E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
sahininces' Alıntı:
Arkadaşlar ben Beytüşşebapta salon görevlisiyim. Dün ikindiden bu sabaha kadar çatışma vardı. dünden beri ne hat var ne elektrik. daha yeni geldi. sabahın köründe salona gittim. hani olurda hat, elektrik gelir diye bu seferde deprem oldu ben salondayken. Dün gece çatışma seslerinden havan, top, kobra seslerinden uyuyamadık. çatışma yeri bizim okulun aşağısıydı. kobralar ikindiden itibaren gözümüzün önünde dağları taşları taradı. okulun etrafında askeri araçalar birkaç kez devriye attılar, bir durum var mı diye, ama onlar için de çok tehlikeli bir yer, ilçenin dışında derenin kenarında. Sizce biz bu ortamda nasıl eğitim alacaz, nasıl eğitim verecez :cry:

Hocam Allah yardımcınız olsun, dayım Beytüşşebapta Jnd. Kom. Bşçvş. 2 senedir. Bir kaç aydır da ileri noktadalardı. Bugün deprem olunca aradım ulaşamadım... Allah hainlere fırsat vermesin... Askerimizi hainlere karşı muzaffer kılsın... Dualarımız oradakilerle... Beytüşşebapa selamlar.

eya' Alıntı:
sahininces' Alıntı:
Arkadaşlar ben Beytüşşebapta salon görevlisiyim. Dün ikindiden bu sabaha kadar çatışma vardı. dünden beri ne hat var ne elektrik. daha yeni geldi. sabahın köründe salona gittim. hani olurda hat, elektrik gelir diye bu seferde deprem oldu ben salondayken. Dün gece çatışma seslerinden havan, top, kobra seslerinden uyuyamadık. çatışma yeri bizim okulun aşağısıydı. kobralar ikindiden itibaren gözümüzün önünde dağları taşları taradı. okulun etrafında askeri araçalar birkaç kez devriye attılar, bir durum var mı diye, ama onlar için de çok tehlikeli bir yer, ilçenin dışında derenin kenarında. Sizce biz bu ortamda nasıl eğitim alacaz, nasıl eğitim verecez :cry:

Hocam Allah yardımcınız olsun, dayım Beytüşşebapta Jnd. Kom. Bşçvş. 2 senedir. Bir kaç aydır da ileri noktadalardı. Bugün deprem olunca aradım ulaşamadım... Allah hainlere fırsat vermesin... Askerimizi hainlere karşı muzaffer kılsın... Dualarımız oradakilerle... Beytüşşebapa selamlar.

Şükür ulaştım, 4 uzm. çvş. hafif yaralı, çok şükür, saldırı püskürtülmüş... Hainlerin durumu belli değil... Konuyu dağıttık biraz, hocam tekrar Allah yardımcınız olsun diyorum...

Asker ne yapsın. Teröristler her tarafa yerleşti. Artık saldırının püskürtülmesini başarı sayar olduk. Cumhuriyet tarihinin en büyük başarısı.

Arkadaşlar bu bağlanamayanların bağlanamama nedeni hakkında bilgisi olan var mı? Neden bağlanamıyorlar. Bilmediğimiz bişiler mi var?

Bir de etik konusuna bayıldım. Kendilerine %45 zam yapanların memura %3 zam vermesi ve etikten bahsetmesi ya da bahsettirmesi herkese içinden bişiler söyletti salonda.

efsekiz_8' Alıntı:
Asker ne yapsın. Teröristler her tarafa yerleşti. Artık saldırının püskürtülmesini başarı sayar olduk. Cumhuriyet tarihinin en büyük başarısı.

Buraya her şeyi yazacak da değiliz hocam... Saldırı püskürtüldükten ve sonrasındaki dün gündüzden beri süren operasyonlarda tepelerine türlü çeşit bomba ve kurşun yiyen teröristlerinin halinin tespiti biraz zaman alıyor. Teröristler bazen toprağa gömüyor, bazen yanlarında götürüyor zaiyatları belli olmasın diye...

Neyse hocam haklılık payınız da var. İki açıdan da yazılacak çok şey var aslında. O bölgede kimin ne olduğunun belli olmadığı, coğrafi şartlar açısından teröristlere çok büyük avantajlar sağladığı, terörle mücadelenin o bölgede o kadar da kolay olmadığı, dünyanın çoğunun terör örgütüne destek verdiğini çok iyi bilenlerdenim. Bölge insanının bir kısmının bariz bir şekilde destek verdiğini de söylemeye gerek yok. Oturduğumuz yerden yazmanın orada silahı, evine bile aylarca gitmeden, canı pahasına mücadele edenlere, yaralananlara bir faydası yok, hiç değilse dua ediniz...

Bu konuyu da dağıtmayalım... Özür dilerim herkesten...

eya' Alıntı:
eya' Alıntı:
sahininces' Alıntı:

Şükür ulaştım, 4 uzm. çvş. hafif yaralı, çok şükür, saldırı püskürtülmüş... Hainlerin durumu belli değil... Konuyu dağıttık biraz, hocam tekrar Allah yardımcınız olsun diyorum...

Sağolun hocam, burada eğitim de zor askerlik de, polislik de..
Ama asker ve polisi düşman olarak görüyor birçokları, öğretmen çocuklarını eğittiği için baya saygılılar. Ama nolursa olsun çatışma gözümüzün önünde ollunca insanın psikolojisi bozuluyor.
Bir de bize "Şırnaktakilere" içeri girmeyin deprem var diyorlar, dışarı da çıkarsak pkk var biz napalım? her türlü olan oluyor.. :?
Keyfimize bakalım o zaman biz de :idea:

Eğitime, E-Konferansa :verymad: kaldığı yerden devam..

arkadaşlar e konferans olayını hallettim ben.
kullanıcı adını ve şifreyi salondakilerden birine verdim, ve bağlantı koptuğunda müdahale etmesini söyledim.
sabah sistemi açıyorum saat 2 de gidip kapatıyorum, herkese tavsiye ederim. gerçi bugün sistem de kopukluklar olunca adamlar kapatıp gitmişler benim için daha iyi oldu...
madem durumumuz belli değil, madem köle gibi çalışıyoruz benden de bu kadar arkadaş.... :?

ekbersah23' Alıntı:
kullanıcı adını ve şifreyi salondakilerden birine verdim, ve bağlantı koptuğunda müdahale etmesini söyledim.
sabah sistemi açıyorum saat 2 de gidip kapatıyorum, herkese tavsiye ederim. gerçi bugün sistem de kopukluklar olunca adamlar kapatıp gitmişler benim için daha iyi oldu...
madem durumumuz belli değil, madem köle gibi çalışıyoruz benden de bu kadar arkadaş.... :?

hocam bır sorun olursa tamamen sorumluluk ıszde unutmayın bunu derım ben

ekbersah23' Alıntı:

ne ala mualla.....

Pazartesi Günü 1. gurubun doldurması gereken Anketle ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar. Bilen varsa adresi tam olarak yazabilirmi teşekkürler...

mfacil' Alıntı:
ekbersah23' Alıntı:

hocam bır sorun olursa tamamen sorumluluk ıszde unutmayın bunu derım ben

bişey olmaz, baksanaıza volkan bey ve ekibi olayı bizim kadar önemsemiyorlar, güya fazlasıyla ek ders alacaktık, salonlarda denetimciler olacaktı kimse salonda kaçamayackatı.... hani nerde, madem amatörce işler yapıyorlar benden de bu kadar arkadaş sistem açık olsun yeterli.... :alkis:

@hasankuruoglu hocam anket doldurulacak dendi fakat ortada ne anket var ne de ulaşabileceğimiz bir adres..

ARKADAŞLAR BU KONU BAŞLIĞI NEDEN ANA SAYFAYA SABİTLENMİYOR ACABA...
UYDURUK KONULAR SABİTLENMİŞ, KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADŞLAR BİŞEYLER YAPMALI...
ÇÜNKÜ BAZEN ANA SAYFADA BU KONU GÖRÜNMEYİNCE HERKES DAHİL OLAMIYOR. :
D

Anket bizi ilgilendirmez ayrıca 6 gün işi o. Gitsin okullarında doldursunlar. Ama biz moderatörler tam bir köleyiz

Arkadaşlar saat 12:00'den itibaren Cuma namazı sebebiyle erkek öğretmenlere izin verildi. Haliyle gitmek isteyen kadın öğretmenlere de izin verildi. E haliyle salonda kimse kalmadı, bende sistemi açık bırakıp 13:50'de geri geldim. Toplantı bitmişti. 12:00'den sonra önemli bir gelişme oldu mu bizi alakadar eden? Anket kısmını biz doldurmayacağız sanırım, yanılıyor muyum?

Geri