formator5555' Alıntı:şerif izgören neden kursiyer nette yok acaba
kdbote' Alıntı:arkadaşlar her yer mi aynı bizimde durum vahim saat 10 dan sonra 20-25 kişi 12 den sonrada 3-5 kişi kalıyor bizde gidelim bari diyip çıkıyorlar kimse bu durumu denetlemeyecekmi? çok merak ediyorum
berserk' Alıntı:kdbote' Alıntı:arkadaşlar her yer mi aynı bizimde durum vahim saat 10 dan sonra 20-25 kişi 12 den sonrada 3-5 kişi kalıyor bizde gidelim bari diyip çıkıyorlar kimse bu durumu denetlemeyecekmi? çok merak ediyorum
Arkadaşım bu dediğiniz çok acayip bir şey. Denetlenmesini niye istiyorsunuz ki zaten saçma sapan bir uygulama yapılıyor şu anda. sizde kraldan çok kralcı olmaya başlamayın. Nedir bu salonların boş kalması durumunu sürekli belirtmeniz. Öğretmenlerin böyle birbirlerini şikayet etmesini anlamıyorum.
ulasilic' Alıntı:CeylanSelami' Alıntı:Ücret konusunda bu kaçıncı mesaj bilmiyorum ama Kocaeli olarak çözldü. Mahalli Hizmetiçi Eğitim semineri olduğu için bizleri de görevli yazdılar ve günlük 5 saat ücret yazdılar
Hocam rica etsek resmi yazınızı tarayıp koyar mısınız buraya. Böylece biz de örnek gösterebiliriz. Burada konferans sorumlusunun formatör, idareci ya da meslek lisesinde normal öğretmen olması fark etti mi peki?
mrsduzcelee' Alıntı:SAmsun Tekkeköy'den bağlanan arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyorum.
salonlardaki durumumuzu çok güzel özetledi. sağolsun.
:alkis: :alkis: :alkis:
mrsduzcelee' Alıntı:SAmsun Tekkeköy'den bağlanan arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyorum.
e-konferans' Alıntı:mrsduzcelee' Alıntı:SAmsun Tekkeköy'den bağlanan arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyorum.
Çok üzülerek okuyorum bu cevapları.
Resmen kendini ipini kendi çeken bir anlayış.
Son saatlerde salon boş olsa dahi çıkarıp reklamını yapmak etik bir davranış değil.
Nurdan hanımında motivasyonunu kırdı. Şimdi nurdan hanım gelecek hafta aynı motivasyonda olacak mı?
Bizim salonda mevcudun yarısından fazlası dinledi nurdan hanımı. Diğer kısmı çay sigara molası.
Boş olan salonlar e-konferans merkezinde bu işi şevkle yapan öğretim görevlileri ve yetkilileride rahatsız eder.
Aynı zamanda il,ilçe mem ler ile modaratörler arasındaki kopukluğuda gösteririr. Bir nevi mem modaratöre kitledi, modaratörde tek başına bırakıldı durum sözkonusu. Bu organizasyon işi dikta ile olmaz her yerde sorumluluk gerektirir. başta il,ilçe mem ler ile madaratör ilişkileri çok iyi olmalıdır. birbirlerini muhatap almalıdır.
saygılarımla.
e-konferans' Alıntı:mrsduzcelee' Alıntı:SAmsun Tekkeköy'den bağlanan arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyorum.
Çok üzülerek okuyorum bu cevapları.
Resmen kendini ipini kendi çeken bir anlayış.
Son saatlerde salon boş olsa dahi çıkarıp reklamını yapmak etik bir davranış değil.
Nurdan hanımında motivasyonunu kırdı. Şimdi nurdan hanım gelecek hafta aynı motivasyonda olacak mı?
Bizim salonda mevcudun yarısından fazlası dinledi nurdan hanımı. Diğer kısmı çay sigara molası.
Boş olan salonlar e-konferans merkezinde bu işi şevkle yapan öğretim görevlileri ve yetkilileride rahatsız eder.
Aynı zamanda il,ilçe mem ler ile modaratörler arasındaki kopukluğuda gösteririr. Bir nevi mem modaratöre kitledi, modaratörde tek başına bırakıldı durum sözkonusu. Bu organizasyon işi dikta ile olmaz her yerde sorumluluk gerektirir. başta il,ilçe mem ler ile madaratör ilişkileri çok iyi olmalıdır. birbirlerini muhatap almalıdır.
saygılarımla.