E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
Arkadaşlar yedek Moderatör bildirdiniz mi? Bildirmek gerekiyordu sanırım....kime ve nasıl bildirecez? yedek moderatörün ne tür bilgilerini gönderecez? bilgilendirirseniz sevinirim...

bu işin çok iyi planlanması ve aynı zamanda uygulanması lazım iş çok gayri ciddileşti ilçe mem den ilgi zayıf gelenler doğru dürüst denetlenemiyor

arkadaşlar ücret ile ilgili bir gelişme varmı.

Biliyorsunuz okullar kapandıktan sonra sabak 8:30 öğle: 14:30 okulda olmamız gerekecek. Merkezi sistem sınavlarına saat 9 da girilip 13 te çıkılmakta ve bu iş için 5 saat ücret alınmakta. Bize de en az oturum başına bu kadar ücret verilmesi gerekir diye düşünüyorum.

evet hocam kuşadasındaki seminerde volkan bey bakan'a imzaya gönderdim size bu seminerlerde ek ders yazılacak demişti.ama ses seda yok hala?

muyu' Alıntı:
Senlige hazir misiniz? İki gundur meb sunuculari gocuk. E konderans'in baslamasina 1 saatten az sure kaldi. Ne bi bilgilendirme maili, ne bi aciklama. Kaosumuz hayirli olsun. Malum karne haftasi ayni zamanda... Hani su isi daha sonra yapsaniz olmazdi yani....
Hocam hayırdır uyku tutmadı mı? :) Salona girmek için erken değil mi?

mystreous' Alıntı:
muyu' Alıntı:
Senlige hazir misiniz? İki gundur meb sunuculari gocuk. E konderans'in baslamasina 1 saatten az sure kaldi. Ne bi bilgilendirme maili, ne bi aciklama. Kaosumuz hayirli olsun. Malum karne haftasi ayni zamanda... Hani su isi daha sonra yapsaniz olmazdi yani....
Hocam hayırdır uyku tutmadı mı? :) Salona girmek için erken değil mi?

İnsan stres yapıyor. Sabah sistemi kurmak için uğraşırken baktım meb interneti çalışmıyor. DSL sinyali yok. insan 3 buçuk atıyor. Allahtan B palnını devreye koyup diğer internet hattını taktım.

aslana' Alıntı:
Arkadaşlar yedek Moderatör bildirdiniz mi? Bildirmek gerekiyordu sanırım....kime ve nasıl bildirecez? yedek moderatörün ne tür bilgilerini gönderecez? bilgilendirirseniz sevinirim...
yedek bildiren varmı , birde ekders alacakmıyız bilen

solomonte' Alıntı:
Bugün gittim e-konferansa. Gittiğimde başlamıştı ve bizim bilişimci arkadaş yoktu ortalıkta. Öğleye kadar da hiç gelmedi. :) Birara bağlantı gitti, sonra da gelmedi geri. Biz de dağıldık sonrasında. Yalnız imza kağıdı vardı. :roll:
Bizim eğitimlere şube müdürü de katılıyor. Seminer bitiminde yoklamayı alıyor.

Seminer döneminde olacak eğitimlerle alakalı mail atmıştım ücret konusunda herhangi bir cevap gelmedi bana. aranızdan kimseye cevap maili geldi mi acaba?

Merhaba arkadaşlar
Toplantı henüz başlamadı. Toplantı sahibi geldiğinde toplantıya erişebileceksiniz. Lütfen bekleyin.
An itibariyle herkeste bu şekilde mi ?

just imagine' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Toplantı henüz başlamadı. Toplantı sahibi geldiğinde toplantıya erişebileceksiniz. Lütfen bekleyin.
An itibariyle herkeste bu şekilde mi ?
evet hocam aynı

Yahu iyide en geç 8.45'te sisteme giriş yapın diyorlar ama şuan itibariyle bilgisayarımın saatine göre 3 dakika kalmasına rağmen toplantıyı başlatmıyorlar. Uyuya mı kaldılar nedir ? :o

arkadaşlar gecen gece Volkan Bey 'e sordular ücret olayını.. yönerge hazırmış ama daha onaylanmamış... yani şu haziran ayında alamayabiliriz gibi görünüyor....

birde sınıf öğretmenlerine yapacağımız e konferans mecburen üç gruba ayırmak gertekiyor mu? bizim ilçede tek grup çok rahat bir şekilde salona sığar ve işi bitiririz...

Ben Milli Eğitim camiasında 5 yıldır görev yapmaktayım ve 5 yıldır sürekli belirsizlik var. Neyi ne zaman nasıl yapacağımız önceden belli olmayan bir eğitim sisteminde nasıl düzeyli ve sürekli bir başarıdan söz edebiliriz?

osy' Alıntı:
arkadaşlar gecen gece Volkan Bey 'e sordular ücret olayını.. yönerge hazırmış ama daha onaylanmamış... yani şu haziran ayında alamayabiliriz gibi görünüyor....

birde sınıf öğretmenlerine yapacağımız e konferans mecburen üç gruba ayırmak gertekiyor mu? bizim ilçede tek grup çok rahat bir şekilde salona sığar ve işi bitiririz...

hocam kesinlikle 3 e ayrılacak 12 kişi dahi olsa 4-4-4 ayıracaksın

osy' Alıntı:

onaylasınlar o zaman. hep belirsizlik hep belirsizlik.

adana/yüreğir ; yürü be kim tutar seni:)

bu soru etik mi ya hu :)
bütün salon alkışladı sizi haberiniz olsun :)

Sınıf öğretmenlerinin 3e bölünmesi etik mi? Boşuna emek kaybı, elektrik ve internet veri aktarımı kaybı, boşuna sisteme yüklenme. Bizim salonumuz hayli büyük. Herkesi alır. Üstüne branş öğretmenlerinin yarısınıda alır. Ben şimdi neden 3e bölüpte her hafta salonda görevli olayım. Okulda yapılacak bir sürü iş güç var.

egitimci34' Alıntı:
adana/yüreğir ; yürü be kim tutar seni:)

bu soru etik mi ya hu :)
bütün salon alkışladı sizi haberiniz olsun :)

bizim salonda alkışladı hocamı

birde bu hizmetiçi kurs, volkan bey bizim de sertifika alacağımızı söylemişti ama ilçe yönetimi sen almayacaksın liistede senin ismin yok dedi, nasıl olacak şimdi?

Geri