E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
arkadaşlar hafta başında formatör görevlendirmesi ile ilgili yazı geldi.
yazıya göre araştırma geliştirme bölümleri dışındaki bütün görevlendirmeler
formatörlük görevlendirmeleri dahil haziran 15 2012 itibariyle iptal edilmiş
yani 29 haziran bitmesi gereken görevlendirmelerimiz 15 hazinan itibiriyle bitmiştir
ayın 15'den sonra formatörlük ekdersini de alamayacağımız gbi
moderatörlük ücretini de alamayacağız gibi görünüyor.
haram olsun bunlara en ufak hakkım geçti ise....
görev yerim ankara

CeylanSelami' Alıntı:
Ücret konusunda bu kaçıncı mesaj bilmiyorum ama Kocaeli olarak çözldü. Mahalli Hizmetiçi Eğitim semineri olduğu için bizleri de görevli yazdılar ve günlük 5 saat ücret yazdılar

sn hocam konuyla ilgili yazı falan varmı?

arkadaşlar daha önce gelen yazıda bütün görevlendirmeler 29 haziranda bitiyor diyordu
fakat hafta başında gelen yazıda il ve ilçe memlerde bulunan görevlendirme öğretmenler
15 haziran itibariyle görevlendirmeleri sona erecek okullalarına dönecek diyor bizim
ilçe yazıyı bizim kuruma gönderince formatörleri kapsıyor diye yorumladılar ilgili yerlere
soracağız bakalım sonuç ne olacak?

formodertör' Alıntı:
arkadaşlar daha önce gelen yazıda bütün görevlendirmeler 29 haziranda bitiyor diyordu
fakat hafta başında gelen yazıda il ve ilçe memlerde bulunan görevlendirme öğretmenler
15 haziran itibariyle görevlendirmeleri sona erecek okullalarına dönecek diyor bizim
ilçe yazıyı bizim kuruma gönderince formatörleri kapsıyor diye yorumladılar ilgili yerlere
soracağız bakalım sonuç ne olacak?

ya okul formatörleriyle alakası yok bu yöneticiler yazıları ve söylenenleri nasıl yorumluyor anlayamıyorum. Bakan dedi memlerde görevlendirilenler diye yaniiii

etik ile başlamışken
Başbakanlık, öğretmenler için çarpıcı etik ilkeler taslağı hazırladı

DEDİKODU YAPMA:
ÖĞRENCİYİ KÜÇÜK DÜŞÜRME:
ÖRNEK OL:
İDEOLOJİK DAVRANMA:
KÖTÜ MUAMELE YAPMA:
GEÇ KALMA:
ÖĞRETMENLER GÜNÜ İSTİSNA
Öğretmen mesleki kararını ve tarafsızlığını etkilemesi muhtemel, ekonomik değeri olan veya olmayan herhangi bir hediyeyi kabul etmez. Ancak başta Öğretmenler Günü olmak üzere, diğer gün ve haftalarda verilen günün anlamıyla uyumlu ve maddi değeri olmayan sembolik (çiçek ve benzeri) nitelikteki hediyeler bu yasağın dışındadır.

ana başlıklar bunlar

Ayin 15inde odemesi gereken farklari ayin 21 i Olmus hala odememissen us tune bir de etikten bahsediyorsan gelen 2 kisi bile cok.

nedense bazı meslek dalları için mesleki etikten bahsedilmiyorr eeee dün daha 5-10 tane polisin bir vatandaşımıza ailesinin önünde ne yaptığını gördük nede olsa çok etikler...........

arkadaslar bende flash player cokuyor 1 haftadır ne yapmalıyım mozzılada bu sekılde bırı yardım etse ıyı olur cunku 3 gundur cokuyor yenıden gırıyorum neysekı alıyorlar konferansa

sizce haftaya A. Şerif İzgören hangi gün konuşur ? konuşur mu yoksa video kaydı mı dinleriz ? branş öğretmeni arkadaşlar da dinlemek istiyor okulumdan... program denen bişey kalmadı zaten..

12:00-12:50 Prof. Dr. Ayhan AYDIN
13:00-13:50 Doç. Dr. Nurdan KALAYCI

fakat bundan önceki programa uymadılar..

çook sıkıcılar,korkunç derecede.Kimse soru bile sormadı.Yine dinlenilmediler.
Bu videoları çekerken TRT işbirliğinde yapsalarmış: madem 250 bin öğretmen karşısına çıkacak.Bir de videolar çok uzun. Dikkatleri bu da dağıtıyor. Bu arada salonumuzdan gelen yoğun istek "Sayın katılımcılar bugünkü toplantımız burada sona ermiştir sözünü kayda al,10 dakika ara verdiklerinde çal hocam :idea: " , "üzgünüm hocam, yapamam :oops: "

gules84' Alıntı:
çook sıkıcılar,korkunç derecede.Kimse soru bile sormadı.Yine dinlenilmediler.
Bu videoları çekerken TRT işbirliğinde yapsalarmış: madem 250 bin öğretmen karşısına çıkacak.Bir de videolar çok uzun. Dikkatleri bu da dağıtıyor. Bu arada salonumuzdan gelen yoğun istek "Sayın katılımcılar bugünkü toplantımız burada sona ermiştir sözünü kayda al,10 dakika ara verdiklerinde çal hocam :idea: " , "üzgünüm hocam, yapamam :oops: "
:puhaha: :puhaha:

CeylanSelami' Alıntı:
Ücret konusunda bu kaçıncı mesaj bilmiyorum ama Kocaeli olarak çözldü. Mahalli Hizmetiçi Eğitim semineri olduğu için bizleri de görevli yazdılar ve günlük 5 saat ücret yazdılar

Hocam rica etsek resmi yazınızı tarayıp koyar mısınız buraya. Böylece biz de örnek gösterebiliriz. Burada konferans sorumlusunun formatör, idareci ya da meslek lisesinde normal öğretmen olması fark etti mi peki?

ne denetmen var salonda ne de ilçeden bir idareci sağolsun okul müdürümüz 9 da giriş imzası bir de son ders çıkış imzası alıyor böylece katılım sağlanıyor

Geri