zulfikar1985' Alıntı:Kendi felsefen doğrultusunda neden insanları yargılıyorsun? Nerden buldun bu hakkı? Alan bilgilerimizin yeterli olmadığından bahsediyorsun, herkesi ayna karşısına geçtiğin zamanlarda gördüğün şahsa göre değerlendirme. Ayrıca alan bilgisi olmayan adam nasıl formatör öğretmen olacak? Şöyle bir yazına bakıyorumda saçmalayan biri varsa oda sensin. Formatör Öğret. aşkıyla saçmalamasan, en azından, Öğretim Teknoloğu adı altında bir kadroyu savunman gerekir "format - ör" lüğü değil.hhtc' Alıntı:Bıraksın artık herkes derslerimizi geri isteriz saçmalığını. Dersler geri verilmeyecek bence verilmemeside doğru. Bizler çoğumuz BÖTE okuduk. BÖTE lerin neden açıldığını öğrenim hayatımız boyunca bize defalarca anlatıldı. Bakanlık ve Eğitek arkadaşımızın anlattığı yönde çalışmalar yapıyorsa sonuna kadar doğru yapıyordur. Derse girmek isteyen arkadaşlar o zaman BÖTE okuyup zahmet etmeseydi gidip Teknik Eğitim falan okusaydı. BÖTE bilişim teknolojileri öğretmeni yetiştirmez BÖTE bilişim teknolojilerinin eğitimde nasıl kullanılacğına rehberlik edecek kişileri yetiştirir. Devlet bunun alt yapısını yıllar önce kurmuş şuan uygulamasını yapmaktadır. Kabul edelimki BÖTE lerde verilen eğitim çok kaliteli değildi yani bize ağırlıklı bilgisayar bilgisi öğretilmedi çünkü BÖTE bilişim dersine girecek Bilişim Teknolojileri öğretmeni yetiştirmez. Bu dersi ger isteyen arkadaşlar çok merak ediyorum alan bilgisine n kadar hakim yada kaçta kaçı gerçekten bilgisayarda çok ii olduğunu söyleyebilir. Bence bırakalım dersimizi geri isteriz durumunu yeni çıkacak genelge yönetmelik herneyse ordaki çalışma şartlarımızın iyi olması için fikirler üretip girişimler yapalım derslerimizi geri isteriz yaygarası ancak zaman kaybettiriyor.
NOT: Cevap yazmaya teşebbüs etme hocam, uğraşamam senle. Saçmalamayın gibi bir ifade kullanmasan cevap yazmayada tenezül etmezdim.
doğru söze ne hacet. :x