Ben de sesi kısdım. Sanki içerde kavga varmış gibi ses çıkıyordu :mrgreen:
sakgeyik63' Alıntı:Hocam ben Şener beyle görüştüm. Yaşanan sıkıntıları ve ücret durumunu söyledim. Aynı sıkıntıları kendilerinin de çektiğini söyledi. (saat sekizde gelip, ikide gitmek ve klimasız bir salonda çalışmak gibi.) Ücret ise halen tam belli değil. Biz şuan görevde olduğumuz için ek derslerimiz verilecekmiş. Bunun dışında görevli ücreti ile ilgili yazının Öğretmen Yetiştirme Başkanlığından gelmesi gerekliymiş. Bir de bir tavsiye: Çok fazla mail göndermenin bir anlam taşıdığını sanmıyorum. Okumuyorlardır. Seminer sonrasında telefonla görüşmek daha uygun olur. Bu arada bizim salon 300 kişilik, gelen kişi listesi 390 ve salonda bir tane klima bile yok... :x :x
sakgeyik63' Alıntı:Hocam ben Şener beyle görüştüm. Yaşanan sıkıntıları ve ücret durumunu söyledim. Aynı sıkıntıları kendilerinin de çektiğini söyledi. (saat sekizde gelip, ikide gitmek ve klimasız bir salonda çalışmak gibi.) Ücret ise halen tam belli değil. Biz şuan görevde olduğumuz için ek derslerimiz verilecekmiş. Bunun dışında görevli ücreti ile ilgili yazının Öğretmen Yetiştirme Başkanlığından gelmesi gerekliymiş. Bir de bir tavsiye: Çok fazla mail göndermenin bir anlam taşıdığını sanmıyorum. Okumuyorlardır. Seminer sonrasında telefonla görüşmek daha uygun olur. Bu arada bizim salon 300 kişilik, gelen kişi listesi 390 ve salonda bir tane klima bile yok... :x :x[/quo
hocam şu an görevde olduğumuz için ek derslerimiz verilecek demişsin ben meslek lisesinde calısıyorum bizim su an ek dersimiz yok ki formatörler gibi bize nasıl ek ders verecekler??? diğer arkadasların hepsi tatile girdi sadece sınavlara ve toplantılara gelecekler biz hergün gidiyoruz seminere..
şube müdürü görevlendirmeni yaptık 5 saat ders görünüyor programda en az 5 saat alırsın ekstra bir yazı gelmezse dedi ama bana pek güven vermedi sanki öyle ayaküstü söyledi..
cgg*seco' Alıntı:Arkadaşlar hepimiz benzer bir e-posta gönderirsek heralde eninde sonunda cevap vereceklerdir. Kendi gönderdiğim e-postayı buraya aynen yazıyorum. Bence yılmadan gönderelim buna benzer e-postalar.
"
İyi geceler, birazdan bahsedeceklerimin dili biraz sivri olabilir ama emin olun birçok salon sorumlusunun karşılaştığı sorunlar. Bu sebeple istemeden kırıcı bir ifade kullanırsam özürlerimi kabul ediniz.
Seminerde bizlere dedinizki salonlarda eğitim denetmenleri olacak. Ne eğitim denetmeni var ne mebbis sorumlusu! Seminer merkezi müdürü olarak okul müdürleri görevlendirilmiş, imza atıp çıkanlara engel olamıyor oda.
Birçok salonda 100-150 öğretmen olması gerekirken 30-40 kişi ancak oluyor.Sabah geliyorlar imza atıyorlar, gidiyorlar ikinci defa imza alırsak salondaki öğretmenler tarafından bilgilendirilip imza vaktinde geri geliyorlar.
Volkan bey, siz öğretmenlerle muhattap olmayacaksınız dedi ama sorarım size salon moderatörü gözüktüğümüz biryerde, bir bayan öğretmenin bir erkek öğretmene "gürültünüzden dinleyemiyoruz" diye sitem etmesi sonucu erkek öğretmenin "kes çeneni, dön önüne sen kendi işine bak" demesine nasıl müdahale etmeyiz?
Uzaktan eğitimlerin birçoğu çok monoton geçiyor bu haftaki konuşmacılardan Sayın Ahmet Şerif İzgören ve Sayın Doğan Cüceloğlu dışında kusuruma bakmayın ama bırakın müsteşar beyi Sayın bakanımız dahi birçok öğretmen tarafından dinlenmedi.
İmza atıp salondan ayrılanlara soruşturma açılacağı söyleniyor, öğretmenler bizi gambazcı gibi görmeye başladı. Bu gün tam 4 defa yoklama aldık üstelik sonuncusunu tek tek okuyup sözlü olarak. Beni öğretmen arkadaşlarımın gözünde bu şekilde göstermeye kimin hakkı var?
Öte yandan formatör öğretmen olmayan ve lisede görev yapan öğretmenler şuanda herhangi bir görevi olmaması sebebiyle tatilde olması gerekirken fedakarlık gösterip (rapor yada sevkte alabilir) sırf vicdanını sorumlu hissettiği için gelip salonları açıyorlar ve bunun karşılığında herhangi bir ücret alacaklar mı onu dahi bilmiyorlar. Ekdersle ilgili çalışma yapılıyor demiştiniz bir açıklama yapmadınız.
Bugün il milli eğitim müdürümüzde ilçemizde geldi ve kısa bir konuşma yaptı ve konuşmasında geçen şu cümleye sonuna kadar hak veriyorum; "bizim kültürümüzde kişi hakettiğinin karşılığını alnının teri kurumadan almalı!"
Sizlere e-posta gönderiyoruz cevap alamıyoruz, telefonla arıyoruz açmıyor yada meşgule düşürüyorsunuz, kendimizi sizler tarafından kandırılmış gibi hissediyoruz.
Küstahlık saymazsanız sizlere bir önerim olacak, yarınki konferanstan sonra birde salon moderatörlerinin sorularını siz cevaplayın!
Biliyorum çok yoğunsunuz, sanırım bizlerinde sorunları olduğunun farkındasınızdır. fakat salon moderatörlerini arkadaşların neredeyse tamamı belirsizlikten dolayı şikayetçi. Hayırla başlanmayan bir işin sonunun hüsranla biteceğini öğrendim ben büyüklerimden. Lütfen bu büyük projenin uygulayıcıları olarak bizleri biran önce aydınlatın.
Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum,
Niğde/Çiftlik e-konferans Salon Moderatörü
"
hocam bende buna benzer teklifte bulundum ama destek görmedim.gerek bt dersi için gerekse bu e konferans rezilliği için sesimizi duyaracağımız imkan var ve kullanmıyoruz.sevk alıp eylem yapsak bunuda salonların kapısına duyuru olarak assak sesimizi duymayan kalırmıhhtc' Alıntı:Bir fikrim var arkadaşlar bir gün belirleyelim o gün tüm modaretörler sevk alsın o zaman sesimiz gayet güzel duyulur
fakmanca' Alıntı:bugün öğretmenleri kontrol edecek şube müdürüde hala gelmedi bunu anlayan öğretmenlerde tabiikide gelmiyor balık baştan kokar misali bu nasıl iştir anlamadım
destroika' Alıntı:tüm moderator arkadaşlarıma selam,
salonlardaki yoklamalara karışıp gelen giden öğretmenlerle çok fazla diyaloğa girmeyelim. arkadaşlar deşarj olacak yerr arıyorlar şube md. mem müdürüne birşey diyemiyor ama bize yağmasada gürlemeye kalkıyor. Yok yere tartışmaya giriyoruz.
hayrına mı utanma belasına mı bilmem ama bugün mouse gelmiş :alkis:efsekiz_8' Alıntı:Hayrına konferansta kullanılan laptop için ordakilerden birisi fare alsın.
Şu video oynarken ara koblo ile ses çıkışından dan çıkış alınıp mikrofon yuvasına girilse ve varsayılan mikrofon olarak adobe connect ekranından dahili mikrofon seçilse ses daha iyi gelmez mi? Bu videoların sesinin bozuk gelmesine neden olan bilmediğimiz üst düzey teknolojik sorun ne acaba?
muyu' Alıntı:ziya selcuk'un sunumlari cok basariliydi. kursiyernet'e eklendikten sonra tekrar tekrar yararlanilabilecek cinsten...
neyzen26' Alıntı:Arkadaşlar, bakan beyin yada müsteşar beyin konuşmaları haricinde kursiyernette yayınlanan bir video mevcut mu öğretmen arkadaşlar sordu bulamamışlar. Bende bulamadım bende mi bi sorun var yoksa hala yayınlar eklenmemiş mi?
Kesinlikle ...Gelen üçbeş kişiyi de kaçırmak istemezler...egitimci34' Alıntı:neyzen26' Alıntı:Arkadaşlar, bakan beyin yada müsteşar beyin konuşmaları haricinde kursiyernette yayınlanan bir video mevcut mu öğretmen arkadaşlar sordu bulamamışlar. Bende bulamadım bende mi bi sorun var yoksa hala yayınlar eklenmemiş mi?
bence 3. haftanın sonunda koyarlar.. yoksa kim gelir konferansa..