sahininces' Alıntı:Arkadaşlar ben Beytüşşebapta salon görevlisiyim. Dün ikindiden bu sabaha kadar çatışma vardı. dünden beri ne hat var ne elektrik. daha yeni geldi. sabahın köründe salona gittim. hani olurda hat, elektrik gelir diye bu seferde deprem oldu ben salondayken. Dün gece çatışma seslerinden havan, top, kobra seslerinden uyuyamadık. çatışma yeri bizim okulun aşağısıydı. kobralar ikindiden itibaren gözümüzün önünde dağları taşları taradı. okulun etrafında askeri araçalar birkaç kez devriye attılar, bir durum var mı diye, ama onlar için de çok tehlikeli bir yer, ilçenin dışında derenin kenarında. Sizce biz bu ortamda nasıl eğitim alacaz, nasıl eğitim verecez :cry:
eya' Alıntı:sahininces' Alıntı:Arkadaşlar ben Beytüşşebapta salon görevlisiyim. Dün ikindiden bu sabaha kadar çatışma vardı. dünden beri ne hat var ne elektrik. daha yeni geldi. sabahın köründe salona gittim. hani olurda hat, elektrik gelir diye bu seferde deprem oldu ben salondayken. Dün gece çatışma seslerinden havan, top, kobra seslerinden uyuyamadık. çatışma yeri bizim okulun aşağısıydı. kobralar ikindiden itibaren gözümüzün önünde dağları taşları taradı. okulun etrafında askeri araçalar birkaç kez devriye attılar, bir durum var mı diye, ama onlar için de çok tehlikeli bir yer, ilçenin dışında derenin kenarında. Sizce biz bu ortamda nasıl eğitim alacaz, nasıl eğitim verecez :cry:
Hocam Allah yardımcınız olsun, dayım Beytüşşebapta Jnd. Kom. Bşçvş. 2 senedir. Bir kaç aydır da ileri noktadalardı. Bugün deprem olunca aradım ulaşamadım... Allah hainlere fırsat vermesin... Askerimizi hainlere karşı muzaffer kılsın... Dualarımız oradakilerle... Beytüşşebapa selamlar.
efsekiz_8' Alıntı:Asker ne yapsın. Teröristler her tarafa yerleşti. Artık saldırının püskürtülmesini başarı sayar olduk. Cumhuriyet tarihinin en büyük başarısı.
eya' Alıntı:eya' Alıntı:sahininces' Alıntı:Arkadaşlar ben Beytüşşebapta salon görevlisiyim. Dün ikindiden bu sabaha kadar çatışma vardı. dünden beri ne hat var ne elektrik. daha yeni geldi. sabahın köründe salona gittim. hani olurda hat, elektrik gelir diye bu seferde deprem oldu ben salondayken. Dün gece çatışma seslerinden havan, top, kobra seslerinden uyuyamadık. çatışma yeri bizim okulun aşağısıydı. kobralar ikindiden itibaren gözümüzün önünde dağları taşları taradı. okulun etrafında askeri araçalar birkaç kez devriye attılar, bir durum var mı diye, ama onlar için de çok tehlikeli bir yer, ilçenin dışında derenin kenarında. Sizce biz bu ortamda nasıl eğitim alacaz, nasıl eğitim verecez :cry:
Hocam Allah yardımcınız olsun, dayım Beytüşşebapta Jnd. Kom. Bşçvş. 2 senedir. Bir kaç aydır da ileri noktadalardı. Bugün deprem olunca aradım ulaşamadım... Allah hainlere fırsat vermesin... Askerimizi hainlere karşı muzaffer kılsın... Dualarımız oradakilerle... Beytüşşebapa selamlar.
Şükür ulaştım, 4 uzm. çvş. hafif yaralı, çok şükür, saldırı püskürtülmüş... Hainlerin durumu belli değil... Konuyu dağıttık biraz, hocam tekrar Allah yardımcınız olsun diyorum...
ekbersah23' Alıntı:arkadaşlar e konferans olayını hallettim ben.
kullanıcı adını ve şifreyi salondakilerden birine verdim, ve bağlantı koptuğunda müdahale etmesini söyledim.
sabah sistemi açıyorum saat 2 de gidip kapatıyorum, herkese tavsiye ederim. gerçi bugün sistem de kopukluklar olunca adamlar kapatıp gitmişler benim için daha iyi oldu...
madem durumumuz belli değil, madem köle gibi çalışıyoruz benden de bu kadar arkadaş.... :?
ekbersah23' Alıntı:arkadaşlar e konferans olayını hallettim ben.
kullanıcı adını ve şifreyi salondakilerden birine verdim, ve bağlantı koptuğunda müdahale etmesini söyledim.
sabah sistemi açıyorum saat 2 de gidip kapatıyorum, herkese tavsiye ederim. gerçi bugün sistem de kopukluklar olunca adamlar kapatıp gitmişler benim için daha iyi oldu...
madem durumumuz belli değil, madem köle gibi çalışıyoruz benden de bu kadar arkadaş.... :?
mfacil' Alıntı:ekbersah23' Alıntı:arkadaşlar e konferans olayını hallettim ben.
hocam bır sorun olursa tamamen sorumluluk ıszde unutmayın bunu derım ben