E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
CeylanSelami' Alıntı:
Gözümüz Aydın...
Arkadaşlar herkes İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçip ücret onayı alsın.
Bu seminerler Mahalli Hizmetiçi Eğitim Kapsamında yapıldığı için Salon Yöneticilerine ücret onayı alınabiliyor.
Biz Kocaeli ekibi olarak bu işi hallettik bile..
Başarılar dilerim

hocam yazıyı eklermisiniz lütfen bizde ona göre okula dilekçe verelim hakkımızı arayalım

Ayrıca arkadaşlar e-moderatörlerin karşılaştığı sorunların dinlenmesi ve ivedilikle geri bildirimlerin yapılmasını istenen bir yazı geldi, Bu konuda nasıl bir rapor hazırlamayı düşünüyorsunuz.

Bizler salon yönetici değiliz ki. Okul Müdürleri seminer binasında yöneticidir. Bir de okula eğitim için gelen arkadaşlara ücret tahakkuk edecekir. Bize ödenecek birşey yok bence.

o isleri ilce yapacak hocam. biz moderatoruz. o boyutu bizi ilgilendirmez. yoklama bile almaya karismiyorum kendi adima.

evet hocam, ilçe imza sirküsünü hazırlayıp getiriyor ve imzalarla onlar ilgileniyor bizde de... bi de imzayla uğraşırsak....

burda bakanı bir grup protesto etti 15 saat çalışıyorsunuz şu kadar maaş alıyorsunuz diyen bakanı 15 dk dinlemiyoruz dediler ve salonu terk ettiler 15 dk sonra geri geldiler :) eğer tüm türkiye de olmadıysa tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olacak :x

Doğan CÜCELOĞLU kopardı... :) mö !
En azından biraz hareketlilik getirdi, herkes efleyip püflerken ....

süper geldı dogan bey ama kayda aldıgımda ses boguk cıktı o nednele kaydım ıse yaramaz oldu kayıt altına alan varsa özellıkle bakanlıktann olmayan kısılerın paylasımları cok guzel oluyor onları kaydeden bana ozelden atabılırmı

şimdiden tesekkurler

Sesle ilgili sorun yaşıyorum arkadaşlar. Mesela bugün bakan beyin konuşması nispeten iyiyken diğer konuşmacıların konuşmaları çok zor anlaşıldı. Ayarlarda sıkıntı yok. Kulaklıktan ses daha iyi gelirken hoparlörden kötü boğuk bir ses geliyor. Sorun ya karşı tarafta yada bizim hoparlör sisteminde. Sizin ses sistemlerinizde de aynı sıkıntılar oluyor mu?

rumuz19' Alıntı:
Sesle ilgili sorun yaşıyorum arkadaşlar. Mesela bugün bakan beyin konuşması nispeten iyiyken diğer konuşmacıların konuşmaları çok zor anlaşıldı. Ayarlarda sıkıntı yok. Kulaklıktan ses daha iyi gelirken hoparlörden kötü boğuk bir ses geliyor. Sorun ya karşı tarafta yada bizim hoparlör sisteminde. Sizin ses sistemlerinizde de aynı sıkıntılar oluyor mu?

Aynı sıkıntı bizim salondada var. Birde salon kalabalık olmadığından ses çok yankı yapıyor. Salonun ses sistemini iptal edip 2+1 hoparlör seti kullanacağım bundan sonra.

bizim salonda ses sorunu yok sorun bende istemiyorum başka bir okulda MODERATÖRLÜK zaten kimse dinlemiyor.

kullanıcı adını ve şifreyi nerden alıyoruz.
bugun başka bir okulun kullanıcı adı ve şifresini aldık.
onlar şifreyi değiştirince ne yapacağız....

bt3468' Alıntı:
kullanıcı adını ve şifreyi nerden alıyoruz.
bugun başka bir okulun kullanıcı adı ve şifresini aldık.
onlar şifreyi değiştirince ne yapacağız....

Kullanıcı adı ve şifreyi başka okuldan nasıl aldınız?
Normalde bu kullanıcı adı veşifreler moderatörler zimmetle verildi. Kimseyle paylaşmayın dedildi.
Sisteme birdan fazla giriş yapılınca sistemden atılırsınız denildi.
Sis başka okuldan aldığınız kullanıcı adı ve şifre ile girerseniz o okul nasıl sisteme girecek?

hikomen' Alıntı:
rumuz19' Alıntı:

Aynı sıkıntı bizim salondada var. Birde salon kalabalık olmadığından ses çok yankı yapıyor. Salonun ses sistemini iptal edip 2+1 hoparlör seti kullanacağım bundan sonra.

İyi fikir hocam 300 kişilik bir salon var bugün 120 kişi vardı(en azından listede o kadar ismi vardı.). Büyük bir salon için yetersiz gelecektir ama hiç anlaşılmamasından 2+1 i denemede fayda var.

nedense bugün soru soranların görüntü ve sesleri çok kaliteli değildi; bağlantıda sorunlar çok yaşandı ... nedeni nedir acaba ?

egitimci34' Alıntı:
nedense bugün soru soranların görüntü ve sesleri çok kaliteli değildi; bağlantıda sorunlar çok yaşandı ... nedeni nedir acaba ?
aynen çok kötüydü. bizim katılımcılarda zaten mazeret arıyor kaçmak için bugün bunun buldular.

Arkadaşlar ses sisteminizde bir sorun yok sorun bakanlıktan kaynaklanıyor eğer sunumu yapan kişilere harici bir mikrofon verirlerse bu sıkıntı çözülür dikkat ettiyseniz soru alma kısmında kulaklıklı mikrofon kullanınca ses netleşiyor. SES SIKINTISI TAMAMEN SUNUMU YAPANLARDAN KAYNAKLANIYOR. Bunun en basit örneği sunumu yapan 1. kişi ses iyi iken diğerinde ses boğuk çıkıyor sizin sistem aynı sistem değişen ne sunumu yapan ve yapılan ortam.Buna bir çözüm bulmaları gerek...

Arkadaşlar İl Hizmetiçi Eğitim Müdür Yardımcısı bu seminer döneminde ücret onayı için sizin de isminizi yazarsa ücret alabiliyorsunuz. Kocaeli olarak yaptık bunu. Yüzyüze eğitim verecekler için bir onay yazıyor Hizmetiçi eğitim şube, o listeye kendi isminizi de yazdırın.

BAKANLIGIN SES SISTEMINDEKI SIKINTI BIRDE MUSTESARIN HIZLI KONUSMASI YETERINCE ANLAMADA SIKINTI YARATIYOR.

Geri