ama ne istediğimizi net olarak anlatmamız lazım ..
Ben şahsen branş değişikliğine sağlıklı bakmıyorum. Dersimizi her zaman okulda olması gereken bir ders bence
norm sıkıntımız var en başında normun oluşması için kıstasların değişmesi gerekir
seneye veya öbür sene 8 saaten fazla dersimiz olamayacak şimdiden çözüm getirecek teklifler sunmalıyız
MEB 'E
sefatetik' Alıntı:Aslında bende BT rehberliği konusunda hem fikirim ama meb bu duruma hiç yanaşmıyor...
Formatörlük daha çok ön planda kaldığı için ...
sabah 9, öğleden sonra 3 olsun, ister formatör olsun, ister rehber öğretmen olsun, ister hamurdan olsun, ister çamurdan olsun, oda allah kuludur her kim olrsa olsun :mrgreen:sefatetik' Alıntı:önerilerinizi gönderin ortak bir karada bir metin hazırlayalım ...
+1biltek2007' Alıntı:sefatetik' Alıntı:MEB arayıp randevu talep edeceğim çünkü...
Hocam, Bilişim eğitimi ve LABların durumu belli. Bilişim eğitimi zorunlu olması konusunda Bakanlığın bir isteği yoksa, Ben artık bıranş değiştirmek istiyorum. Hepimiz İlk MAt veya Fen ve Tekolojiye geçebilecek öğretmenleriz. Sonra da not düşsünler, esas bırnaşı Bilişim olup bıranş değiştirenler aynı zamanda seçmeli Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersini verebilir diye. Oldu da bitti maşallah.
:+1:sefatetik' Alıntı:Ben bu konuda artık katılıyorum çalışma şartları düzenlemiş yeni bir uygulama biçimi
herkesede uyar ...
hocam ders ders dedik gelmedi geri, artık dersin geri gelmesi çok uzun ve zor bi süreç, bizi kurtaracak olan da bu çalışma şartları düzenlemiş yeni bir uygulama hocam, bırakın 2 seneyi, şimdiden norm fazlasıyız zaten çoğumuz ve çoğumuz maaş karşılığını dolduramıyoruz, ek dersim 0 bu sene.mavi85' Alıntı::+1:sefatetik' Alıntı:Ben bu konuda artık katılıyorum çalışma şartları düzenlemiş yeni bir uygulama biçimi
herkesede uyar ...
sefatetik' Alıntı:arkadaşlar ben bir ara Teknolojiden sorumlu müdür yrd. teklifi MEB sundum. inanın MEB bile
burda gösterilen tepkiyi göstermedi.. sonuçta sadece bir istek ti belirsizliklerin giderilmesi adına
ama bt öğretmenleri baya karşı geldi bu fikrime
al benden de okadarsadece susarak' Alıntı:sabah 9, öğleden sonra 3 olsun, ister formatör olsun, ister rehber öğretmen olsun, ister hamurdan olsun, ister çamurdan olsun, oda allah kuludur her kim olrsa olsun :mrgreen:sefatetik' Alıntı:önerilerinizi gönderin ortak bir karada bir metin hazırlayalım ...