adnan54' Alıntı:melihmlh' Alıntı:arkadaşlar merhaba. seminerler sırasında karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.
mebin hattını kullanıyoruz salonda bazen bağlantı kopuyor. dns sunucusu yanıt vermiyor hatası gelıyor ve sağ alttakı sembolde sarı ünlem cıkıyor. bıraz bekledıkten veya bılgısayarı acıp kapattıktan sonra ınternet gelıyor sorun ınternet hattında mı yoksa bılgısayar da mı. yardımlarınız ıcın teşekkürler sızın yasadıgınız sorunlar burda da var. semınerler bız moderatörler ıcın olmasa da en fazla faydalanan bızlerız. ılceden bı kac yönetici gelıyor sadece o kadar.
Hocam sorunun bence bilgisayarında. Bir yazılım (büyük bir ihtimalle virüs) buna sebp oluyor diye düşünüyorum.
Bende mebin internet hattını kullanıyorum. seminer zamnı tüm laboratuıarların internetin kesiyorum. Ayrıca okulun özel hattı var. B planı olarak hazır bekliyor. Geçen meb hattında internet sıkıntısı olunca hemen onu devre soktum.
cevabınız ıcın teşekkürler hocam. Virüs taraması yaptırayım bugun hiç sıkıntı olmadı bır hafta boyunca 3 4 kez böyle bır olay yasadım. mecburen sısteme giriş istedim. izin verdiler. İnşallah haftaya kı semıner de böyle bir sıkıntı olursa izin verirler.