soru hakkı verseydı sorardıın =AKADEMİA' Alıntı:Arkadaşlar Müsteşar konuşuydr. Genel Müdürlüklerden bahsediyor. Bilişim Teknolojileri Genel Müdürlüğü sorulurmu şu an. Konuyla ilgili olarak... :+1:
ertugcum' Alıntı:kimse dinlemiyor ortam havasız klima şart öğretmenler gerçekten çin işkencesi çekiyor burda...
AKADEMİA' Alıntı:Alişan beyin konuşması da çok güzeldi. :alkis:
Arkadaşlar bu sunumları video olarak kaydetmeye çelıştım ancak nedense tüm ekranın kayıtta sorun ancak ppt lerin görüntüsünü kaydetmiyor.
Eminim bu seminerleri kaydeden arkadaşlar vardır. Paylaşırsak sevinirim. İçinde çok hoş (insanın içine dokunan) olanlar vardı. PAylaşımların tüm arkadaşlara faydası olacaktır. :++:
muyu' Alıntı:omer balibey gelmis, ogretmenlerle beraber seminer izliyor. ogretmenler cay ikrami yok diye sikayet ediyor! ne memleket...
adnan54' Alıntı:muyu' Alıntı:omer balibey gelmis, ogretmenlerle beraber seminer izliyor. ogretmenler cay ikrami yok diye sikayet ediyor! ne memleket...
kendileri halletsin hocam siz karışmayın.
Geçen çay isteyen birine kantinde çay var dedim. Sanki kantine ortak mışım imasında bulunarak. "Kantinci sen misin dedi."
CeylanSelami' Alıntı:Arkadaşlar İl Hizmetiçi Eğitim Müdür Yardımcısı bu seminer döneminde ücret onayı için sizin de isminizi yazarsa ücret alabiliyorsunuz. Kocaeli olarak yaptık bunu. Yüzyüze eğitim verecekler için bir onay yazıyor Hizmetiçi eğitim şube, o listeye kendi isminizi de yazdırın.
volkan bey bu soylenenler dogru ise bu iş burda bitmistir bu uygulamada hakkaniyet nerde ayni işi yap ama bir tarafa ucret var bir tarafa yokmathX' Alıntı:CeylanSelami' Alıntı:Arkadaşlar İl Hizmetiçi Eğitim Müdür Yardımcısı bu seminer döneminde ücret onayı için sizin de isminizi yazarsa ücret alabiliyorsunuz. Kocaeli olarak yaptık bunu. Yüzyüze eğitim verecekler için bir onay yazıyor Hizmetiçi eğitim şube, o listeye kendi isminizi de yazdırın.
Arkadaşlar nasıl oluyor bu iş, istanbulda bir kaç ilçe de bunu yapmış ama bilgi vermiyorlar. Biz bu ülkenin üvey evlatlarımıyız.
ertugcum' Alıntı:Yav moderatör olarak müdürün ismi var her yerde beni görevlendirdi, okulda konferans salonuna hiç ugramıyor şimdi ücretten bahsediliyor ücreti de borsa takip ederken hesabına yatırıverirsiniz artık.Helal olsun, bravo.... Biz konferans slonunda pişelim müdürler kuşadasında seminere gitsin gelince de bir görevlendirme yazısı ile topu biz formatörlere atsınlar. Üstümüzden resmen para kazanmak değil de nedir bu?
Ben yapılmış ve yapılacak tüm ekonferanslarda görevlendirildim, kim geliyorsa ekonfeans bitene kadar başında duruyorum. Ama ekonferans sorumlusu ve moderatör adı olarak müdürün geçiyor,tüm Türkiye de yayınlanan isim listesinde. Bunu kim duyuyor bu haksızlığa kim dur diyecek? Ayıp değilmi? Yazık değil mi bana?
ertugcum' Alıntı:Yav moderatör olarak müdürün ismi var her yerde beni görevlendirdi, okulda konferans salonuna hiç ugramıyor şimdi ücretten bahsediliyor ücreti de borsa takip ederken hesabına yatırıverirsiniz artık.Helal olsun, bravo.... Biz konferans slonunda pişelim müdürler kuşadasında seminere gitsin gelince de bir görevlendirme yazısı ile topu biz formatörlere atsınlar. Üstümüzden resmen para kazanmak değil de nedir bu?
Ben yapılmış ve yapılacak tüm ekonferanslarda görevlendirildim, kim geliyorsa ekonfeans bitene kadar başında duruyorum. Ama ekonferans sorumlusu ve moderatör adı olarak müdürün geçiyor,tüm Türkiye de yayınlanan isim listesinde. Bunu kim duyuyor bu haksızlığa kim dur diyecek? Ayıp değilmi? Yazık değil mi bana?