E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
Ya her salı saat 10 da başyayan tele konferans var ya hocam ona girebilen var mı, biliyorum sizin konuştuğunuz muhabbet o değil ama

mriza' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
adana/yüreğir ; yürü be kim tutar seni:)

bu soru etik mi ya hu :)
bütün salon alkışladı sizi haberiniz olsun :)

bizim salonda alkışladı hocamı

birde bu hizmetiçi kurs, volkan bey bizim de sertifika alacağımızı söylemişti ama ilçe yönetimi sen almayacaksın liistede senin ismin yok dedi, nasıl olacak şimdi?

???

arkadaşlarCemil Yücel'in yaptığı sunumda son slaytları herkes izleyebildimi salaonda biz izleyemedik ekran karardı görüntüler sesler normal geldi ama paylaşımı izleyemedik...
sizde durum nedir _???

hanedantr' Alıntı:
hala ogrenemedik soru neydi alkıs alan

etik ile ilgili sunum yapıldı. sunumda TSK, üniversteler, cumhurbaşkanı gibi birimlerin bu etik değerlerden muaf olduğunu söylediler?

adanadan bunun ile ilgili olarak, neden bu kurumlar etik değerle kapsamında değil denildi.. bunun ile alakalı idi ama soruyu soruş tarzı biraz taşı gediğine koymak gibi idi..

egitimci34' Alıntı:
arkadaşlarCemil Yücel'in yaptığı sunumda son slaytları herkes izleyebildimi salaonda biz izleyemedik ekran karardı görüntüler sesler normal geldi ama paylaşımı izleyemedik...
sizde durum nedir _???
aynen hocam yalnızca son sunumu izleyemedik. anladım bende görüntü netti bağlananlarda da sıkıntı yoktu. sebebini bilen varsa açıklarsa seviniriz. bir de bağlanan arkadaşlar kulaklıkları nasıl kullanıyor. salondaki ses sistemi bilgisayara bağlıyken kulaklığı nasıl takıyorsunuz.

umus1979' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
sizde durum nedir _???
aynen hocam yalnızca son sunumu izleyemedik. anladım bende görüntü netti bağlananlarda da sıkıntı yoktu. sebebini bilen varsa açıklarsa seviniriz. bir de bağlanan arkadaşlar kulaklıkları nasıl kullanıyor. salondaki ses sistemi bilgisayara bağlıyken kulaklığı nasıl takıyorsunuz.

tüm slaytları tek bir ppt olmadığından oldu o durumlarda sisteme giriş çıkış yapın geliyor

iyide giriş çıkış yapmaktan korkuyoruz resmen. bağlanamayacağız diye sisteme dokunamıyoruz. bunu oradakiler göremiyor mu bize bi yol gösterseler.ya da onlardan kaynaklanan problemlerde onlara nasıl bağlanacağız. sorunumuzu yazacağımız bi not paylaşımı bile yok.. adamın anlattıkları havada kaldı sonradan.

arkadaşlar ben bu sistemi okuldaki salonda hazırlamadım..kimsenin bişey dediği de yok..gelen mail de yok..sadece şu özelliklere sahip bilgisayar sistemini salona hazırlayın diye bir yazı imzalamıştım..seminer döneminde uzaktan eğitim verilecekmiş.... hazırlamak zorundayım heralde... kullanıcı adı ve şifreleri nasıl alıyoruz peki??

umus1979' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
sizde durum nedir _???

hocam kulaklığı çıkarıp takmak istemiyorsanız. bağlandıktan sesinizin gittiğinden emin olun ve sonra sorunuzu sormadan hemen önce sesi kısın. soru sorduktan sonra da hemen açın..

eeeee' Alıntı:
arkadaşlar ben bu sistemi okuldaki salonda hazırlamadım..kimsenin bişey dediği de yok..gelen mail de yok..sadece şu özelliklere sahip bilgisayar sistemini salona hazırlayın diye bir yazı imzalamıştım..seminer döneminde uzaktan eğitim verilecekmiş.... hazırlamak zorundayım heralde... kullanıcı adı ve şifreleri nasıl alıyoruz peki??

hocam seminerde verildi şifreler. siz o salonun moderatoru musunuz ? değilseniz size şifre verilmez zaten. ama öyle iseniz içinde şifrenizin bulunduğu zarfınızın ilinizdeki ( kuşadasındaki) konferansa katılan bir arkadaşla gönderilmiş olması lazım..

egitimci34' Alıntı:
iyide giriş çıkış yapmaktan korkuyoruz resmen. bağlanamayacağız diye sisteme dokunamıyoruz. bunu oradakiler göremiyor mu bize bi yol gösterseler.ya da onlardan kaynaklanan problemlerde onlara nasıl bağlanacağız. sorunumuzu yazacağımız bi not paylaşımı bile yok.. adamın anlattıkları havada kaldı sonradan.

kokmayın hocam giriş izni isteyin hata onlarda izni vermek zorundalar ben 3-4 defa öyle giriş yaptım. Boşverin hiç kasmayın

hhtc' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:

kokmayın hocam giriş izni isteyin hata onlarda izni vermek zorundalar ben 3-4 defa öyle giriş yaptım. Boşverin hiç kasmayın
ne bilim hocam haklısın da, sonra giremem de millet konferansı izleyemez< diye düşünmüştüm. ama öyle yaparız bundan sonra artık ..

sağolasın..

egitimci34' Alıntı:
umus1979' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
sizde durum nedir _???

hocam kulaklığı çıkarıp takmak istemiyorsanız. bağlandıktan sesinizin gittiğinden emin olun ve sonra sorunuzu sormadan hemen önce sesi kısın. soru sorduktan sonra da hemen açın..

Bence buyanlış sesi anfiden alıp kulaklığa aktarın çünkü bugün olduğu gibi sunumu yapan hocada karşı dönüt yapabiliyor soru soranın onları duyması gerekiyor

egitimci34' Alıntı:
aynen katılıyorum salondakiler sürekli soruyor neden göremiyoruz diye internette bi sıkıntımız yok ama sunu yerine siyah ekran. çıkamıyoruz da.

egitimci34' Alıntı:
eeeee' Alıntı:

hocam seminerde verildi şifreler. siz o salonun moderatoru musunuz ? değilseniz size şifre verilmez zaten. ama öyle iseniz içinde şifrenizin bulunduğu zarfınızın ilinizdeki ( kuşadasındaki) konferansa katılan bir arkadaşla gönderilmiş olması lazım..
kuşadasındaki seminere katılanın kim olduğunu nereden öğrenebilirim hocam?? ben denizli deyim... salondan sorumluymuşum okul müdürüyle beraber...sadece mart ayında böyle bir yazıdan haberdarım diye imza atmıştım..başka gelen yazı falan yok... seminerler başlayınca uzaktan eğitim yapılacakmış ya, şimdi hazırlamak zorundayım galiba diye düşünmeye başladım..teşekkür ederim....

eeeee' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
eeeee' Alıntı:

kuşadasındaki seminere katılanın kim olduğunu nereden öğrenebilirim hocam?? ben denizli deyim... salondan sorumluymuşum okul müdürüyle beraber...sadece mart ayında böyle bir yazıdan haberdarım diye imza atmıştım..başka gelen yazı falan yok... seminerler başlayınca uzaktan eğitim yapılacakmış ya, şimdi hazırlamak zorundayım galiba diye düşünmeye başladım..teşekkür ederim....

hocam büyük bir ihtimalle seminere sizin okul müdürünüz katılmıştır. Şifre de ona verilmiştir ve bütün sorumlulukta ondadır. Müdürünüz işi sizin üzerinize yıkmak istiyor. Bence hiç bulaşmayın.

eeeee' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
eeeee' Alıntı:

Salon sorumluları ve salonların bulunduğu listeyi inceleyin. Listenin linkini veriyorum.
http://bigb.meb.gov.tr/dosyalar/il_Bazl ... osu_2.xlsx

Eğer senin bu listede ismin yoksa sorumluluğunda yoktur. belki müdürünün ismi listededir.

Buraya ek olarak da alıyorum. ilerde o link silinebilir.

Ekli dosyalar

Bizim okul müdürü kuşadasına gitti onun adı var o da beni görevlendirdi. Napcaz şimdi ?
İt ite it kuyruğuna...

ertugcum' Alıntı:
Bizim okul müdürü kuşadasına gitti onun adı var o da beni görevlendirdi. Napcaz şimdi ?
İt ite it kuyruğuna...

Hocam size bu görevi veremez. Kabul etmeyin.

Bize gelen yazıyı buraya ekliyorum. Büyük bir ihtimalle müdürünüze de gelmiştir. Ama görmek istememiştir.

Sayın İl Milli Eğitim Müdürü,

Mebbis Yöneticileri ve Uzaktan Eğitim Moderatörleri,

Bilindiği üzere Uzaktan eğitim salonları ve moderatör bilgileri daha önce illerden teyitli olarak alınan bilgiler dahilinde hazırlanmış olup,

Sayın Bakanımızın onayına sunulmuş ve son şekli verilmiştir.

Uzaktan eğitim salonlarının ve salon moderatörlerinin çeşitli sebeplerle değişiklik talepleri ile ilgili mailler elimize ulaşmaktadır.

Salon moderatörleri değişikliğinin;

a) Görevlendirilen moderatörün il ve ilçe dışına tayini,

b) Askerde veya doğum izninde olması durumunda,

Salon değişikliğinin de olağanüstü durum, yıkım, tadilat gibi sebepler söz konusu olduğunda resmi onaylı yazı ile yapılabileceği harici durumlarda hiçbir şekilde Uzaktan eğitim salon ve moderatör değişikliği taleplerinin dikkate alınmayacağı , belirtilen sebepler dışında uzaktan eğitim salonlarının tam katılımlı testi ve bundan sonra yapılacak çalışmalarda oluşacak sorunlarda hiçbir mazeret kabul edilmeyecektir.

İyi çalışmalar dilerim.

hocam seminer ve kuşadası deyince herkes ismini yazdırıyor ama sonrasında işe gelinceee.....Allah emanet kime yükleyebilirse.....

sabahki etik konusunu anlatan bayan sadece sunudaki yazıları okudu bizde sunudaki yazıyı okuyabiliyoruz hem de hızlı okuduğu için hiç birşey anlaşılmadı saten dinleyiciler bahane arıyor çıkmak için ama ikinci konuşmacıdan herkes memnun kaldı bende dahil
birde bu iş ek ödeme olmadan çok zor

fakmanca' Alıntı:
sabahki etik konusunu anlatan bayan sadece sunudaki yazıları okudu bizde sunudaki yazıyı okuyabiliyoruz hem de hızlı okuduğu için hiç birşey anlaşılmadı saten dinleyiciler bahane arıyor çıkmak için ama ikinci konuşmacıdan herkes memnun kaldı bende dahil
birde bu iş ek ödeme olmadan çok zor
ikinci konuşmayıcı sorular ile epey zorladılar. :mrgreen: :mrgreen:
Ek ödemenin mutlaka netleşmesi gerkiyor.

Arkadaşlar bu ekonferans gün içinde bittikten sonra biz okulumuza mı döneceğiz. Bunun yok mu belirli bir durumu. İşin bitti hadi görev yerine gibi saşma bir durum ortaya çıkıyor. Bunlar bu işi ciddiye aldıklarını söylüyorlar da neden bu durum belirtilmiyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı.

Geri