E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
rezilllik, rezilllik... :verymad:
2 gündür eziyet haline gelen, hiç anlaşılmayan videolar..

soruları tweet şeklinde atacağımız bir sistem olsa ya ... yok kulaklıkla bağlan yok ses var görüntü yok ... bu eziyet bitmez..

arkadaşlar daha önceki konuşmaların videolarını nereden bulabiliriz.söyledikleri sitede yalnızca bakanın videoları var.

evet aslında bu forum en uygun yerı volkan beyde uye oldu okuyordur arada :)= buraya da bakılmasını telle bırdırse bırı gonca hanımın tel ı var ama benım aramalarımı acmaz oldu :)=

videolarda çok sorun oluyor.az önce ilçe milli eğitim müdürümüz sorun bizden mi dedi.diğer moderatör arkadaşlara sordum.anca öyle ikna oldu.

onuda yaptıydım donmedıydı :)==

kursıyernet e daha atmamıslar buyuk ıhtımalle kurs sonunu beklıyecekler dıer kursıyerler gelmek ıstemez rezaletı gorurlerse :P

demek ki bu halden hepsi memnun. cozum arayanla ilgilenme yok, bilgilendirme yok. bindik bi alamete durumlari. keyifleri bilir...

tamam herşey çok yakışıklı ancak unutulan birşey var: uzaktan eğitim verecek kişilerin uzaktan eğitim konusunda deneyimli olması gerekmez mi? sunumlarının denenmiş olması gerekmez mi? çıkıp sohbet eder gibi yapıp kendi söyleyip kimse dinlemez hale geliyorlar

Hayrına konferansta kullanılan laptop için ordakilerden birisi fare alsın.

Şu video oynarken ara koblo ile ses çıkışından dan çıkış alınıp mikrofon yuvasına girilse ve varsayılan mikrofon olarak adobe connect ekranından dahili mikrofon seçilse ses daha iyi gelmez mi? Bu videoların sesinin bozuk gelmesine neden olan bilmediğimiz üst düzey teknolojik sorun ne acaba?

mfacil' Alıntı:
evet aslında bu forum en uygun yerı volkan beyde uye oldu okuyordur arada :)= buraya da bakılmasını telle bırdırse bırı gonca hanımın tel ı var ama benım aramalarımı acmaz oldu :)=

Hocam çok mu aradınız yoksa.

Heralde rahatsız oldu kendileri artık telefona çıkmıyorlar. :-1:

Bence telefonlara biraz ara verin. Sonra adımız bir de telefon sapığına çıkar mazallah.. :puhaha:

arkadaşlar bu bilgi işlem grubu 80 kişilik bir çalışma ekibiymiş(Volkan beyin dediğine göre) ve yazlım 400 milyon liraya mal olmuş ise eger, neden hala sorunlar devam ediyor ve hala amatörce seminerler veriliyor. madem işin içinden çıkamayacklar bıraksınlar da gerçekten bu işten anlayan uzman kişiler devralsın bu süreci.... :?

Bir fikrim var arkadaşlar bir gün belirleyelim o gün tüm modaretörler sevk alsın o zaman sesimiz gayet güzel duyulur

sabah 8:15 de okuldayım. imza kaıtlarını çıkarıyorum sistemi kurup hazırlıyorum 8:30 gibi sisteme giriyorum. okuldaki diğer öğretmen arkadaşlar 9 da seminere geliyorlar 12 gibi çıkıyorlar. ben saat 2:30 dan önce bir yere gidemiyorum. bu eziyettir artır. bide şu konferansa gelenler anlatılanları dinleseler. off ne zaman bitecek. off biz ne zaman gideceğiz. valla yeter artık. ben bu eziyeti çekmek istemiyorum. sevk ya da rapor ben herşeye varım

görevlendirme yazısı ve tam olarak görev tanımı istiyoruz.bu görev tanımının yanında bu görev için yapılan emeğin ücretinin net şekilde belirtilmesini istiyoruz.E konferansın daha verimli olması için bu konferansları verebilecek yetenekteki insanların seçilmesini ve konferans salonlarının denetlenmesini istiyoruz çok şeymi istiyoruz

fakmanca' Alıntı:
görevlendirme yazısı ve tam olarak görev tanımı istiyoruz.bu görev tanımının yanında bu görev için yapılan emeğin ücretinin net şekilde belirtilmesini istiyoruz.E konferansın daha verimli olması için bu konferansları verebilecek yetenekteki insanların seçilmesini ve konferans salonlarının denetlenmesini istiyoruz çok şeymi istiyoruz
aynen katılıyorum :+1:

arkadaşlar maalesef birlik olamıyoruz. aslında hepsi hepsi 800 küsür kişiyiz. en önce gelip en son giden biziz. ama ne görevimiz belli ne ücreti belli. bu işten acayip sıkıldım. sevk önerisine katılmaya hazırım...

niye sevk alıyoruz hepimizin sistemden aynı anda 1 saatliğine çıkışımız bile büyük ses getirir bence. ne kızacağıma şaşırdım. sıkıcı e konferansa mı çocuktan beter davranan katılımcılara mı?

8930 görüntülenme olan konu başlığında muzdarip olan arkadaşlara naçizane tavsiyem:

Kod:
Gecikmeden mesela yarın aynı anda örneğin saat 10:00 da 10 dk lık süre fişi çekmeleri

bir uyarı sinyali gönderin bakalım nasıl bir tepki oluşacak

ben sesi kıstım bu iş yürür de eğitimler sıkıcı be yaaa konuşacak adamı konuşturmuyolar gereksiz işlerle uğraştıyolar. Hayır o değil seste şunda bunda problem olsa bizlere bakıyolar ama ben hemen dedim bu vidolar problemli kulağı tırmalıyor sesi kısıyorum diye. Yoksa kavga çıkar :)

Geri