E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
adnan54' Alıntı:
melihmlh' Alıntı:
arkadaşlar merhaba. seminerler sırasında karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.
mebin hattını kullanıyoruz salonda bazen bağlantı kopuyor. dns sunucusu yanıt vermiyor hatası gelıyor ve sağ alttakı sembolde sarı ünlem cıkıyor. bıraz bekledıkten veya bılgısayarı acıp kapattıktan sonra ınternet gelıyor sorun ınternet hattında mı yoksa bılgısayar da mı. yardımlarınız ıcın teşekkürler sızın yasadıgınız sorunlar burda da var. semınerler bız moderatörler ıcın olmasa da en fazla faydalanan bızlerız. ılceden bı kac yönetici gelıyor sadece o kadar.

Hocam sorunun bence bilgisayarında. Bir yazılım (büyük bir ihtimalle virüs) buna sebp oluyor diye düşünüyorum.
Bende mebin internet hattını kullanıyorum. seminer zamnı tüm laboratuıarların internetin kesiyorum. Ayrıca okulun özel hattı var. B planı olarak hazır bekliyor. Geçen meb hattında internet sıkıntısı olunca hemen onu devre soktum.

cevabınız ıcın teşekkürler hocam. Virüs taraması yaptırayım bugun hiç sıkıntı olmadı bır hafta boyunca 3 4 kez böyle bır olay yasadım. mecburen sısteme giriş istedim. izin verdiler. İnşallah haftaya kı semıner de böyle bir sıkıntı olursa izin verirler.

ne olacak bu ekders durumu... o kadar kafa patlatıyoruz ve ilgileniyoruz ama boş. bide arkadaşlar iki haftadır katılıyoruz bu seminere ama benden başkaa dinleyen yok nerdeyse. adamlar o kadar rahatlarki isteyen çıkıyo isteyen gelmiyo bazıları da 3-5 imza birden atıyor. nolacak bu işin sonu Allah biz moderatörlere sabır versin...

ekbersah23' Alıntı:
ne olacak bu ekders durumu... o kadar kafa patlatıyoruz ve ilgileniyoruz ama boş. bide arkadaşlar iki haftadır katılıyoruz bu seminere ama benden başkaa dinleyen yok nerdeyse. adamlar o kadar rahatlarki isteyen çıkıyo isteyen gelmiyo bazıları da 3-5 imza birden atıyor. nolacak bu işin sonu Allah biz moderatörlere sabır versin...
aynen yaa gardiyan gibiyiz orası bize ait avlu gibi herkes voltasını atıyor girip çıkıyor biz oradayız en çık kapıyı kilitli

aynen yaa gardiyan gibiyiz orası bize ait avlu gibi herkes voltasını atıyor girip çıkıyor biz oradayız en çık kapıyı kilitli[/quote]

bugün garidyanlıkta kar etmiyor hocam.
gelen imzayı atıp gidiyor.

"nereye hocam" dedim birine "karneleri dağıtmaya. tüm okul seminerin bitmesini mi bekleyecek" dedi.
ne diyeceksin. ayrıca söz geçirebileceğimi de sanmıyorum.

birisi konferansa ara verilince bir duyuru yapsa 10 dk ara diye çok zor olmasa gerek....Bekliyoruz bilgisayarın başında başladı başlayacak diye biz mi çok ciddiye alıyoruz yoksa bakanlık mı ciddiye almıyor bu e-konferansı!!!

zeybekd' Alıntı:
birisi konferansa ara verilince bir duyuru yapsa 10 dk ara diye çok zor olmasa gerek....Bekliyoruz bilgisayarın başında başladı başlayacak diye biz mi çok ciddiye alıyoruz yoksa bakanlık mı ciddiye almıyor bu e-konferansı!!!
:alkis: :alkis: :alkis:

cgg*seco' Alıntı:
Sanırım şuanda 868 uzaktan eğitim salonunda toplam dinleyici sayısı 868 :mrgreen:

:D kesinlikle katılıyorum. ama 868 - 1 (ben yoktum)

ben müdürler gidince sistemi açık bıraktım. kilidi vurdum kapıya çay içmeye çıktım. geldim ekranda bir şey yok.
ses soluk da yok.
bittimi şimdi bugünki konferans. bekleyemeye gerek varmı.
bir açıklama yaptılar mı acaba

arkadaşlar pazartesi asıl zor olan başlıyor. müdürleri gördünüz adamlar konferansı takmadılar. şimdi öğretmenlerde aynısını yapmaya çalışacaklar.
yani bizim kafamız şişecek ve bu konferanstan da bi b... anlaşılmayacak...
bi de bizim ekders durumu da bellli olmadı, beş parasız çalıştıracaklar bizi, işin kötüsü senen sonu sınavlarında da görev alamayacağız. bizimki de yapılacak iş değil, atsan atılmaz satsan satılmaz....

arkadaşlar 11 haziran 2012 Pazartesi günü bütün söz alacak olan arkadaşların sadece bu konuyu gündeme getirmeleri bence en iyisi... her bağlanacak arkadaş ne olacak bizim durumumuz, ekders verilecek mi( bu arada ben günlük 5 saat verecekler diye bi yorum okumuştum ama inanmadım) diye sorsun... ben geçen hafta en az 10 defa söz hakkı istedim ama adamlar aktive etmediler, biraz şansızlık tabii.....

mrsduzcelee' Alıntı:
aynen yaa gardiyan gibiyiz orası bize ait avlu gibi herkes voltasını atıyor girip çıkıyor biz oradayız en çık kapıyı kilitli

"nereye hocam" dedim birine "karneleri dağıtmaya. tüm okul seminerin bitmesini mi bekleyecek" dedi.
ne diyeceksin. ayrıca söz geçirebileceğimi de sanmıyorum.[/quote]
hocam yerinizde olsam kimseye birşey söylemezdim.karşınızdakiler çocuk değil okul müdürü.kendi tatlı canınızı sıkmayın bence.bizim görevimiz sisteme girmek gardiyanlık değil.

ibrahim_sadece' Alıntı:
mrsduzcelee' Alıntı:

hocam yerinizde olsam kimseye birşey söylemezdim.karşınızdakiler çocuk değil okul müdürü.kendi tatlı canınızı sıkmayın bence.bizim görevimiz sisteme girmek gardiyanlık değil.[/quote]
siz benim anlatmak istediğimi anlamamışınız ben kimseye niye gidiyon otur filan demiyorumki orda şube müdürü var banane benim anlatmak istediğim gardiyan derken bekçi gibi orayı beklemek herkes soru faslında son konuşmacıda çıkıp gidiyor ama sen aman sistem açık olsun sorun olmasın diye duruyorsun güzel insan:)

ramazan_hosgoren' Alıntı:
11-29 Haziran Tarihleri Arasında Yapılacak Seminer Proğramı olan arkadaşlar paylaşabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler
http://www.memurlar.net/common/documents/4008/29052012-016630.pdf indirin hocam

bu adaletsizliğe nasıl bir çözüm bulunacak acaba ya en azından 1 er hafta dönüşümlü görev verilse 3 er kişiye yani şimdi biz hasta olmayacakmıyız ya da ne bileyim insanız sonuçta. Yüklediler bu işi bize tmm sorun işi yapmada değil adaletsizlikte. Zoruma gidiyor yani.

dobra1979' Alıntı:
bu adaletsizliğe nasıl bir çözüm bulunacak acaba ya en azından 1 er hafta dönüşümlü görev verilse 3 er kişiye yani şimdi biz hasta olmayacakmıyız ya da ne bileyim insanız sonuçta. Yüklediler bu işi bize tmm sorun işi yapmada değil adaletsizlikte. Zoruma gidiyor yani.
ben meslek lisesinde alan şefiyim. Bu hafta Cuma gününe kadar idareciler haricinde tüm arkadaşlarım tatilde. Ben her sabah 8:30 okula gideceğim. benim de zoruma gidiyor.

unforgiven55' Alıntı:
ibrahim_sadece' Alıntı:
mrsduzcelee' Alıntı:

hocam yerinizde olsam kimseye birşey söylemezdim.karşınızdakiler çocuk değil okul müdürü.kendi tatlı canınızı sıkmayın bence.bizim görevimiz sisteme girmek gardiyanlık değil.
siz benim anlatmak istediğimi anlamamışınız ben kimseye niye gidiyon otur filan demiyorumki orda şube müdürü var banane benim anlatmak istediğim gardiyan derken bekçi gibi orayı beklemek herkes soru faslında son konuşmacıda çıkıp gidiyor ama sen aman sistem açık olsun sorun olmasın diye duruyorsun güzel insan:)[/quote]
hocam senle aynı durumdayım.ama ne yapılabilir.saf saf bekliyoz soruların bitmesini.

adnan54' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:
ben meslek lisesinde alan şefiyim. Bu hafta Cuma gününe kadar idareciler haricinde tüm arkadaşlarım tatilde. Ben her sabah 8:30 okula gideceğim. benim de zoruma gidiyor.
seninle de aynı durumdayız hocam :cry:

dobra1979' Alıntı:
valla eğer bu işin karşılığında ekders almazsak.kendimi keriz gibi hissedeceğim.

ibrahim_sadece' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:
valla eğer bu işin karşılığında ekders almazsak.kendimi keriz gibi hissedeceğim.

aynen hocam :verymad:

ibrahim_sadece' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:
Aynen oyle hissediyorum Ben de. Techno-Keriz
Kamuda keriz olursun extra is yaparsan maalesef özelde de ya prim alırsın ya da terfi edersin.

Gözümüz Aydın...
Arkadaşlar herkes İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçip ücret onayı alsın.
Bu seminerler Mahalli Hizmetiçi Eğitim Kapsamında yapıldığı için Salon Yöneticilerine ücret onayı alınabiliyor.
Biz Kocaeli ekibi olarak bu işi hallettik bile..
Başarılar dilerim

CeylanSelami' Alıntı:
Gözümüz Aydın...
Arkadaşlar herkes İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçip ücret onayı alsın.
Bu seminerler Mahalli Hizmetiçi Eğitim Kapsamında yapıldığı için Salon Yöneticilerine ücret onayı alınabiliyor.
Başarılar dilerim

Bunu biraz açarmısınız hocam. Başından beri HEM kapsamındaydı. Bu gelen yazılarda yazıyordu. Geriye dönük isteme olasılığımız var mı ve okuldaki formatörlükten gelen ekdersimiz kesiliyor mu yoksa onu alırken mi alıyoruz?

CeylanSelami' Alıntı:
Gözümüz Aydın...
Başarılar dilerim

Bunu biraz açarmısınız hocam. Başından beri HEM kapsamındaydı. Bu gelen yazılarda yazıyordu. Geriye dönük isteme olasılığımız var mı ve okuldaki formatörlükten gelen ekdersimiz kesiliyor mu yoksa onu alırken mi alıyoruz?

Geri