ucrub_burcu
Site Gezgini
lavinia_7' Alıntı:arkadaşlar ders ortadan kalkabilr zaten haftalk ders saatini 25 e indrip bi yerlerden kırpacaklar. o da öncelikle bilişim olacak. zaten seçmeli olmş baştan dersimiz elden gitmiş kimse ses çıkarmamş bari hakkımızı arayalım. ben eğitim fakültesi mezunuyum. öğretmen olmak için okudum. öğretmenin çalışma saatleri, tatilleri bellidir.
labdan, bilişimden falan sorumlu müdür yardımcısı neden olayım??? ben müdür yardımcısı olmak için sınava mı girdim? sabah 8 akşam 5 çalışmak istiyor muyum?? zaten benm öğretmen olmaktaki amaçlarımdan biri de bayan mesleği diğer mesleklere göre iş dışında daha fazla wakit kalmasıydı. zorunlu formatrlük onu elimizden aldı. geçici bi durum diye katlanıyorum. nerdn çıkıyo müdür yardmcılığı???
bu arada bi dönem müdür yardımcısı olarak da görewlendrildim. kesinlikle tawsiye etmem... bu bilişimden sorumlu müdür yardımcılığınzın yanına artık "bilgisayardan iyi anladığınız için" daha çabuk halledersnz diye sewk yazarsnz öğrencilere, okula gelen yazıları, okuldan giden yazıları falan da siz halledersiniz... artık ondan sonra okuldan 5 te mi çıkarsınz 6 da mı orası meçhulllllllllllllll!!!!!
kkesssiinnlliikkklleeee katıllıyooruummm . :alkis: