E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
cıkısyapıp yenıden baglanma ıstegı yolladım sorun olustu galıba baglantımda

saolsunlar aldılar :)=

bu ucret mevzusu tamamen sehir efsanesi bence. boyle bi yazi geldiyse coktan paylasislmis olurdu. :-1:

SAmsun Tekkeköy'den bağlanan arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyorum.

salonlardaki durumumuzu çok güzel özetledi. sağolsun.

:alkis: :alkis: :alkis:

arkadaşlar her yer mi aynı bizimde durum vahim saat 10 dan sonra 20-25 kişi 12 den sonrada 3-5 kişi kalıyor bizde gidelim bari diyip çıkıyorlar kimse bu durumu denetlemeyecekmi? çok merak ediyorum

kdbote' Alıntı:
arkadaşlar her yer mi aynı bizimde durum vahim saat 10 dan sonra 20-25 kişi 12 den sonrada 3-5 kişi kalıyor bizde gidelim bari diyip çıkıyorlar kimse bu durumu denetlemeyecekmi? çok merak ediyorum

Arkadaşım bu dediğiniz çok acayip bir şey. Denetlenmesini niye istiyorsunuz ki zaten saçma sapan bir uygulama yapılıyor şu anda. sizde kraldan çok kralcı olmaya başlamayın. Nedir bu salonların boş kalması durumunu sürekli belirtmeniz. Öğretmenlerin böyle birbirlerini şikayet etmesini anlamıyorum.

Salonların boşalmasının sebebi sunumu yapanlardan kaynaklanıyor nurdan hanım öğleden önce sunum yapanların yüzünden dinlenemedi diye düşünüyorum

berserk' Alıntı:
kdbote' Alıntı:

Arkadaşım bu dediğiniz çok acayip bir şey. Denetlenmesini niye istiyorsunuz ki zaten saçma sapan bir uygulama yapılıyor şu anda. sizde kraldan çok kralcı olmaya başlamayın. Nedir bu salonların boş kalması durumunu sürekli belirtmeniz. Öğretmenlerin böyle birbirlerini şikayet etmesini anlamıyorum.

nedemek kardeş ben 8:30 gelecem sistemi açacam adamlar imza atıp gidecek bugun bir öğretmen arkadaş 11:30da geldi imzasını atıp gitti bende salonda soru cevap kısmına kadar 4-5 kişiyle bekliyim onlarda soru cvp başlayınca çıksın sonra da söyleme valla bağlandım ve gösterdim salonu yapacak bir şey yok

bugün ki kopuşlar geneldi zaten videoyu da birara bağkayamadılar. Ayrıca ne olursa olsun hocalar bu sıcakta geliyorlar bilgi vermeye çalışıyolar biz ne yapıyoruz dinlemiyoruz. Dinlemek isteyenlerde gürültüden duyamıyor bence saygı önemli. Ayrıca bizler 2 haftadır aynı şeyleri dinliyoruz sabah 8:00-8:30 arası okulda oluyoruz bizim zorumuz ne o zaman burada öğretmeni şikayet yok bişeyler yanlış gidiyor var.

ulasilic' Alıntı:
CeylanSelami' Alıntı:
Ücret konusunda bu kaçıncı mesaj bilmiyorum ama Kocaeli olarak çözldü. Mahalli Hizmetiçi Eğitim semineri olduğu için bizleri de görevli yazdılar ve günlük 5 saat ücret yazdılar

Hocam rica etsek resmi yazınızı tarayıp koyar mısınız buraya. Böylece biz de örnek gösterebiliriz. Burada konferans sorumlusunun formatör, idareci ya da meslek lisesinde normal öğretmen olması fark etti mi peki?

Sayın hocam bize bir yazı vermelerine gerek yok. İl Hizmetiçi Eğitim Şube ücret onayı için yazdı İl milli eğitim müdürünün onayına sundu ve seminerler bitiminde ek ders ücretleri ile beraber ödenecek

mrsduzcelee' Alıntı:

:++:

bu arada nurdan hanıma yazık oldu. kadıncağız üzerine alındı sanırım. oysa çok tatlı bir anlatımı ve zengin bir içeriği vardı...

mrsduzcelee' Alıntı:

Çok üzülerek okuyorum bu cevapları.

Resmen kendini ipini kendi çeken bir anlayış.

Son saatlerde salon boş olsa dahi çıkarıp reklamını yapmak etik bir davranış değil.

Nurdan hanımında motivasyonunu kırdı. Şimdi nurdan hanım gelecek hafta aynı motivasyonda olacak mı?

Bizim salonda mevcudun yarısından fazlası dinledi nurdan hanımı. Diğer kısmı çay sigara molası.

Boş olan salonlar e-konferans merkezinde bu işi şevkle yapan öğretim görevlileri ve yetkilileride rahatsız eder.

Aynı zamanda il,ilçe mem ler ile modaratörler arasındaki kopukluğuda gösteririr. Bir nevi mem modaratöre kitledi, modaratörde tek başına bırakıldı durum sözkonusu. Bu organizasyon işi dikta ile olmaz her yerde sorumluluk gerektirir. başta il,ilçe mem ler ile madaratör ilişkileri çok iyi olmalıdır. birbirlerini muhatap almalıdır.

saygılarımla.

e-konferans' Alıntı:
mrsduzcelee' Alıntı:

Son saatlerde salon boş olsa dahi çıkarıp reklamını yapmak etik bir davranış değil.

Nurdan hanımında motivasyonunu kırdı. Şimdi nurdan hanım gelecek hafta aynı motivasyonda olacak mı?

Bizim salonda mevcudun yarısından fazlası dinledi nurdan hanımı. Diğer kısmı çay sigara molası.

Boş olan salonlar e-konferans merkezinde bu işi şevkle yapan öğretim görevlileri ve yetkilileride rahatsız eder.

Aynı zamanda il,ilçe mem ler ile modaratörler arasındaki kopukluğuda gösteririr. Bir nevi mem modaratöre kitledi, modaratörde tek başına bırakıldı durum sözkonusu. Bu organizasyon işi dikta ile olmaz her yerde sorumluluk gerektirir. başta il,ilçe mem ler ile madaratör ilişkileri çok iyi olmalıdır. birbirlerini muhatap almalıdır.

saygılarımla.

Sayın hocam öğretmenlerin gitmesi etik moderatör arkadaşın bunu göstermesi etik değil öyle mi ? Gerçeği bakanlığın bu görüntüleri pek ciddiye alacağını sanmıyorum attığımız maillere cevap vermeyen bir sistemin içindeyiz ücret konusunu dahi halledebilmiş değiller. Farkındamısınız bilmiyorum ama görüntülerde katılımcılar gitse dahi moderatörler sistemin başında biz moderatörler olarak görevimizin başındayız ama ne hikmetse moderatörlerin sorularına cevap verme lütfunda bulunulmuyor. (Bu arada salonumuzda eğitimin sonuna kadar bekliyorlar katılımcılar)

Aşağıdaki isimler tahminimce bütün salonlarda sunumları izlenmiştir. Ben bu hafta 2. kez izlememe rağmen tekrar tekrar izledim izlerim. Önemli olan bu tarz hocaların eğitim vermesi. Ben e-konferansı aşağıdaki isimler ve diğerleri diye ayırabilirim.
1- Ahmet Şerif İZGÖREN
2- Nurdan KALAYCI
3- Doğan CÜCELOĞLU
4- Ziya SELÇUK
5- Ayhan AYDIN

Arkadaşlar dün biz eiki müfettiş geldi salonda 2 kişi vardı diğerleri dışarda çay sigara muhabbetindeydiler...Bir anda baktım herkes girmeye başladı salona...sonra müfettiş listeyi aldı ...öğretmenlere baktı...baktı.... baktı...Bana sen mi sorumlusun dedi? Ben moderatörüm dedim..Sorumlu yok mu şube müdürü...yok dedim arasıra uğruyor...durumu anlattım...peki ilçeye gidecez dediler...anlayacağınız herkes durumun farkında ...üzmeyin tatlı canınızı...ben öyle yapıyorum...Bağlantı koptumu çağırıyorlar beni geri bağlıyorum...

e-konferans' Alıntı:
mrsduzcelee' Alıntı:

saygılarımla.

hocam malesef ıcerdekılerı ıcerde tutmak mod. gorevı degıl sube mudurunun gorevıdır oda ilde gorevlı sımdı benım dıyecegım hersey ögretmen arkadaslar tarafından yanlıs anlasılır
ben ılce mem mudurunu cagırdım bakın duruma 9 30 3 kısıyız dedım oda savunma ıstedı gelmeyenlerden gelıyorlar artık su an gene 5 kısıyız ama 9:10 da herkez burada olur İSALLAH

bu salonların bu halde olmasının en büyük sebeplerinden biri görevli şube müdürlerinin salonlara uğramaması
bakalım ücret verilirken 1 gün gelip 2 gün gelmeyen şube müdürüne ücret verilirken moderatöre vermezlerse siz o zaman görün adaletsizliği

Geri