Buyur burdan yak Ya bu milletin istekleri hiç bitmez Yazın okula işi düşen veli ve öğrencilerde sizi plajdan toplasınlar o zamanfantasio' Alıntı:Müdür yardımcılarına da yaz tatili,sömestr tatili versinler deneyelim şansımızı idarecilik için.
runalone' Alıntı:tefciler düşük puanla girdikleri okulda bizden avantajlı oldular..bence bötecilere yazık oldu
İlahi Öğretmenim, formatörken de zaten idari kadrodasınız sömestrı yazı yok sadece izin kullanırsınız, ama arkadaşlarımızın dedikleri gibi sıkıntılar yaşamamak için müdür yardımcılığı en iyi pozisyondur. Emin olun Bilişim teknolojileri Öğretmenleri birçok müdür yardımcısından kat kat daha bilgilidir . Benim ki bir tavsiye. Bizler idareciliği layıkıyla yaparız ama dersini isteyen arkadaşlar sonuna kadar haklılar, yarın birgün İngilizce nin seçmeli olmayacağı ne malüm? Bilişim teknolojileri bugün seçmeli yarın zorunlu olabilir. Hükümetler gider yerine yenileri gelir herkes aynı zihniyette değildir. Ama bu bizlerinde boş duracağı anlamına gelmiyor. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız, umudumuzu kimse kıramaz. Lütfen aksi bir zihniyette yaklaşmayın. Ders kesinlikle geri verilmeli.fantasio' Alıntı:Müdür yardımcılarına da yaz tatili,sömestr tatili versinler deneyelim şansımızı idarecilik için.
wertyu6' Alıntı:hazarpapak' Alıntı:wertyu6' Alıntı:Arkadaşlar biraz gerçekçi olalım ya, bu ders eninde sonunda kalkacak biz istesekte istemesekte.
Tek çıkış yolumuz formatörlük başka seçeneğimiz yok. Konuyu açan arkadaş art niyetli değil kesinlikle, doğruları söylüyor.
Sanki meb bize derslerimi istiyorsunuz formatörlüğümü diye soruyorda hangisini isteyelim diye tartışıp boşuna zaman kaybediyorsunuz.
Tek yapabileceğimiz şu anda formatörlüğün adam akıllı tanımlanmasını sağlamak.
Öğretmenim neden müdür yardımcısı olmuyorsunuz?
Hiç merak etmeyin hocam en kısa zamanda olacağım ve bu ne idüğü belirsiz işten, dyned tquest ıvır zıvırından kurtulacağım.
??runalone' Alıntı:tefciler düşük puanla girdikleri okulda bizden avantajlı oldular..bence bötecilere yazık oldu
Öğretmenim neden bu ayrımcılık? Öfkeniz kime ? Ben de bir BOTE mezunuyum ama sizin gibi düşünmüyorum. Söylediğiniz bu kişiler yarın birgün başlarına bir sıkıntı gelse yardımcı olmazmıydınız? Bizim bu zor günlerimizde bizlere yardımcı olan bu arkadaşlarımıza olan bakış açınızı yanlış buluyorum.runalone' Alıntı:tefciler düşük puanla girdikleri okulda bizden avantajlı oldular..bence bötecilere yazık oldu
hhtc' Alıntı:Bıraksın artık herkes derslerimizi geri isteriz saçmalığını. Dersler geri verilmeyecek bence verilmemeside doğru. Bizler çoğumuz BÖTE okuduk. BÖTE lerin neden açıldığını öğrenim hayatımız boyunca bize defalarca anlatıldı. Bakanlık ve Eğitek arkadaşımızın anlattığı yönde çalışmalar yapıyorsa sonuna kadar doğru yapıyordur. Derse girmek isteyen arkadaşlar o zaman BÖTE okuyup zahmet etmeseydi gidip Teknik Eğitim falan okusaydı. BÖTE bilişim teknolojileri öğretmeni yetiştirmez BÖTE bilişim teknolojilerinin eğitimde nasıl kullanılacğına rehberlik edecek kişileri yetiştirir. Devlet bunun alt yapısını yıllar önce kurmuş şuan uygulamasını yapmaktadır. Kabul edelimki BÖTE lerde verilen eğitim çok kaliteli değildi yani bize ağırlıklı bilgisayar bilgisi öğretilmedi çünkü BÖTE bilişim dersine girecek Bilişim Teknolojileri öğretmeni yetiştirmez. Bu dersi ger isteyen arkadaşlar çok merak ediyorum alan bilgisine n kadar hakim yada kaçta kaçı gerçekten bilgisayarda çok ii olduğunu söyleyebilir. Bence bırakalım dersimizi geri isteriz durumunu yeni çıkacak genelge yönetmelik herneyse ordaki çalışma şartlarımızın iyi olması için fikirler üretip girişimler yapalım derslerimizi geri isteriz yaygarası ancak zaman kaybettiriyor.
Kimya 5 galiba?comaster' Alıntı:ya böteci kardeşler ne meraklsınız bukadar saçma sapan şeyler öğretmeye bu arada bende saü böte mezunuyum 2007 okulda aldığımız bilg eğitimi yok denecek kadar azdı e haftada 6 saat mat 6 saat kimya 6 saat fizik 3 saat biyo görürsen olcağı bu bir de ilköğretim olduğumuzun için de önemsenmiyor galiba böte bölümlerinde bilg eğitimi neyse ilk yazdığıma döneyim allah aşkına hangi derste gördünüz bukadar curcuna gürültü patırtı yaramazlık ben 4 senede bıktım farklı okullarda da çalıştım resmen çocuklar oyun oynamaya internet kafeye gelir gibiler öldüresim geliyor artık onları okadar bağırıp çağırmama rağmen bazen arada fen matematik ing anlatıyorum sorularını çözüyorum yok böle huzur yemin ediyorum yanlış branş seçmişim rahat diyen diğer branşlara sözüm rahat falan değiliz not falan da yok kimsenin salladığı yok dersi valla formatörlüğün gözünü seveyim sözleşmeli olduğum için yapamadım ama ömür boyu yaparım yapmayan yapmasın arkadaş böle bilişim dersi de öğretmenliği de olmaz ilk sayfalarda arkadaşın biri temel şeyleri herkes biliyor demiş yok öle bişey ne çocuklar gördüm kocaelideyim bu arada fareyi monitörre bastırarak tıklatmaya çalışanlar mı cd sürücüsüne disket takmaya çalışanlar mı bilgisayarı açıp kapamayı bilemeyenler mi neyse fazla uzattım gerçekten öğretmenlik yapmak istiyorsanız bu ders kesinlikle zorunlu olmalı ve notla değerlendirilmeli yoksa boşuna enayilik yapmayın kendini hırpalamayın yattığın yerden ek ders alıyon formatörlükte diyen arkadaşlara da şöle diyorum öle okullar varki tamir işi bitmeyen yüzsüz idareciler herzaman yatılmıyor ama olsun herzaman formatörlük iyidir bıktım ek ders probleminden bende sınıfçı okul önceci rtehberlikçiler gibi full ekders istiyorum herkese iyi dersler
comaster' Alıntı:derse giriyorum daha bismillah öğretmenim nezaman serbest kalcaz nezaman internete gircez ortalıkta gezinmeler falan benim okul mu böle anlamadım 4 senedir görev yapıyorum 1200 öğrencili çift öğretimde acayip bunaldım artık laboratuara bile götürmüyorum çocukları zaten bu sene müdür 1 saat seçti 4-5 lerde 6 larda 1 saatim var 5er şubeden 15 saat ediyor 7 lerde medya 8 lerde sbs için ing seçtiler sınıflarında projeksiyon var anlatıyorum gidin akşam evde tekrar edin bilgisayarlarınızda diyorum çoğunda var evinde pc zaten ama şu facebook msn online oyunlar bitirdi çocukları gençleri not da olmayınca kimse sallamıyor kandır kandır nereye kadar ne idareciler ne çocuklar ne diğer öğretmenler ne diğer yüksek makamlardakiler kimse sallamıyor olcağı bu belliydi zaten bu şekilde devam ederse formatörlükten iyisi yok valla
uhaha: uhaha: uhaha: uhaha:yadigartbaykal' Alıntı:Olay artık Hafıza Çubuğundaki virüsleri silmeye kadar indirgenmiş artık.
Hocam, önceki yazdıklarımla birleştirip ona göre anlayacağını düşünmüştüm kusura bakma. Bir dahaki sefere önceki yorumlarımıda üstüne ekleyiveririm.hhtc' Alıntı:çok güzel bir alaka kurmuşsun hocam onca yazılanlardan bunumu çıkardın bravo doğrusu :alkis:zulfikar1985' Alıntı:Olayın adı sanına takılmayın deniliyor. Merak ediyorum. Size isminiz yerine absürt kelimelerle ifade etsem ne düşünürsünüz? Bir isim o nesne veya varlığı tanımlar. O ismi andığınız zaman o nesnenin veya ünvanın vasıfıları akla gelir. Haydi bir başlık açalım, formatörlük denildiğinde herkes ilk aklına geleni yazsın. Görelim neler çıkıyor ortaya...
hardeniz' Alıntı:valla kusura bakmasın kimse bu tür dersin gereksizliğini savunan zihniyetler yüzünden bu durumdayız. Arkadaş öğretmenlik yapmayacaksan gidip başka branş bölüm okusaydın. Ne kadar formatör meraklısı varmış anlamadım.. Ne ekdersmiş arkadaş. Bende 2004 mezunuyum. Formatörlükten önce hiç de ekders sorunu çekmedim. gittim iki okula mesleğimi icra ettim.Bırakın bu formatör vs düşüncelerini. Sanki üniversiteyi okurken formatör olacağınızı biliyordunuz da .....
deftones' Alıntı:Fazla uzatmaya gerek YOk "hhtc " nickli arkadaş formatör, terminatör, Bt rehberöğretmeni, tamirci, bilgisayarcı neyse onu olmak istiyor. Arada forumda BİLEREK ve İSTEYEREK bu tip yazılar yazıp milletin damarına basıyor.
mfk' Alıntı:comaster' Alıntı:derse giriyorum daha bismillah öğretmenim nezaman serbest kalcaz nezaman internete gircez ortalıkta gezinmeler falan benim okul mu böle anlamadım 4 senedir görev yapıyorum 1200 öğrencili çift öğretimde acayip bunaldım artık laboratuara bile götürmüyorum çocukları zaten bu sene müdür 1 saat seçti 4-5 lerde 6 larda 1 saatim var 5er şubeden 15 saat ediyor 7 lerde medya 8 lerde sbs için ing seçtiler sınıflarında projeksiyon var anlatıyorum gidin akşam evde tekrar edin bilgisayarlarınızda diyorum çoğunda var evinde pc zaten ama şu facebook msn online oyunlar bitirdi çocukları gençleri not da olmayınca kimse sallamıyor kandır kandır nereye kadar ne idareciler ne çocuklar ne diğer öğretmenler ne diğer yüksek makamlardakiler kimse sallamıyor olcağı bu belliydi zaten bu şekilde devam ederse formatörlükten iyisi yok valla
işinizi sıkı tutmaz da öğrencileri konuşturursanız tabi ki serbest kalmak isterler. Çocuk bunlar. Az önce derse girerken kitapları getirmeyin dedim. Sınıf coştu. Serbest kalcaklarını sandılar. Ben de slayt yapcaz dedim. Geldiler yaptılar ve mutlu mesut gittiler. Formatörlük, öğretmenlikten sıkılanlar hatta öğretmenliği baştan beri sevmemiş olanlar için biçilmiş kaftan. Bilmem anlatabildim mi?