Arkadaşlar link var mı?
jemba35' Alıntı:Arkadaşlar link var mı?
mriza' Alıntı:egitimci34' Alıntı:adana/yüreğir ; yürü be kim tutar seni
bu soru etik mi ya hu
bütün salon alkışladı sizi haberiniz olsun
bizim salonda alkışladı hocamı
birde bu hizmetiçi kurs, volkan bey bizim de sertifika alacağımızı söylemişti ama ilçe yönetimi sen almayacaksın liistede senin ismin yok dedi, nasıl olacak şimdi?
hanedantr' Alıntı:hala ogrenemedik soru neydi alkıs alan
aynen hocam yalnızca son sunumu izleyemedik. anladım bende görüntü netti bağlananlarda da sıkıntı yoktu. sebebini bilen varsa açıklarsa seviniriz. bir de bağlanan arkadaşlar kulaklıkları nasıl kullanıyor. salondaki ses sistemi bilgisayara bağlıyken kulaklığı nasıl takıyorsunuz.egitimci34' Alıntı:arkadaşlarCemil Yücel'in yaptığı sunumda son slaytları herkes izleyebildimi salaonda biz izleyemedik ekran karardı görüntüler sesler normal geldi ama paylaşımı izleyemedik...
sizde durum nedir _???
umus1979' Alıntı:aynen hocam yalnızca son sunumu izleyemedik. anladım bende görüntü netti bağlananlarda da sıkıntı yoktu. sebebini bilen varsa açıklarsa seviniriz. bir de bağlanan arkadaşlar kulaklıkları nasıl kullanıyor. salondaki ses sistemi bilgisayara bağlıyken kulaklığı nasıl takıyorsunuz.egitimci34' Alıntı:arkadaşlarCemil Yücel'in yaptığı sunumda son slaytları herkes izleyebildimi salaonda biz izleyemedik ekran karardı görüntüler sesler normal geldi ama paylaşımı izleyemedik...
sizde durum nedir _???
umus1979' Alıntı:aynen hocam yalnızca son sunumu izleyemedik. anladım bende görüntü netti bağlananlarda da sıkıntı yoktu. sebebini bilen varsa açıklarsa seviniriz. bir de bağlanan arkadaşlar kulaklıkları nasıl kullanıyor. salondaki ses sistemi bilgisayara bağlıyken kulaklığı nasıl takıyorsunuz.egitimci34' Alıntı:arkadaşlarCemil Yücel'in yaptığı sunumda son slaytları herkes izleyebildimi salaonda biz izleyemedik ekran karardı görüntüler sesler normal geldi ama paylaşımı izleyemedik...
sizde durum nedir _???
eeeee' Alıntı:arkadaşlar ben bu sistemi okuldaki salonda hazırlamadım..kimsenin bişey dediği de yok..gelen mail de yok..sadece şu özelliklere sahip bilgisayar sistemini salona hazırlayın diye bir yazı imzalamıştım..seminer döneminde uzaktan eğitim verilecekmiş.... hazırlamak zorundayım heralde... kullanıcı adı ve şifreleri nasıl alıyoruz peki??
egitimci34' Alıntı:iyide giriş çıkış yapmaktan korkuyoruz resmen. bağlanamayacağız diye sisteme dokunamıyoruz. bunu oradakiler göremiyor mu bize bi yol gösterseler.ya da onlardan kaynaklanan problemlerde onlara nasıl bağlanacağız. sorunumuzu yazacağımız bi not paylaşımı bile yok.. adamın anlattıkları havada kaldı sonradan.
ne bilim hocam haklısın da, sonra giremem de millet konferansı izleyemez< diye düşünmüştüm. ama öyle yaparız bundan sonra artık ..hhtc' Alıntı:egitimci34' Alıntı:iyide giriş çıkış yapmaktan korkuyoruz resmen. bağlanamayacağız diye sisteme dokunamıyoruz. bunu oradakiler göremiyor mu bize bi yol gösterseler.ya da onlardan kaynaklanan problemlerde onlara nasıl bağlanacağız. sorunumuzu yazacağımız bi not paylaşımı bile yok.. adamın anlattıkları havada kaldı sonradan.
kokmayın hocam giriş izni isteyin hata onlarda izni vermek zorundalar ben 3-4 defa öyle giriş yaptım. Boşverin hiç kasmayın
egitimci34' Alıntı:umus1979' Alıntı:aynen hocam yalnızca son sunumu izleyemedik. anladım bende görüntü netti bağlananlarda da sıkıntı yoktu. sebebini bilen varsa açıklarsa seviniriz. bir de bağlanan arkadaşlar kulaklıkları nasıl kullanıyor. salondaki ses sistemi bilgisayara bağlıyken kulaklığı nasıl takıyorsunuz.egitimci34' Alıntı:arkadaşlarCemil Yücel'in yaptığı sunumda son slaytları herkes izleyebildimi salaonda biz izleyemedik ekran karardı görüntüler sesler normal geldi ama paylaşımı izleyemedik...
sizde durum nedir _???
hocam kulaklığı çıkarıp takmak istemiyorsanız. bağlandıktan sesinizin gittiğinden emin olun ve sonra sorunuzu sormadan hemen önce sesi kısın. soru sorduktan sonra da hemen açın..
aynen katılıyorum salondakiler sürekli soruyor neden göremiyoruz diye internette bi sıkıntımız yok ama sunu yerine siyah ekran. çıkamıyoruz da.egitimci34' Alıntı:iyide giriş çıkış yapmaktan korkuyoruz resmen. bağlanamayacağız diye sisteme dokunamıyoruz. bunu oradakiler göremiyor mu bize bi yol gösterseler.ya da onlardan kaynaklanan problemlerde onlara nasıl bağlanacağız. sorunumuzu yazacağımız bi not paylaşımı bile yok.. adamın anlattıkları havada kaldı sonradan.
kuşadasındaki seminere katılanın kim olduğunu nereden öğrenebilirim hocam?? ben denizli deyim... salondan sorumluymuşum okul müdürüyle beraber...sadece mart ayında böyle bir yazıdan haberdarım diye imza atmıştım..başka gelen yazı falan yok... seminerler başlayınca uzaktan eğitim yapılacakmış ya, şimdi hazırlamak zorundayım galiba diye düşünmeye başladım..teşekkür ederim....egitimci34' Alıntı:eeeee' Alıntı:arkadaşlar ben bu sistemi okuldaki salonda hazırlamadım..kimsenin bişey dediği de yok..gelen mail de yok..sadece şu özelliklere sahip bilgisayar sistemini salona hazırlayın diye bir yazı imzalamıştım..seminer döneminde uzaktan eğitim verilecekmiş.... hazırlamak zorundayım heralde... kullanıcı adı ve şifreleri nasıl alıyoruz peki??
hocam seminerde verildi şifreler. siz o salonun moderatoru musunuz ? değilseniz size şifre verilmez zaten. ama öyle iseniz içinde şifrenizin bulunduğu zarfınızın ilinizdeki ( kuşadasındaki) konferansa katılan bir arkadaşla gönderilmiş olması lazım..
eeeee' Alıntı:kuşadasındaki seminere katılanın kim olduğunu nereden öğrenebilirim hocam?? ben denizli deyim... salondan sorumluymuşum okul müdürüyle beraber...sadece mart ayında böyle bir yazıdan haberdarım diye imza atmıştım..başka gelen yazı falan yok... seminerler başlayınca uzaktan eğitim yapılacakmış ya, şimdi hazırlamak zorundayım galiba diye düşünmeye başladım..teşekkür ederim....egitimci34' Alıntı:eeeee' Alıntı:arkadaşlar ben bu sistemi okuldaki salonda hazırlamadım..kimsenin bişey dediği de yok..gelen mail de yok..sadece şu özelliklere sahip bilgisayar sistemini salona hazırlayın diye bir yazı imzalamıştım..seminer döneminde uzaktan eğitim verilecekmiş.... hazırlamak zorundayım heralde... kullanıcı adı ve şifreleri nasıl alıyoruz peki??
hocam seminerde verildi şifreler. siz o salonun moderatoru musunuz ? değilseniz size şifre verilmez zaten. ama öyle iseniz içinde şifrenizin bulunduğu zarfınızın ilinizdeki ( kuşadasındaki) konferansa katılan bir arkadaşla gönderilmiş olması lazım..
eeeee' Alıntı:kuşadasındaki seminere katılanın kim olduğunu nereden öğrenebilirim hocam?? ben denizli deyim... salondan sorumluymuşum okul müdürüyle beraber...sadece mart ayında böyle bir yazıdan haberdarım diye imza atmıştım..başka gelen yazı falan yok... seminerler başlayınca uzaktan eğitim yapılacakmış ya, şimdi hazırlamak zorundayım galiba diye düşünmeye başladım..teşekkür ederim....egitimci34' Alıntı:eeeee' Alıntı:arkadaşlar ben bu sistemi okuldaki salonda hazırlamadım..kimsenin bişey dediği de yok..gelen mail de yok..sadece şu özelliklere sahip bilgisayar sistemini salona hazırlayın diye bir yazı imzalamıştım..seminer döneminde uzaktan eğitim verilecekmiş.... hazırlamak zorundayım heralde... kullanıcı adı ve şifreleri nasıl alıyoruz peki??
ertugcum' Alıntı:Bizim okul müdürü kuşadasına gitti onun adı var o da beni görevlendirdi. Napcaz şimdi ?
İt ite it kuyruğuna...
ikinci konuşmayıcı sorular ile epey zorladılar. :mrgreen: :mrgreen:fakmanca' Alıntı:sabahki etik konusunu anlatan bayan sadece sunudaki yazıları okudu bizde sunudaki yazıyı okuyabiliyoruz hem de hızlı okuduğu için hiç birşey anlaşılmadı saten dinleyiciler bahane arıyor çıkmak için ama ikinci konuşmacıdan herkes memnun kaldı bende dahil
birde bu iş ek ödeme olmadan çok zor