CeylanSelami' Alıntı:Gözümüz Aydın...
Arkadaşlar herkes İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçip ücret onayı alsın.
Bu seminerler Mahalli Hizmetiçi Eğitim Kapsamında yapıldığı için Salon Yöneticilerine ücret onayı alınabiliyor.
Biz Kocaeli ekibi olarak bu işi hallettik bile..
Başarılar dilerim
soruyu sorduktan sonra yayınladılar hocam tesekkurler yınede yanıtınız ıcınmuyu' Alıntı:kayda gerek yok. kursiyernet.meb.gov.tr'de olacak hepsi
rumuz19' Alıntı:Sesle ilgili sorun yaşıyorum arkadaşlar. Mesela bugün bakan beyin konuşması nispeten iyiyken diğer konuşmacıların konuşmaları çok zor anlaşıldı. Ayarlarda sıkıntı yok. Kulaklıktan ses daha iyi gelirken hoparlörden kötü boğuk bir ses geliyor. Sorun ya karşı tarafta yada bizim hoparlör sisteminde. Sizin ses sistemlerinizde de aynı sıkıntılar oluyor mu?
bt3468' Alıntı:kullanıcı adını ve şifreyi nerden alıyoruz.
bugun başka bir okulun kullanıcı adı ve şifresini aldık.
onlar şifreyi değiştirince ne yapacağız....
hikomen' Alıntı:rumuz19' Alıntı:Sesle ilgili sorun yaşıyorum arkadaşlar. Mesela bugün bakan beyin konuşması nispeten iyiyken diğer konuşmacıların konuşmaları çok zor anlaşıldı. Ayarlarda sıkıntı yok. Kulaklıktan ses daha iyi gelirken hoparlörden kötü boğuk bir ses geliyor. Sorun ya karşı tarafta yada bizim hoparlör sisteminde. Sizin ses sistemlerinizde de aynı sıkıntılar oluyor mu?
Aynı sıkıntı bizim salondada var. Birde salon kalabalık olmadığından ses çok yankı yapıyor. Salonun ses sistemini iptal edip 2+1 hoparlör seti kullanacağım bundan sonra.
aynen çok kötüydü. bizim katılımcılarda zaten mazeret arıyor kaçmak için bugün bunun buldular.egitimci34' Alıntı:nedense bugün soru soranların görüntü ve sesleri çok kaliteli değildi; bağlantıda sorunlar çok yaşandı ... nedeni nedir acaba ?