E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
bu ne yaaa valla vur abalıya kafam şişti 1 hafta boyunca offfffff şimdi bi daha, paraya yok anladımda sertifikada olmayacak amele gibi bide bu iş çıktı arkadaşlar dersler boş gezip duruyorlar ben salonda aynı şeyleri dinliyorum volkan bey bizi kandırdı göz boyadı 2günde

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar 4gündür eve geldiğimden başım kazan gibi oldu şimdi bide bunlar başka söz bulamıyorum....

sonun başlangıcı... :verymad:

hocam mail işi önemli, hepimiz ek ders ile alakalı mail atalım..

phileo' Alıntı:
Allah yardımcımız olsun arkadaşlar 4gündür eve geldiğimden başım kazan gibi oldu şimdi bide bunlar başka söz bulamıyorum....

Tam şimdi eşimle aynı şeyi konuşuyordum. Şu anda kafam kazan gibi oldu.

yazının bir kısmı şöyle
4-8Haziran 2012 tarihleri arasında eğitim kurumu müdür, müdür başyardımcısı ve müdür
yardımcılarına yönelik uzaktan eğitim yöntemiyle seminer düzenlenmesi ilgi Makam Onayı
ile uygun görülmüştür.
Bu çerçevede;
2. Faaliyet ekli program çerçevesinde düzenlenecek olup faaliyet başlangıcından en az 15
dakika önce katılımcıların ve sistemin hazır hale getirilmesi,
4. Uzaktan eğitim merkezlerine katılımcı planlaması yapılırken yolluk ve yevmiye
gerektirmeyecek şekilde ilişkilendirme yapılması,
5. Katılımcılar belirlenirken, okullarda yürütülen iş ve işlemlerin aksamaması için en az bir
müdür yardımcısının okulda kalmasının sağlanması,
6. Katılımcılara belge düzenlenmesi bakımından bu faaliyetin mahalli hizmetiçi eğitim
kapsamına alınması,
7. Faaliyet bitiminde katılımcı sayılarının ikg_egitim@meb.gov.tr adresine e-posta ile
bildirilmesi hususlarında;

hocam doğrusu ben ek dersinde felen değilim istemiyorum orada oturup saatlerce beklemeyi,
bunu her kim yapacaksa gönüllü seçsinler onları alsınlar eğitime, eğitime alınacak bişeyde yok açıkcası şifrenle gir konferansı dinle soru soran varsa söz hakkı iste bu kadar bunun için illa bizim bildirilmemize ne gerek vardı anlamıyorum...

11-29 haziran tarihlerinde hergün okula gel. Hep aynı şeyleri dinle. Kulağında hoparlör sesi. gece yatarken kulaklarım çınlıyor.
Üstüne üstlük herhangi bir ek ücret alıp almayacağımız belli değil. :verymad: :verymad: :verymad:

phileo' Alıntı:
hocam doğrusu ben ek dersinde felen değilim istemiyorum orada oturup saatlerce beklemeyi,
bunu her kim yapacaksa gönüllü seçsinler onları alsınlar eğitime, eğitime alınacak bişeyde yok açıkcası şifrenle gir konferansı dinle soru soran varsa söz hakkı iste bu kadar bunun için illa bizim bildirilmemize ne gerek vardı anlamıyorum...
:+1:

Ben bu iş için gönüllü olmadım. Resen seçtiler. Niçin ve niye beni seçtiler :?: :?: :?:

konu başlıkları Okul liderliği , Mesleki etik ilkeleri, Kurum kültürü, stratejik yönetim ve okul geliştirme, Performans değerlendirme, Ekip yönetimi ve takımdaşlık, etkili iletişim becerileri, Değişim ve Yönetim, Değişen dünyada liderlik. maalesef bizimle ilgili bir konu yok.

Ben bu iş için gönüllü olmadım. Resen seçtiler. Niçin ve niye beni seçtiler :?: :?: :?:

aynen hocam.. ne seçerken sordular, ne ulaşımı yarım saat olan salonu seçerken sordular .... :verymad:

bende seçmedim hocam ondan diyorum kimse bana sormadı seni yazıyoruz kabul ediyor musun diye ama şimdi yükleniyorlar.

Bize seminerde sadece seminer döneminde konferansların olacağı söylenmemiş miydi? Bu şekilde her gün olacağı söylense bizde tavır koyardık sanırım orda...

Bence moderatorler isyan edene kadar ya da lalerini savsaklayana kadar ücret vermeyecekler. Ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz . Alırız ya burada yada öbür tarafta vadeli olarak hem de:)

arkadaşlar hepimiz mail atalım. gerekirse rapor sevk falan alalım.sessiz kalmayalım.sabahtan akşama kadar kafamız şişiyor.bunun bi karşılıgı olmalı

Bakan konuşurken müdürlere konuşurken salondaki görevlilere iyi bakın dedi ama şimdi yeni gorevleri görünce alınmaya başladım

hasankuruoglu' Alıntı:
arkadaşlar seminer hergün 12:15 e kadar olacak. Öğleden sonra yok şimdilik

Hocam salonu zaten 8:30 da hazırlamamız lazım. Seminer dönemindeki eğitimler 13:50 de bitiyor. 4 buçuk saat sistemin başında 3 buçuk atacağız. Bir de öğleden sonra olsa halimiz ne olur.

phileo' Alıntı:
hayır 4 gün boyunca sıkılarak dinledik şimdi bir 5 gün daha çıkardınız 11inden sonra yine var bizimle hiçbir alakası olmayan görevi verdiniz yüklendikçe yükleniyorsunuz. hiç sevmediğim tarafı bir de azar işitmemiz gerekli alt yapı ekipman olmadan konferansa katılmaya çalışıyoruz bağlantı koptuğu anda milletin yüzüne bakarak benden kaynaklı değil demekten bunaldım artık. Siz Ankarada olduğunuz halde yayınlarınız kopabiliyor hatta elektrik bağlantınız yüzünden sorun yaşayabiliyorsunuz biz yaşadığımız zaman güya "drop" oluyoruz. Sistem bizi tekrar alana kadar telefonlara yapışıyoruz. Ben bu işi daha doğrusu bize bu şekilde yaklaşımı sevmedim daha farklı bir şekilde olsa severek içimizden gelerek yapabilirdik ama bu şekilde OLMAZ...
ağzınıza sağlık diyorum başka birşey demiyorum. sıkılmak ne kelime bayılacaktım artık. hele birde millete dert anlatmak sorun bizden kaynaklanmıyor henüz bitmedi demekten yoruldum. millet bir fırsatını bulup kaçmanın derdinde. biz ne yapalım 4 gün boyunca aynı şeyleri dinledik. salonda duranda yok zaten kafalarına göre ara vermeler. telefonlar hiç susmuyor.

öğleden sonra sizlerde deuzun süreli kopmalar donmalar oldu mu yoksa sadece biz mi yaşadık bu sorunları? lütfen cevap benim için çok önemli?

egitimci34' Alıntı:
ben bu grup planlarından bişey anlamadım ya (temel eğitim deki) anlayan varsa yardım edebilir mi...

ilçedeki okul öğretmenleri 3 gruba ayrılıp eğitim alacaklar. Gruplar milli eğitim tarafından belirlenecek

umus1979' Alıntı:
öğleden sonra sizlerde deuzun süreli kopmalar donmalar oldu mu yoksa sadece biz mi yaşadık bu sorunları? lütfen cevap benim için çok önemli?

bizde sorun yoktu. gün boyu kopma yaşamadık.

internet vardı ama öğleden sonra iki kez görüntü dondu ses kesildi. hatta çıkıp tekrar bağlanmak zorunda kaldım neden olabilir sizce?

Geri