solomonte' Alıntı:
phileo' Alıntı:Allah yardımcımız olsun arkadaşlar 4gündür eve geldiğimden başım kazan gibi oldu şimdi bide bunlar başka söz bulamıyorum....
:+1:phileo' Alıntı:hocam doğrusu ben ek dersinde felen değilim istemiyorum orada oturup saatlerce beklemeyi,
bunu her kim yapacaksa gönüllü seçsinler onları alsınlar eğitime, eğitime alınacak bişeyde yok açıkcası şifrenle gir konferansı dinle soru soran varsa söz hakkı iste bu kadar bunun için illa bizim bildirilmemize ne gerek vardı anlamıyorum...
Ben bu iş için gönüllü olmadım. Resen seçtiler. Niçin ve niye beni seçtiler :?: :?: :?:
hasankuruoglu' Alıntı:arkadaşlar seminer hergün 12:15 e kadar olacak. Öğleden sonra yok şimdilik
hasankuruoglu' Alıntı:arkadaşlar seminer hergün 12:15 e kadar olacak. Öğleden sonra yok şimdilik
ağzınıza sağlık diyorum başka birşey demiyorum. sıkılmak ne kelime bayılacaktım artık. hele birde millete dert anlatmak sorun bizden kaynaklanmıyor henüz bitmedi demekten yoruldum. millet bir fırsatını bulup kaçmanın derdinde. biz ne yapalım 4 gün boyunca aynı şeyleri dinledik. salonda duranda yok zaten kafalarına göre ara vermeler. telefonlar hiç susmuyor.phileo' Alıntı:hayır 4 gün boyunca sıkılarak dinledik şimdi bir 5 gün daha çıkardınız 11inden sonra yine var bizimle hiçbir alakası olmayan görevi verdiniz yüklendikçe yükleniyorsunuz. hiç sevmediğim tarafı bir de azar işitmemiz gerekli alt yapı ekipman olmadan konferansa katılmaya çalışıyoruz bağlantı koptuğu anda milletin yüzüne bakarak benden kaynaklı değil demekten bunaldım artık. Siz Ankarada olduğunuz halde yayınlarınız kopabiliyor hatta elektrik bağlantınız yüzünden sorun yaşayabiliyorsunuz biz yaşadığımız zaman güya "drop" oluyoruz. Sistem bizi tekrar alana kadar telefonlara yapışıyoruz. Ben bu işi daha doğrusu bize bu şekilde yaklaşımı sevmedim daha farklı bir şekilde olsa severek içimizden gelerek yapabilirdik ama bu şekilde OLMAZ...
bende de aynenoffspring001' Alıntı:slayt görünüyormu arkadaşlar bende siyah ekran
egitimci34' Alıntı:ben bu grup planlarından bişey anlamadım ya (temel eğitim deki) anlayan varsa yardım edebilir mi...
umus1979' Alıntı:öğleden sonra sizlerde deuzun süreli kopmalar donmalar oldu mu yoksa sadece biz mi yaşadık bu sorunları? lütfen cevap benim için çok önemli?