comaster
Aktif Üye
herkes kendi düşüncesini açıklamakta özgür herkes hayatta istediği mesleği seçemiyor malesef istediği bölümden de mezun olsa da günümüz ve ülkemiz şartlarından dolayı istediği mesleği yapamıyor ben öğretmenliği isteyerek seçmedim hatta nefret ediyordum ama malesef 1 sene daha bekleyecek ne param ne aile ne de sabrım vardı bilgisayar müh olmayınca seçtik ve okuduk ama gördüm bu branşta öğretmenlik yapmak ve diğer branşlarda öğretmenlik BENCE aynı tadı vermiyor ders ders yerine koyulmuyor herkes tarafından önceki sayfalarda arkadaşın dediği gibi bence de seçenek sunulsun tamiriclik yapmak isteyenler ve öğretmnelik yapmak isteyenler benim tercihim tamircilik gerçi bunu böyle söyleyen de sizlersiniz tamircilik yapmanız hangi yasa yönetmelikle zorunda bırakılmış formatörün görevlerini okuyun bilmiyosanız ve karşı olanlar format atmıyosunuz vida sıkmıyorsanız diye kimse sizi işten atamaz ek dersinizi kesemez işini görmez tavır koyar olur biter çok ta tın eninde sonunda muhtaçlar ben tavrımı koydum dışardan bilgisayarcıyla anlaştı okul işlerini yaptırıyolar ha onlar da benim keyfi işlerimi görmüyor çok ta tın uzun lafın kısası seçme özgürlüğü verilsin herkes naparsa yapsın