Arkadaşlar Eğitek'in ana sayfasından anket kaldırılmış; ama http://egitek.meb.gov.tr/anket_formator ... t_amac.php linki hala çalışıyor. Acaba burdan nasıl bir sonuç çıkar ve ne zaman :?: :?: :?:
lavinia_7' Alıntı:arkadaşm benm okulm tekli öğretm. okul 2.40 da dağılıyo ama ben de 5 e kadar bekliyorum
ihtaner' Alıntı:bu anketin neticesinde ne olacak çok merak ediyorum doğrusu.
Mr.efe' Alıntı:birisi ne öğretmenisiniz diye sorduğu zaman inanın ne diyeceğimi şaşırıyorum.yok böyle bişey yaaa
Arkadaşlar Anketin uygulanalı bugün itibari ile 1 ay oldu keşke sonuçlar artık belli olsaydı :?:ebfo45' Alıntı:Sayın Yetkili,
İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde görevli eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri ve okullarımızda görevli bilişim teknolojileri formatör öğretmenlerine yönelik olarak Genel Müdürlüğümüzce bir anket çalışması yapılacaktır. Anket ile ilgili duyurunun tüm il, ilçe Milli Eğitim ve Okul müdürlüklerine yapılması, ankete Eğitici Bilişim Teknolojileri formatör öğretmenlerinden sorumlu şube müdürü, eğitici BT formatörü, okul müdürleri ve okullarda görevli BT formatör öğretmenlerinin mutlak suretle aşağıda belirtilen kurallar çevresinde katılmalarının sağlanması gerekli görülmektedir.
Anket ile ilgili açıklamalar
- Anket aynı IP üzerinden bir defa doldurulabilir.
- Ankete MEBBİS duyurular bölümünden giriş yapılacaktır.
- Anket 29/06/2010 - 09/07/2010 Cuma gününe kadar http://www.egitek.meb.gov.tr duyurular bölümünde yayında kalacaktır.
Anket bağlantı adresi:
http://egitek.meb.gov.tr/anket_formator ... t_amac.php
Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Strateji Geliştirme Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanlığı
İnsan Kaynakları Eğitimi Şubesi
:alkis:kazuo' Alıntı:Bu anketten Eğitek'in formatörlük olayını eline yüzüne bulaştırdığını kabul ettiğini(nihayet) çıkardım ben. Alternatif arıyorlar. Bu kadar kursa, alınan onca eğitime, formatörlük için bozulan düzenlere yazık. Hem de çok yazık...
:++:bayghost' Alıntı:Formatörlükte gönüllük esas olmalı diye belirttim bende...
işallah zorunluluk kaldırılır :+1: :+1: :+1:
:++: kesinlikle katılıyorum. biz teknik elemanlık yapmak için yetiştirilmediikkkkkkk :verymad:lavinia_7' Alıntı:arkadaşm sen böte mezunu musun?? ben bir böte mezunu olarak kesinlikle formatör olmak üzere eğitim aldığımızı düşünmüyorum. Çünkü derslerimiz ağırlıklı olarak eğitim üzerineydi. hatta yan branş olayı wardı we biz fizik kimya biyoloji falan da aldk ekstradan. ancak bizden 2 3 sene sonra yan branş uygulaması kaldırıldı yerine bilgisayarla ilgili mezun olduktan sonra bizim işimize yarayacak dersler getirldi ama biz ziyan olan taraf oldk malesef.... şimdi zorunlu formatörlük diolar biz okulda bilgisayar tamir etmeye milletin pclerinin sorunlarını çözmeye çalışıorz. aslında benm bildiğim en iyi şey bilgisayarın nasıl kullanıldığını anlatmak ama bu sistemle onu da unutturuyolar...
:++:grapegate77' Alıntı:kodro verilmesi gerektiği üzerinde durdum. tabiki istemeyen arkadaşlar için de zorunlu olmamalıdır
:cry:mfb' Alıntı:ne olacak bizim bu halimiz bekleyip göreceğiz..
bir zamanlar en karizmatik bölüm ve dersken şimdi adam yerine konmamak nasıl tuhaf birşey...
doğru söylüyorsunuz. ben tatilden geldikten sonra duydum ve süresi dolmuştu anketin. bence bir çok öğretmen de aynı durumdadir. bu anketi neden seminer döneminde filan yapmadılar. zorunlu olarak bütün öğretmenlerin girip doldurmalarını sağlayabilirlerdi bence.caylakcekirge' Alıntı:Arkadaşlar çoğu ilin MEM sitelerine baktığımda bu anket ile ilgili bir duyurunun bulunmadığını gördüm, bir de öğretmen arkadaşların kendi memleketlerine tatile gittiği düşünülürse; inşallah anket yeteri kadar öğretmen arkadaşlarımız tarafından doldurulur...ben yine arkadaşlarımın çoğuna mail atarak konu ile bilgilendirme yaptım.