Bu formatörlük işi o kadar sıktı ki ben bu formatörlük işini ilk olarak kim icat ettiyse kesinlikle o kişiyi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum ve hakkımı helal etmiyorum.Bundan önceki okullarımda bu formatörlük hiç sorun olmamıştı ama şu anda atandığım okulda müdürüm formatör olmak istemediğimi duyunca beni normdan düşürmeye çalışıyor.Bakın bizi düşürdükleri hali. Ama ben her şeye rağmen formatör olmayacağım hatta kadrolu bile yapsalar kesinlikle sonuna kadar hakkımı arayacağım bu işin sonu kesinlikle normal değil..Şu andaki okulumdaki idareyi görünce buna karar verdim..Burada söz konusu olan ben de değilim yanlış anlaşılmasın ben giderim yerime başka biri gelir..Önemli olan bizim TEKNİSYEN değil ÖĞRETMEN olarak atandığımızın unutulmamasıdır..Düşünün şu anda öğrenciler bilgisayar kullanmayı biliyorlarmış diye bu duruma düşürüyorlar peki idareciler ve öğretmenler bilgisayarı iyi şekilde bildiklerinde bizi ne yapacaklar?
Bir de Eğitekten bazı arkadaşlar vardı bize bu konuda hakkında biraz bilgi versinler de az çok ne olacağımızı bilelim.
Bir de Eğitekten bazı arkadaşlar vardı bize bu konuda hakkında biraz bilgi versinler de az çok ne olacağımızı bilelim.