E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
yav şu forumda soru sorma işleminin nasıl yapıldığını yani sesin net gitmesi ve cevabın net gelmesi için hangi işlemi yapıyosunuz mutlaka burada soru dorduran arkadaş vardır.

dobra1979' Alıntı:
yav şu forumda soru sorma işleminin nasıl yapıldığını yani sesin net gitmesi ve cevabın net gelmesi için hangi işlemi yapıyosunuz mutlaka burada soru dorduran arkadaş vardır.

Sayın hocam bağlantıyı kurduktan sonra sesinizin karşıya gittiğini onayladıktan sonra hoparlörünüzün sesini kısın sorunuzu sorun daha sonra cevabı dinlemek için tekrar açın sesi

Bu arada ilk sunum gerçekten iyi değildi sadece hızlı bir şekilde slaytları okudu ikinci cemil yücel hocamız sağolsun eğlenceli bir şekilde slaytları hazırlayıp sundu. İnşallah diğer sunumlarda da bu şekilde işlenir konular. Ücret konusunun bunca zamandır netleşmemesi doğru değil bu görevi 868 kişi aldı bu kişiler eğer bu projenin önemli bir rolünü üstleniyorlarsa haklarını almaları gerekir saygılarımla...

Arkadaşlar, eğitmenlerin yapmış olduğumuz sunumlara nasıl ulaşabiliriz acaba? Yönetici arkadaşlar ısrarla istiyorlarda

Bugün ikinci oturuma 4 kişi girmedi salonun kapısına çektikleri sandalyelerde muhabbet edip sigara içtiler. Eğitim bitince de imza atmaya geldik dediler. Ben de sizi salonda hiç görmedim imza attıramam dedim. Şube müdürüne şikayete gittikleri sırada sistemi toparlayıp çıktım. Bakalım öğleden sonra neler olacak. Sizler nasıl davranıyorsunuz imza konusunda?

http' Alıntı:
Bugün ikinci oturuma 4 kişi girmedi salonun kapısına çektikleri sandalyelerde muhabbet edip sigara içtiler. Eğitim bitince de imza atmaya geldik dediler. Ben de sizi salonda hiç görmedim imza attıramam dedim. Şube müdürüne şikayete gittikleri sırada sistemi toparlayıp çıktım. Bakalım öğleden sonra neler olacak. Sizler nasıl davranıyorsunuz imza konusunda?

Hocam kontrol şube müdüründe olması gerekir. Siz şube müdürü ile görüşün. Ben hiç karışmıyorum.

adnan54' Alıntı:
http' Alıntı:

Hocam kontrol şube müdüründe olması gerekir. Siz şube müdürü ile görüşün. Ben hiç karışmıyorum.
Vallahi biri de şube müdürünü kontrol etse iyi olacak, - uzaktan gözlemim - görevli arkadaşa listeyi veriyor. Gariban öğretmenim, gelecekte bunlardan biri rotasyon! ile benim müdürüm olabilir diye sesini de çıkaramıyor. Müdür gelip tüm müdür yardımcılarının da yerine imzayı atıyor. Uzaktan eğitime uzaktan imza da böyle olur, katılımda böyle!

Bugün nasıl gidiyor diye sorduğumda 6 kişi (listede 200 üzeri katılımcı) ile izledik son yarım saati ben izledim dedi.

okadda' Alıntı:
adnan54' Alıntı:
http' Alıntı:

Vallahi biri de şube müdürünü kontrol etse iyi olacak, - uzaktan gözlemim - görevli arkadaşa listeyi veriyor. Gariban öğretmenim, gelecekte bunlardan biri rotasyon! ile benim müdürüm olabilir diye sesini de çıkaramıyor. Müdür gelip tüm müdür yardımcılarının da yerine imzayı atıyor. Uzaktan eğitime uzaktan imza da böyle olur, katılımda böyle!

Bugün nasıl gidiyor diye sorduğumda 6 kişi (listede 200 üzeri katılımcı) ile izledik son yarım saati ben izledim dedi.

Hocam siz moderatör olarak sistemi kuruyor ve seminer sonuna kadar çalışmasını sağlıyorsanız görevinizi yapmışsınız demektir. Bende aynısını yapıyorum. Başka sorumluluğum yok. Vicadanen rahatım.

okadda' Alıntı:
adnan54' Alıntı:
http' Alıntı:

şube müdürü tam da dediğin gibi okadda hocam. zaten imza attırmadığım kişi ilçede sendika temsilcisi olduğu için herkesin çekindiği bir müdür. şimdilik bana birşey diyen olmadı sanırım en sonda ilçede attırırlar imzalarını

Alişan beyın kaydını alan varsa baylasabılırmı almadıgıma cok pısmanım volkan bey ın telını atabılırmı yada bırı

bugünkü konuşmacılar çok süperdi ama katılım düşük kalıyor bu iş nasıl disipline olacak çok merak ediyorum
bugün konferansa gelmeyenler veya gelipte çay içmekten başka bir sey yapmayan idareciler çok şey kaçırdılar asıl da en çok onların ihtiyacı vardı eğitime yeni bir bakış açısıyla bakmak için ama neyse
bu arada hala ekonferans moderatör ücretiyle ilgili bir gelişmede yok

arkadaşlar merhaba. seminerler sırasında karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.
mebin hattını kullanıyoruz salonda bazen bağlantı kopuyor. dns sunucusu yanıt vermiyor hatası gelıyor ve sağ alttakı sembolde sarı ünlem cıkıyor. bıraz bekledıkten veya bılgısayarı acıp kapattıktan sonra ınternet gelıyor sorun ınternet hattında mı yoksa bılgısayar da mı. yardımlarınız ıcın teşekkürler sızın yasadıgınız sorunlar burda da var. semınerler bız moderatörler ıcın olmasa da en fazla faydalanan bızlerız. ılceden bı kac yönetici gelıyor sadece o kadar.

melihmlh' Alıntı:
arkadaşlar merhaba. seminerler sırasında karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.
mebin hattını kullanıyoruz salonda bazen bağlantı kopuyor. dns sunucusu yanıt vermiyor hatası gelıyor ve sağ alttakı sembolde sarı ünlem cıkıyor. bıraz bekledıkten veya bılgısayarı acıp kapattıktan sonra ınternet gelıyor sorun ınternet hattında mı yoksa bılgısayar da mı. yardımlarınız ıcın teşekkürler sızın yasadıgınız sorunlar burda da var. semınerler bız moderatörler ıcın olmasa da en fazla faydalanan bızlerız. ılceden bı kac yönetici gelıyor sadece o kadar.

Hocam sorunun bence bilgisayarında. Bir yazılım (büyük bir ihtimalle virüs) buna sebp oluyor diye düşünüyorum.
Bende mebin internet hattını kullanıyorum. seminer zamnı tüm laboratuıarların internetin kesiyorum. Ayrıca okulun özel hattı var. B planı olarak hazır bekliyor. Geçen meb hattında internet sıkıntısı olunca hemen onu devre soktum.

Geri