mriza' Alıntı:
yine e-konferans var. mail geldi 4-8 haziranda işte mail:
Sayın Mebbis Yöneticileri ve Uzaktan Eğitim Moderatörleri;
04-08 Haziran 2012 tarihleri arasında eğitim kurumu müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına yönelik uzaktan eğitim faaliyetine ait yazı örneği ektedir.
İyi çalışmalar dilerim.
Gonca ÖZKARA
MEB-Bilgi İşlem Grup Başkanlığı
E-Konferans Sistem Yöneticisi
Devamı niteliğindeki yazı
652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Bakanlığımızın yeniden yapılandırılması
çerçevesinde İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün görevleri arasında öğretmen dışındaki
personele yönelik hizmetiçi eğitimlerin yürütülmesi de yer almıştır. Bu görev kapsamında 4-8
Haziran 2012 tarihleri arasında eğitim kurumu müdür, müdür başyardımcısı ve müdür
yardımcılarına yönelik uzaktan eğitim yöntemiyle seminer düzenlenmesi ilgi Makam Onayı
ile uygun görülmüştür.
Bu çerçevede;
1. Faaliyetin;
http://bigb.meb.gov.tr/dosyalar/il_Bazl ... osu_2.xlsx link
adresinde yer alan uzaktan eğitim merkezlerinde düzenlenmesi,
2. Faaliyet ekli program çerçevesinde düzenlenecek olup faaliyet başlangıcından en az 15
dakika önce katılımcıların ve sistemin hazır hale getirilmesi,
3. Katılımcıların, salonlar itibariyle dağılımı okul bütünlüğü korunarak görev yaptıkları
merkezdeki salonlar, yoksa en yakın merkezdeki salonlar olacak şekilde planlanması,
4. Uzaktan eğitim merkezlerine katılımcı planlaması yapılırken yolluk ve yevmiye
gerektirmeyecek şekilde ilişkilendirme yapılması,
5. Katılımcılar belirlenirken, okullarda yürütülen iş ve işlemlerin aksamaması için en az bir
müdür yardımcısının okulda kalmasının sağlanması,
6. Katılımcılara belge düzenlenmesi bakımından bu faaliyetin mahalli hizmetiçi eğitim
kapsamına alınması,
7. Faaliyet bitiminde katılımcı sayılarının
ikg_egitim@meb.gov.tr adresine e-posta ile
bildirilmesi hususlarında;
Gereğini önemle rica ederim.
SARİH SAATLER SÜRE KONULAR EĞİTİM GÖREVLİLERİ
04.06.2012 Pazartesi 9:00-10:30 Açılış. Protokol Konuşmaları 10:45-12:15 2 Okul Liderliği Prof. Dr. Emin KARİP
05.06.2012 Salı 9:00-10:30 Mesleki Etik ilkeleri Ftıtıda İŞYAPAN 10:45-12: 15 ? Kurum Kültürü Doç. Dr. Cemil YÜCEL
06.06.2012 Çarşamba 9:00-10:30 2 Stratejik Yönetim ve Okul Geliştirme Yrd. Doç. Dr. Adnan BOYACI 10:45-12:15 2 Performans Değerlendirme Yrd. Doç. Dr. Engin ASLANARGUN
07.06.2012 Perşembe 9:00-10:30 Ekip Yönetimi ve Takımdaşlık Alişaıı KAPAKLIKLA YA 10:45-12:15 2 Etkili İletişim Becerileri Münir AR İKAN
08.06.2012 Cuma 9:00-10:30 2 Değişim ve Yönetim Doç. Dr. Ömer AÇIKGÖZ 10:45-12:15 Değişen Dünyada Liderlik Prof. Dr. Selahattin TURAN